Re: D-Link DIR-605L Wireless N300 Cloud Router

Надписът е охра върху кафяво

, но каквото видях определено не подхожда на кондензатор. Една виртуална бира от мен - това значи, че и модемчето (или каквото е там) може да забива, направо да му изкарам едно "мързеланче"
А рутърчето определено не обича линукс, нищо че това търкаля. В облака може да се влезе през всичко останало, не и линукс, да кажем заради отворения код. Но MAC-овете на LAN устройствата си се видяха автоматично през джамовете, нищо че бразуърът беше абсолютно същият.
Довечера като донесат останалите "макове" ще пусна филтрацията.
А мотиката с разрешаването по MAC на WiFi си остава, нищо че пише "This feature can be configured to ALLOW or DENY network/Internet access" - имам опция само за Off и Deny.
Засега не е забивало нито ми е създавало някаква грижа. Определено си заслужава всяка от 2799 стотинки! Задната ми мисъл е, че където и да съм мога да проверя дали синковецът си играе и да му спра нетя

П.С. Дайте една читава мерачка за скорост, че Ookla-та са я смарангясали: дава ми връзка само с Румъния - била ми наблизо, като че аз не знам, пък на Дунав мост пак има задръствания