|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 1:51 pm
| Автор |
Съобщение |
|
am stereo
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
 Re: Новини от страната
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Пон Мар 27, 2017 12:58 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Това беше опит да разчупя малко негативизма натрупал се в темата. 
|
| Пон Мар 27, 2017 12:59 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Ще стане парламент та чудо, но този ще е по-безопасния май. Боцко ще трябва да прави мили очички няма как, но да видим на кого точно. Националистит не са проблем, бързо ще се разделят. ДПС са ясни, и с по-малко гласове пак ще намажат ми се струва, просто няма избор. Воля и те ще се вклчат, обратното ще е много изненадващо. Та тия горе долу са ясни, ДПС си занят цената и дори с този резултат без тях трудно ще мине, ще си стоят в сянка и ще подпират когато се налага. Воля ми се струва че ще склонят без много много пазарлъци, предполагам националистите ще изтраят поне докато се сформира правителство преди да се сджавкат един с друг. Джавкането обаче е неизбежно, та в един момент Марешки ще струва доста повече обаче длаи ще успее да се възползва от това е друг въпрос. Ще имаме едно чудесно правителство, да му се ненарадва човек, струва ми се че боцко ще стане рекордьор по оставки. Не знам на какво са разчитали като подаваха предната оставка, но не им се получи добре, сега ще са в доста по-неудобно обкръжение от колкото с реформаторите.
За щастието ... да това е състояние, ама не от тия материалните, а духовно. Не е казано че човек трябва да е винаги щастлив, но пък да е винаги нещастен ми идва малко в повече. Според мен, или по-скоро лично за мен, щастието идва от съвсем дребни неща, въпреки че няма грам романтизъм и съм отвсякъде прагматик, дори неща като аромата във въздуха или шума на листата ме правят щастлив, защо и как дори не се замислям. Хората просто са задълбали твърде много в материалното, твърде много мислят какво нямат, вместо да се наслаждават на това което имат. Така си мисля аз де ... виждам щастливи хора на места където човек не би ги очаквал, може би са щастливи защото се хранят с екологично чисти ... коренчета .. знае ли човек, но са шастливи, усещаш го във всичко около тях.
Нашата нация май никога няма да е щастлива, тъй като е много завистлива, винаги искаме повече от всичко, не напразно имаме такива поговорки, не са дошли от нищото. Няма как да е щастлив някой който постоянно е недоволен от това което има, и постоянно иска това на ближния, без значение дали е по-хубаво или не.
|
| Пон Мар 27, 2017 1:36 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Оставката му беше най-добрия ход след гафа с Цецка Цачева. Така минимизира загубите, всеки ден на власт тогава му топеше гласове. А сега успя точно да ги закотви на милион и малко, т.е. напрактика не загуби електорат и излезна сух от гафа дето сам си надроби (дано поне е уволнил съветниците дето му натресоха Цачева). Другия позитив е, че народа се умори от избори и сега е съгласен на всичко, само да не го карат пак да гласува след няколко месеца. Т.е. осигури си и комфорт откъм улицата. Общо взето най-нормални избори, всъщност най-нормалните от десетилетия насам. Както казах единствения проблем, който аз виждам е 500 хиляди бастуни в повече за БСП, което въобще не ми се връзва логически. Айде взеха 100-150 хиляди от Гоце и оня патка Т. Дончева. Ама другите откъде?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Мар 27, 2017 2:14 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами от къде, намери ли са. Имай в предвид, че социалните им бърборения са привлекателни за младежта. Има много идиоти които изобщо не си дават сметка какво ще се случи ако се махне плоският данък и се вдигне корпоративният, а това ще са свързни неща. В БГ има не само големи работодатели, те трудно ще скрият заплати, но малките ще го направят веднага, от където вместо да им се вдигне, най-вероятно ще се намали прихода в бюджета и единственият избор ще е да бутнат и корпоратинвият данък. Пенсионерите е ясно че не им дреме и единственото което ги интерсува са пенсиите им, което е нормално.
|
| Пон Мар 27, 2017 3:31 pm |
|
 |
|
Tisho
|
|
| Пон Мар 27, 2017 4:14 pm |
|
 |
|
ToHu
|
 .. не тръгва добре, тоя ако иска да стави министър предцедатл Воелен не знам какво ще поиска ... Но така е то, по нашия край е малко като на Капалъ Черши, обявяваш висока цена пък после .... знае че няма да го огрее и за министър, затова и си казва човека че министър няма да става 
|
| Пон Мар 27, 2017 4:53 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Волен в момента си гълта хапчетата, така, че едва ли ще прави проблеми. А и първо ще трябва да се разправя с другите двама "патриоти", а те някак си умеят да му набиват канчето. Предполагам го държат с нещо, може би ключа за шкафа с хапчета е у тях, знам ли....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Мар 27, 2017 5:06 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12156 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Пон Мар 27, 2017 6:32 pm |
|
 |
|
Tisho
|
34-та снимка дава отговори защо се домъкна онзи мадридския наврето.  А 33-та показва защо в БГ нямаше обесени повреме на БГ прехода... А определено имаше много за по стълбовете.
|
| Пон Мар 27, 2017 8:49 pm |
|
 |
|
Pif
|
Трябва да спрете да им се вързвате. Като някакви бабички от селската седянка сте. По телевизията се бият и псуват а 2 часа по-късно се прегръщат и целуват на поредното празненство организирано от някоя "асоцияция" на нещо си. Само ги гледаш как нагъват и наливат на аванта и редят далавери за тоя моя и оня твоя човек. Без значение кой от коя партия е. Няколко пъти ми се е налагало да им озвучавам такива празненства и ако не ги познаваш по никакъв начин не можеш да разбереш, че са от различни партии и се борят за "различни" неща. Системата е много добре измислена за да има за всички. След избори собственоста над едни апетитни имоти и хотели се сменя и новия започва да лапа. Кеф ти от хотелите по морето, кеф ти по планините кеф ти и другите места където без държавен гръб не можеш да се докопаш.
Сега интересното е до къде ще стигне другия проект на ТИМ. Да видим Слави какво ще направи като толкова се пени.
Тони, изключително щастлив ме правят дупките през които минавам всеки ден по пътищата, сумите които плащам за гуми и ходова част, мутрите в насрещното и тарикатите спрели на всевъзможни места. Колкото и пари да имам, дори да си доставям храна със самолет ежедневно от чужбина - дупките по пътищата не мога да си оправя. Нито да махна наглите тарикати дето спират на сред кръстовището "за малко". Виж това ме прави страшно щастлив. Само трябва да си купя повечко от розовите хапчета и всичко ще тръгне по мед и масло. Игнорирането на проблема не го решава. Невиждането му не значи, че го няма.
|
| Пон Мар 27, 2017 9:56 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Дупки има навсякъде, преди 2-3 седмици бях в прословутата германия, и там дупки, за САЩ да не говорим. Ако това трябва да те прави нещастен Димър досега трябваше да си е пригризал венитв, преди няколко години Чикаго беше по зле о от малко градче в БГ. Сега май се намериха пари, или кой знае дали е било заради парите. Това с колите, и то май навсякъде така, не са дупките а възрастта. Ако караш кола до 4-5 години рядко имаш проблеми с окачването, а аз честно казано не помня да сме имали, а аз съм дупко уловител. Няма да ти кажа как пък в САЩ се поддържа стара кола, просто няма сметка. Имахме едно либерти, взехме го втора ръка уж за оперката, за кола уж минала инспекция и всичко да и е наред дадохме доста пари докато не я разкарахме. Според мен това не е от никакво значенив, но всеки со знае за него си. Ако търсим за какво да сме нещастни няма място на света където да бъдем щастливи, а аз доста пътувам все пък да не съм го видял... навсякъде има кусури. Говориш ми за мафия и за мутри, във Вегас например есинствения начин да се откачиш от такса смет е да те ровнат на 2 м... и тогава пак не е ясно. И пак там, каунтито си е измислило перфектна схема да дере такива които не са постоянни резиденти, преди няколко месеца ни увесомиха че или плащаме 12 хил иши губим имота, дори вече го бяха прехвърлили, без аъд, без съдии изпълнители без нищо. За има няма 3 хил. забравен данък ти вземат 12, ако искаш, ако не губиш имота. Били пратили известие, ама адреса бил грешвн, да де ама това е адреса на една доста известна адвокатска кантора, хайде да не е известен. И някак по случайност известието че имота е прехвърлен е стигнало адреса.... тези за закъснението не са... И с какво това е по-различно от БГ, или и там всички да са нещастни. Хващате се за дреболии които са без никакво значение според мен, но всеки си знае. Всеки има право да бъде щастлив или нещастен.
|
| Вто Мар 28, 2017 3:33 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Имаше две дупки, дето внимавах за тях всеки ден - едната на рампата, дето влизам на магистралата, другата на рампата, дето излизам. Не бяха големи, ама пък бяха дълбоки и все трябваше да внимавам да не гръмна някоя гума. Оправиха ги обаче лани и вече няма дупки  . Майтапа на страна но беше много зле около 2007-2008. После Обонго потроши около 800 милиарда и поне тук в Чикаго не може да се оплачим и улиците и магистралите са си супер. Обаче в Ню Йорк през каква улица съм минавал - няма такова нещо даже в третия свят. Беше точно до оня спортен комплекс с тенис кортове, дето играят юс опън и дето бешеснимана сцената от Мен ин бляк с летящата чиния на буболечката. Демек на централно място и още малко да ни изпопадат ауспусите и окачването на колата  .
|
| Вто Мар 28, 2017 5:52 am |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
България в избори: 2009 г. - Горе Бойко! 2013 г. - Долу Бойко! 2013 г. - Горе Бойко! 2017 г. Долу Бойко! 2017 г. Горе Бойко! - Как сте, г-н Борисов? - Ми.... горе - долу ...
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Вто Мар 28, 2017 10:31 am |
|
 |
|
am stereo
|
CЛАВИ тимаджия ли е 
|
| Вто Мар 28, 2017 10:47 am |
|
|