| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Новини от страната
Аз пък: нали от години рИвем за нови (и свястни) лица в политиката. Ама те свестните казват като Буров "Не съм се напечелил за да ставам депутатин!" или като ТоНи "Бих ударил едно яко президентсво!"  В този смисъл: к'во му е на Марешки?! Всичко друго е антипропаганда, а ако наистина се окаже мръсник - сефте! Ще падне особено лесно, за съжаление.
|
| Вто Мар 14, 2017 11:41 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
то и от години се приказва - дайте път на младите, те не са увредени от камунизма. само дето са още по-нагли. искат си милиона сега, веднага и нищо не ги интересува.
нямаш си на идея на какви екземпляри съм се нагледал.
а марешки... не съм го виждал лично, нещо ми подсказва, че освен 'добър ден' едвали ще имаме друга база за обмен на реплики. за обмен на мисли съм още по-песимистично настроен.
|
| Вто Мар 14, 2017 11:46 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
То селото ни е малко, ама има всякакви... Да не се отварям устата, че с някои се познавам  Но на тоя фон, кметът е направо цвете. В каквото искаш отношение - образование, кариера, ако щеш възпитание. За финанси изобщо не говорим, живее наистина скромно. Никакъв излишен лукс, което на фона всички останали деца на земеделци е... бе не знам!
|
| Сря Мар 15, 2017 12:41 am |
|
 |
|
Pif
|
СМС-а е най-добре за шофьора защото можеш да се местиш из синята/зелената зона и с 1 плащане да ползваш няколко паркоместа. Няколко пъти ми се е случвало да отида в грешна сграда и да трябва да отида на 2-3-4 км във вярната. Така още не ми е изтекал часа а аз паркирам на ново място и върша работата. Случвало се е да пусна за синя зона и да си продължа паркинга в зелена. Обратното не може.
Марешки = ТИМ. Тим стоят и зад Пеевски и Доган. Всичко де що се води на Пеевски е на ТИМ. И вестници и фабрики.
Тони, за топлофикацията и ние участвахме. Търга е нагласен за едни малоумници с "техни си" разработки. Много некадърна работа. Даже преди 2-3 часа като търсих едни стари документи и попаднах на техническото задание та го хвърлих в кашона за стари проекти. Явно няма да се прави.
|
| Сря Мар 15, 2017 3:00 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12905 Местоположение: София
|
Същата работа и с талон за синя/зелена зона...
|
| Сря Мар 15, 2017 10:58 am |
|
 |
|
micron111
Ранг: Минаващ
|
Това за Марешки и Пеевски не е вярно. Всеки е на различен стан и всеки обслужва различни интереси. Няма знаци за равенство между тях. Марешки е с украинската мафия. Вестниците и фабриките на Пеевски са на Доган и свитата му.
|
| Сря Мар 15, 2017 2:56 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Търга за който говоря е за Сектрон правен, ама недоправен. Първо че нямаха всички исота, та се наложи да променят условията, второ продукта който се иска не е този който те искат да доставят, естествено това комисията го е пропуснала, ама да си правиш търг и да не си специфицираш като хората продукта е повече от тъпо.
|
| Сря Мар 15, 2017 8:09 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Сря Мар 15, 2017 10:41 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
Ето как топ-икономистът Владимир Каролев обяснява накракто схемата с евтините горива на Марешки:
1. На молдовското пристанище Джурджурлещ се товари дизел за износ
2. Дизелът преминава през няколко офшорки
3. Дизелът пристига в рафинерия Полисан в Русе (случайно с молдовски собственик), но вече не е дизел, тъй като е разреден със сяра
4. Дизелът, който не е дизел, се оказва, че не може да бъде обложен с ДДС и акциз като дизел.
5. Дизелът, който не е дизел и не може да се обложи като дизел, преминава през 2-3 посредника и пристига в бензиностанции ВМ Петролиум и една камара други ведомствени бензиностанции
6. Веднъж пристигнал в бензиностанцията, дизелът, който не е дизел, се превръща отново в дизел – макар и никога да не е бил обложен с ДДС и акциз като дизел, тъй като в рафинерията не е бил дизел.
7. И изведнъж един дизел на цена 1.80 лева се оказва с едни хубави 20-30% печалба за бензинджиите
8. А шараните лапат въдицата, мятат бюлетини и после се сърдят на световния еврейски заговор. Всеки народ си заслужава съдбата.
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Чет Мар 16, 2017 12:49 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
а бензина?
|
| Чет Мар 16, 2017 1:24 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Тази стъпка 6 законна ли е? Ако е законна защо другите бензиностанции не я правят? Ако не е законна, къде блеят данъчните?
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Мар 16, 2017 1:38 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Печалбата от дизела компенсира свалената цена на бензина 
|
| Чет Мар 16, 2017 4:29 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
значи, ако зареждаме бензин при магарешки, вдикателя няма да се счупи?
|
| Чет Мар 16, 2017 4:32 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Е аз това на шега го казах, може и бензина да е нещо каращисан...
|
| Чет Мар 16, 2017 4:33 pm |
|
 |
|
dvrachkov
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Вто Сеп 30, 2014 8:20 am Мнения: 231 Местоположение: Bansko
|
Много ми е интересно, дали другите бензинджии не правят същата врътка и да печелят и те едни пари повече, ама да не искат да свалят цената. Хем врътката същата, хем келипира голям. Дали?
_________________ "Спасението на давещите се е дело на самите давещи се" - О.Б. "По въпросите ще ги познаете" - В.Б. "'С изкуствен интелект е хубаво да се занимават хора, които имат естествен такъв" - Д.Б.
|
| Чет Мар 16, 2017 4:44 pm |
|
|