| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: Новини от страната
Ние не говорим за твоя лукс а за олимешкия  . На всичкото отгоре съм сигурен, че рутенето на платката в тоя им проект е най-леката и най-малко ресурсоемка задача, та можеха да се постараят малко повече, но както и да е. Дето е казал народа - това да им е кусура  .
|
| Чет Фев 09, 2017 5:40 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12156 Местоположение: Гьотеборг
|
@Leo - последните две думи - "няма изпитвания, няма сертификации" - ето това е нишата, която 1000 и повече малки и не толкова малки фирми държат това се отнася и за всички в R&D, университети, лаборатории и т.н. Там където няма нужда - няма, проблема е когато некой шеф разбере грешно или си помисли че може и така да мине - и сложи тия неща в производството. Е тогава става "манджа с грозде".
Защото тия неща им ги показваш като концепция, а те грешно разбира че могат да ловят маймуни с трици.
А и последно - хубавото е че "юзерите" са добър качествен контрол - ако всичко работи според очакванията, всичко е наред. Има ли проблеми - няма лесен начин да бъдат покрити.
|
| Чет Фев 09, 2017 5:52 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Абе защо намесвате сертификати, това са развойни и хоби китове, не промишлени контролери. А ако някой ги влага в производства, ще си ги сертифицира... Грижата си е негова.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Фев 09, 2017 9:57 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Като сте заприказвали за опроводяване - я вижте тук какво става. TQFP корпус с thermal-pad са сложили хората. Малко Via-сите ми се виждат не-добре оразмерени Голяма дупка а пък малък ринг... Странен изглежда и footprint-a в единия си край, ще е трудно запояването. 
|
| Пет Фев 10, 2017 12:48 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12905 Местоположение: София
|
Еднослойка... Хоби истории... 
|
| Пет Фев 10, 2017 12:52 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
|
| Пет Фев 10, 2017 2:00 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Боже не вярвах да има толкова тъпи хора. Дай да забраниме на целия свят да ползва своите азбуки от днес ще се ползва само кирилица. И докато сме навълна глупости, дай да заповядаме слънцето да пече през зимата за да стопля, а снега да вали само през лятото за да разхлажда.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
Последна промяна ike на Пет Фев 10, 2017 4:51 pm, променена общо 1 път
|
| Пет Фев 10, 2017 3:30 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Чиновници без работа....
Макар, че сещам се сега, напъните на Кунева за универсалното зарядно дадоха приличен резултат. От доста време ходя само с един кабел в чантата насам-натам.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Фев 10, 2017 3:56 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
Продължението... https://www.kzp.bg/novini/dimitar-margaritov-pokanihme-trite-telekoma-na-sreshta-vav-vrazka-s-taksuvaneto-na-sms-ite-i-novite-pravila-za-roumingaСега ще направят цената на три SMS-а на кирилица, колкото един на латиница и афропата и хамериката ще се втурнат да учат кирилицата... 
|
| Пет Фев 10, 2017 4:28 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12156 Местоположение: Гьотеборг
|
@Цецо - не е Кунева със зарядното, Соломон Паси и ко И аз имам един кабел - комбиниран за Андроид и iphone (втория го върнах вече)
|
| Пет Фев 10, 2017 6:35 pm |
|
 |
|
ike
|
Ами плаща се повече имено защото се ползва уникод дето е универсален навсякъде. Иначе който иска може да ползва латинските букви и само шщючяжзьъ да ги пише на кирилица.
|
| Пет Фев 10, 2017 11:24 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12905 Местоположение: София
|
4e kvo pre4i da si 4ati6 na latinica? 
|
| Пет Фев 10, 2017 11:35 pm |
|
 |
|
Pif
|
Е да, ама моя тъп телефон и на латиница да му го пиша пак ми го праща в уникод. И картинки ми вкарва вътре. Трябва да ровя по менютата и пак май не мога да забраня уникод-а. Затова ще пращате "кратки" съобщения. Те нали така се казват. Шорт Месидж. Не може да ми пишете романи тука и да искате да ви е без пари. А и защо да пращам СМС за 20 стотинки като мога да звънна, да говоря 1 час и да ми струва 0 стотинки.
|
| Съб Фев 11, 2017 2:45 am |
|
 |
|
ike
|
За този 1 час дето си платил 0 стотинки си плащаш всеки месец такса, така че не е точно 0 стотинки. Освен това ако трябва да изпратиш някакъв код или телефонен номер много по-лесно е да е на SMS. По тази логика все едно да кажа плащам по 25 лева на месец за интернет и мога да пусна в паралел няколко аудиострима и за един месец да наговоря 10 години време.
|
| Съб Фев 11, 2017 11:23 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Това чудо наречено SMS още ли го има?
|