| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
 Re: Проверка за микро пукнатини ...
Според зависи, оказва се доста неопределена величина, но е по добре от Испания като цяло.
|
| Чет Мар 30, 2017 5:06 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4916 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
По темата един виц(малко старичък) Във влака се возят испанец и турчин... и се разговарят за това онова от живота... стигат до навици, привички и разни изрази от ежедневният живот - Испанеца - ние имаме един израз "маняна" - то това е като трябва да свършиш една работа , ама няма да е сега, няма да е утре... така докъм края на седмицата може и да я свършиш.... Турчина ами ние си имаме един израз "инчаллах" - то е нещо като "маняна" но е е така строго дефинирано във времето.  Иначе от личен опит - във Венецуела едно време като ходех по-често, за едни антени трябваше някакъв сложен ключ, та викам на местния Хосе -де го ключа - той маняна ще го донеса... Е 10 деня командировка - ключ не видях. оправих се без него 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Мар 31, 2017 12:27 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Дедо .. успях да измеря друг параметър, малко индиректно, но мексико се движи спрямо останалият свят с между 95% и 98% от скоростта на светлината, също така най-вероятно се движи срещу останалия свят, защото телефона ми успява съвсем навреме да си получи радиовълните и да се свери .... Последните няколко дена засичам колко са 5 мексикански минути, устанавих строга закономерност че са някъде между 15 и 25 нормални минути, т.е. тук времето тече от 3 до 5 пъти по-бавно, та так асметнах и скоростта. Установих и някава закономерност, сутрин 5-те минути са по-малко, а вечер си клонят към 25 ... не знам на някой дали ще му е полезно това измерване но все пак ...
|
| Съб Апр 01, 2017 5:51 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
аз го знам така: турчина пита испанеца каква е разликата между "яваш-яваш" и "маняна" испанеца: ами същото е, ама без този елемент на припряност. тони, а какво стана с пукнатините? или ще ги мериш маняна? 
|
| Съб Апр 01, 2017 8:54 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ами май ще подходя по метода на Димитър, като се идва да се приема прототипа ще има направим одит .. по процедура и така ... но все пак ще му дам една тарелка влажни чипове да видим.
|
| Съб Апр 01, 2017 4:37 pm |
|
 |
|
pechkov
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Пет Фев 14, 2014 4:45 pm Мнения: 439 Местоположение: Монтана
|
Не е ли по-лесно да ги пъхнеш във фризера за 24 часа… Накрая който чип е оцелял - лепи го, и те така.
_________________ Не карай по-бързо от своя ангел-пазител!
|
| Съб Апр 01, 2017 6:58 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ммм не ми разбирате мъкта май, не ми пука за тия чипове, нарочно искам да ги пратя влажни. идеята е че трябва да съм сигурен че ще ги запекът преди да ги сготвят. Както Димитър предложи, е им направим едит одит по процедура и ще си проличи имат ли или не, а пък отделно ще им пратя и влажни за да съм сигурен че и да имат я изпозлват, щото то между двете разлика има голяма  Въпроса е те за това да съм сигурен .... ама ще си проличи, ако не са сушени все еидн два сигурно ще цъфнат достатъчно за да го открия.
|
| Съб Апр 01, 2017 7:26 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Видими са пукнатините, ако не ги изсушат както трябва. На нас така едни RAM памети ни бяха нацъфтели, около 30% от платките. 
|
| Нед Апр 02, 2017 10:23 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ще разбера скоро. Мен ми се е случвало и не ги благодарях видял, но не ги бях и търсил де.
|
| Нед Апр 02, 2017 11:09 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Аз лесно ги видях - спуканите рам чипове не работеха.
|
| Нед Апр 02, 2017 11:13 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Да ама моите работеха, известно време...
|
| Нед Апр 02, 2017 11:48 pm |
|
|