|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:23 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Активиране на MPPE под Windows 10
| Автор |
Съобщение |
|
Eddie
Ранг: Минаващ
|
 Активиране на MPPE под Windows 10
Някой знае ли как да настроя да активирам Microsoft Point-to-Point Encryption (MPPE) при връзки тип VPN/PPTP под Windows 10?
Проблемът е, че отскоро не мога да се конектна към един работен VPN, на който скоро му поставиха MPPE криптиране и сървъра започна да ме изхвърля. Самите те не знаят как се активира под Win10, казват ми чети в нета.
Рових из абсолютно всички менюта на PPTP връзката си, четох в Интернет, но няма никаква информация по въпроса. Дори не е споменато въобще дали Win10 поддържа такива опции.
|
| Пон Май 15, 2017 12:56 pm |
|
 |
|
Cekins
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
 Re: Активиране на MPPE под Windows 10
Не е съвсем по темата, ама в Win10 ако не се логнеш като администратор някой неща не се виждат а други не можеш да ги ръчкаш. По подразбиране потребителя Administrator е неактивен и се логваш с юзер-а. Няма значение дали юзера е с администраторски права. Аз вече трето преинсталиране не мога да си сменя едни настройки на юзера (името на потребителя) и накрая се порових малко та го видях. Трябва да пуснеш cmd (as administrator) "net user administrator /active:yes" и излиза в списъка с потребителите в началния екран. Съответно можеш да се логнеш с него. Тая гимнастика ми се наложи да я правя и като краквах "една мноо ш....а програма".
|
| Пет Май 19, 2017 10:23 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|