|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 9:03 pm
| Автор |
Съобщение |
|
mitko_el
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1757 Местоположение: Варна
|
 Re: Хумор
- Кажи, кое е по-тежко - килограм желязо или килограм памук? - Я застани под балкона да проверим! --- Катаджия спира шофьор и се чуди какво да намери. Документите вече два пъти е проверил, проверка за алкохол, аптечка, пожарагосител. Багажникът е прегледал също. Всичко, каквото може да се проверява е проверил. На шофьорът взело да му писва и пита: - А вие женен ли сте? - Да, а защо? - Държите се, сякаш сте омъжен.
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Пет Апр 07, 2017 6:53 pm |
|
 |
|
mitko_el
|
След като получи двойка по информатика, Иванчо изтри оценката и форматира дневника. --- Между ученици: - Баща ми ме хванам, че пуша. - И кво? - Накара ме да изпуша цяла кутия. - И какво? Изпушил си ги? И всичко е наред? - Да. Сега чакам да разбере, че пия. --- Животните в гората решили да направят актьорска група.Събрали се Вълкът, Заекът и Хамстерът. - Тъй като ще сме актьорска група трябва да си измислим актьорски прякори. Аз тък като съм вълк ще съм Вуйо.-казал вълкът - Аз съм заек-ще се казвам Зуйо.-казал заекът. Хамстерът гледал, гледал и казал: - Аз се отказвам.
|
| Съб Апр 08, 2017 8:45 pm |
|
 |
|
mitko_el
|
Тя: Кажи ми как се прави. Аз съм слушала само от приятелки. Той: Първо го вземи в ръце. Тя: Уф, каква гадост. Той: Няма нищо страшно. Сега хвани го за главичката с една ръка. Тя: Така? А сега какво? Той: До тук добре, сега го хвани и с другата ръка. Тя: Така ли? Той: Виждаш ли, справяш се. Тя: А сега какво? Той: Сега смучи. Тя: Шегуваш се! Той: Не се шегувам. Започвай да смучеш. Тя: Уф! И какво, другите така ли правят? Той: Да. Тя: Сигурен ли си? Той: Казах ти, имам опит. Не ми е за пръв път. Повярвай ми. Посмучи малко. Тя (смучейки): Нямм… Той: И как е? Тя: Соленичък…. Той: Но е приятен на вкус, нали? Тя: Не е лош, а сега какво? Той: Сега разтвори крачетата. Тя: Така ли? Той: Така, само че повечко ги разтвори, иначе няма как да се стигне до там. Дай да ти покажа. Тя: А, ясно. Той: Ето така. А сега отново го взимаш в ръка… Тя: М-ммм… Той: Когато го измъкнеш, вземи го в устата… Тя: Аха-а…. Той: О-о-о, това е… Тя: А с това жълтеникавото какво се прави? Гълта ли се? Той: Въпрос на вкус. Може да го глътнеш ако искаш. Тя: Ще пробвам….Мммм…вкусно, пробвай! Той: Не, не искам, не ми предлагай. Тя: (гледа обидено) Той: Гледай ме. Сега опитай да издърпаш с пръсти това розовото.... Тя: О-о-о…. Той: За да ти е по-лесно можеш да си помогнеш с устни Тя: Ммммм…. Той: Може да посмучеш, понякога помага. Тя (смучейки): Мммм… Той: А-а-ах, свърши. Тя: Аха, усетих. Той: Вкусно ли беше? Тя: Честно казано, не беше зле. Той: Искаш ли още? Тя: Няма да откажа. Само, че защо трябва да е толкова сложно? Той: Но мило, нищо не може да се направи. Просто така се ядат раци.
|
| Нед Апр 09, 2017 6:33 pm |
|
 |
|
mitko_el
|
Женски индивид от разред хищници, ускоряващ естествени биологични процеси на възпроизводство, генерира потомство, неспособно да асимилира визуална информация. т.е. "Бързата кучка слепи ги ражда!" --- Учителката към ученик: - Можеш ли да изброиш десет животни, които живеят в нашите гори? - Пет вълка, четири лисици и една мечка
|
| Чет Апр 13, 2017 2:55 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
Кулинарно незадоволена биологична единица отказва да изпълни фолклорен мотив. т.е. "Гладна мечка хоро не играе"
|
| Пет Апр 14, 2017 9:23 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
айде като сте такива семантици ми преведете "сухо дупе риба не яде"  на тази българска поговорка винаги съм се чудил каква точно е причинно-следствената връзка....
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Апр 14, 2017 11:17 am |
|
 |
|
sthx
|
Пряка! Един приятел от Пазарджик рзказва, как като деца са ловили риба в Марица лятно време. Сяда някъде във водата, рибата си мисли, че дупето му е голям камък и понякое време се намърдва отдолу. Тогава я хваща с ръце. 
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пет Апр 14, 2017 11:54 am |
|
 |
|
woody
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
Слабо хидратиран постериор плаващи гръбначни не консумира? Ама не е особено коректно откъм рибата като множество. @MYXATA: Специално за теб едно стихотворение.
|
| Пет Апр 14, 2017 1:26 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Абе ако ми е мръсно подсъзнанието... тази игра аз няма да я играя  Мисля , че Евгени Минчев е златен медалист по криене на риба с дупе...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Апр 14, 2017 1:50 pm |
|
 |
|
MYXATA
|
woody мерси  разпечатих си го и го лепнах на стената на кубика  а за пословицата: мислех си... че слабо лубрикиран свинктер плаващи гръбначни не поема
|
| Пет Апр 14, 2017 1:54 pm |
|
 |
|
GaBOSS
Ранг: Минаващ
|
То майтапа настрана, ама Евгени Минчев е Пазарджиклия 
|
| Пет Апр 14, 2017 8:47 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А бе оня ден по "Хоризонт" една доцентка по българска литература вместно "повърхностно" измъдри едно "епидермално"... Аман от убийствена простащина, техният епидермис!
|
| Съб Апр 15, 2017 12:50 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
 |  |  |  | Цитат: Днес, в първия работен ден за 44-то Народно събрание, най-лошите примери в българското законодателство ще бъдат наградени със "Златен пирон". ... Ето някои номинации за "Изгубени в превода":
• „Коза майка“ е всяко женско животно от рода на козите, родило поне веднъж или на възраст най-малко една година (Закон за изменение и допълнение на Закон за прилагане на общата организация на пазарите на земеделски продукти на ЕС (ДВ, бр. 19/2016 г.).
• „Овца майка“ е всяко женско животно от рода на овцете, родило поне веднъж или на възраст най-малко една година (Закон за изменение и допълнение на Закон за прилагане на общата организация на пазарите на земеделски продукти на ЕС (ДВ, бр. 19/2016 г.).
• „Яйца от охлюви“ са всички яйца, излюпени от сертифицирани родители до 2 дни от снасянето им (Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 44 от 2006 г. за ветеринарномедицинските изисквания към животновъдните обекти).
На предходното връчване на наградите „Златен пирон” имаше сериозна борба за приза за най-абсурдна легална дефиниция между:
- “Бранд” е уникално съчетание от емоционални и рационални възприятия за една дестинация и типа продукт, който тя предлага, отличаващи я от конкурентните дестинации като най-подходяща за съответните целеви пазарни сегментни” (Закон за туризма).
- “Календарна година” е периодът от 1 януари до 31 декември на същата година (Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите).
- “Сериозно нежелано събитие” е всяка неблагоприятна промяна в здравното състояние, която е станала причина за смъртен изход...” (Закон за лекарствените продукти в хуманната медицина).
|  |  |  |  |
|
| Сря Апр 19, 2017 11:19 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Мии то днес при "Заклех се!" съвсем отчетливо се долови и "Уредих се!" с послезвучене "Пак се уредииих..." съпроводено с хилене и потриване на ръце.
|
| Сря Апр 19, 2017 12:43 pm |
|
 |
|
mitko_el
|
Син пита баща си: - Татко, вярно ли е, че на изток младоженецът разбира коя е булката му чак след сватбата? - Това е във всяка страна, синко. --- Приятели си говорят: - Вчера тъщата ходила на изложба на змии. - И какво? - Ми върна се с медал. --- В бара мъж казва на жена: - Извинете, но в сайта за запознанства някак другояче изглеждахте. - Господине, пийте, пийте! --- Вратата се отвори и в стаята на красивата принцеса влезе рицарят. Красавицата плачаше на леглото си, виждайки го, тя се разплака още повече. - Утре ще ме дадат на дракона! - хлипайки, съобщи тя на рицаря. - Всяка година драконът иска да изяжда най-красивата девица от града. Това съм аз! Но защо съм толкова красива... - Ще те спася! - смело възкликнал рицарят. - Ще убиеш дракона?! - Има много по-лесен начин! - отговорил принцът, разкопчавайки си гащите вече. - А друг начин няма ли? - смутено попитала принцесата. - Мога да ти счупя носа и няма да си най-красивата. Принцесата въздъхнала и започнала да се съблича... --- - Искам хамстер. - За него трябва да се грижиш, да му чистиш, редовно да го храниш, да му сменящ водата, да играеш с него. - Искам да съм хамстер.
|
| Чет Апр 20, 2017 8:39 am |
|
|