|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:15 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Като се навъдят едни червеи като ония от Дюн, колегите с разсада ще го закъсат.... П.с. Те и плъховете ядат пластмаса, но незнайно защо само като е на кабел.
|
| Сря Апр 26, 2017 11:30 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
абе да не подпука само полиетилена в ядрените реактори, че тогава наистина ще го закъсаме от радиацията ще вземе да мутира и да изпапка и тежкия бетон и реакторите ще се окажат по гол гъз. и всички "ще всетнем като крушки"
|
| Сря Апр 26, 2017 1:32 pm |
|
 |
|
HCL
|
Няма майтап, козметичната индустрия от десетилетия се стреми да замени етеричните масла със синтетични продукти. Това до скоро, сега направо си "създават" щамове на дрожди, който пият вода със захар и пикаят розово масло... и се чу леко припукване в Карловско. http://www.ginkgobioworks.com/about/
|
| Сря Апр 26, 2017 4:07 pm |
|
 |
|
ToHu
|
..нека с лавандулов спирт нивите поим Джин да доим ...
|
| Сря Апр 26, 2017 4:09 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
много вожд в тая фирма
|
| Сря Апр 26, 2017 4:18 pm |
|
 |
|
HCL
|
кравите сега пасеме пасти да ядеме от крайно светлите мечти главата много ни боли Хаха стига бе, Холера? Най-изтрещяната пънк група. Поне Контрол да беше казал ама тези и на Exploited скриват шапката от простотия То вожда е един, онзи с белите коси, другите са на принципа "2-3 години работим за въздух, после сме или милионери или пием по една студена вода". Лошо няма, опитвал ли си в европа да преговаряш със стартъп. Ти им предлагаш да работиш за без пари 2 години срещу 5% участие, те с огромни очи отговарят, че си им така или иначе безплатен, фондовете плащали... т.е. ти си плащаш сам бъдещата заплатата с данъците който превеждаш в момента. Сладури 
|
| Сря Апр 26, 2017 5:59 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Апр 26, 2017 7:50 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Хммм това като име го помня но не ми говори нищо, интересно дали съм го чел и съм забравил, или само съм му чел често името. Навремето имахме библиотека и редовно си подреждах книжките по номера, е то само галактика имаха номера, фантастика бяха без  , тях си ги подреждахпо размер  ... ехх кажи ми днес кое дете се занимава да подрежда книгите в домашната библиотека ... не че много ги четях де, по интересни ми бяха техническите книги, ама и от тия четях чат пат, виж Винету и други подобни дори не съм ги пипвал, хич не ме влечяха. п.с. това доста ново, д ане би да има филм по него, то е издавано вече като бях дърт метъл 
|
| Сря Апр 26, 2017 8:30 pm |
|
 |
|
ike
|
Не знам да има филм по поредицата. В книгите се разказва за това какво би станало, ако всеки може да си редактира ДНК-то, така както се редактира книга ... и резултата се остави да си мутира, както си мутират и сега гъбичките, растенията и животните. Source: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Sky_Lords
|
| Сря Апр 26, 2017 9:11 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Чет Апр 27, 2017 2:15 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
веднъж в атланта/джорджия, бях свидетел как на унайтед - пред и чекин-а предлагаха подобно нещо направо селски пазар - дублиране на места ли беше, някоя клчечка от компанията ли искаха да пътува незнам но се тръгна от 100 долара + следващ полет(същият ден) през незнам къде си за отказ от полета, и се свърши с 1000 долара+ ваучер за холидай+престой една нощ в хотел+разходи+полет на следващият ден и един човечец с съгласи. Сигурно и аз щях да клъвна но си гонех полетите до европа. Но как го извлекоха човечеца от видеото- това си е брутално
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Апр 27, 2017 2:30 pm |
|
 |
|
woody
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
Тия пазарлъци и френските ги правят, но стръвта им е доста дребна.
|
| Чет Апр 27, 2017 4:07 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Тоя бития с един печен адвокат и може да се пенсионира и да заминава за някой остров на издръжка на компанията.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Апр 27, 2017 4:08 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Не на авиокомпанията, не са го били те а охраната, те пък най-вероятно да частни държавни служители, накрая ще е за сметка на данъкоплатеца, а и това може да не е тъй като него ще го съдят за това че е изпълнил първо нареждането на екипажа и второ това на охранителите, като второто по принцип е сериозно а на летище още повече. Това са служители със статут като на полицаи, въпреки че законово нямат право да арестуват, за tsa говоря, но може да са си били и баш полицаи.
|
| Чет Апр 27, 2017 6:07 pm |
|
 |
|
ike
|
United загубиха достатъчно и сега колкото повече се шуми толкова повече ще се разсмърдява. Най-евтино на компанията ще излезне просто да го позлатят човека, независимо кой е крив и кой е прав.
Последна промяна ike на Чет Апр 27, 2017 8:21 pm, променена общо 1 път
|
| Чет Апр 27, 2017 6:37 pm |
|
|