|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 7:51 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12156 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: Новини от страната
Миризмата е ясна, но фактите са важни - вонят или не, пак са факти.
|
| Пет Яну 06, 2017 12:28 am |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1512 Местоположение: София
|
И Дон Оги Ди Дойно като шеф на Бисер Димитров може да извади интересни спомени  :
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Пет Яну 06, 2017 7:46 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Пълен простак и надувко - и аз с такова впечатление останах. Бил измамил банката с шорт сел на къщата. Или лъже като дърт циганин или няма две стотинки да се усмихне. Предполагам че лъже яко, щото както го е обяснил и напълно грешно.
|
| Пет Яну 06, 2017 8:46 am |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1512 Местоположение: София
|
Недостоверна ми звучи и комбинацията от дебел златен ланец на ръката и капацитет като за Бил Гейтс  : > Кой е Бисер Димитров - вижте цялата му история
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Пет Яну 06, 2017 9:07 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12156 Местоположение: Гьотеборг
|
Първо - какъвто и да е бил, вече не е жив. Второ - не ме интересува дали е с ланец, колко пари, колко къщи, коли и т.н. е имал или нямал. Не ме интересува дали гледа интелигентно, има пиянски нос, дълги нокти и т.н.
Интересува ме мита, легендата, историята или фактите около него, ако някой си спомня нещо. Връзките с БГ факти са очебъркащо от жълти източници, и няма причина да им вярвам. Ако няма спомени - здраве. Занимавал се е с някакви машинации цял живот, но са в железарията, затова ми стана интересно.
|
| Пет Яну 06, 2017 10:02 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Човека се е родил "директор" и е умрял като "директор". В БГ се имахме плеяда от подобни екземпляри - всичките имат сходен образ и история.
Едва ли някой тук е имал досег с него, тия са от "голямото добрутру", вирееха няколко слоя над техническия персонал.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Яну 06, 2017 10:13 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Груби, то вдичко това е ясно, но как да му вярваме за "железарските факти", след като лъже за такива елементарни неща като къщата? Иначе ако някой тук ще знае нещо за него и нещата около него най-вероятно ще е Дедо 
|
| Пет Яну 06, 2017 3:09 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Ето го и оригинала на интервюто Jim Porter, има интересни моменти, но засега го погледнах само по диагоналната система (Bisser с 2s, затова на чичко Гугъл му е убягвало) http://archive.computerhistory.org/reso ... 01-acc.pdfhttp://www.computerhistory.org/collecti ... /102657928и подобна жълта история от WSJ http://www.wsj.com/articles/SB83256464288412000Добър, лош, зъл, умен или глупав - с това сме останали в архивите. Наздраве!
|
| Пет Яну 06, 2017 3:10 pm |
|
 |
|
Grubi
|
А може би още малко, ето още един интересен типаж, който си е жив и здрав и продължава да работи (или може би вече си кара пенсията). Може би трябва да ковнем една отделна тема за история, архиви, снимки и личности. http://zit1.eu/index.php/bg/На страницата има и интересен фотоархив, но съм твърде млад за да познавам някой.
|
| Пет Яну 06, 2017 3:28 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Нещо по различно ... дали ви прави впечатление че масово новинарите промениха географията на страната. От няколко дена говорят за много сняг в североизточна България и затова били затворили магисгтрала Тракия .... тия хора дали изобщо знаят какво е североизток .... първи път като го чух реших че е грешка, но става масово, по ТВ по Радио ... Бургас изведнъж се озова в Североизточна България .... то ясно че от нашите новинари и чеп за буре не става, ама чак пък и посоките на света да не познават ....
|
| Пет Яну 06, 2017 4:24 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
ми видимостта била под 10м, така че откъде да разберат къде са... може да са на Тракия, а може и в Търговище... Иначе тук всичко е нормално, затвориха Добрич-Варна (и не само) но щом тоя го затвориха значи зимата дойде... днес спряха тока за 2 часа, изобщо всичко си ни е наред, не знам тия по телевизията кво толкова се шашкат 
|
| Пет Яну 06, 2017 4:34 pm |
|
 |
|
Grubi
|
ToHu, ти понеже си специалист по диагоналното писане, може и диагонално да слушаш  Майтапя се, да не се обидиш. Преди Нова година затвориха Тракия(първата изненада), а сега навява при нас - Добрич и всичко наоколо. Но няма да се изненадам, като повтарят всичко през 15мин и си го оцветяват, да са сътворили поредния гювеч. Ще видим вдругиден как ще пътувам с влака, въпреки че имам и самолетен билет. П.с а той миро писал - кога спряха и тока? Аз даже успях да празнувам Йордановден в Уно-то, а след малко отивам на преглед че кашля като на две кутии Арда без филтър. А навън е снежна приказка или трагедия - според личното светоусещане.
|
| Пет Яну 06, 2017 4:39 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
При нас по обяд, една колежка каза че у тях сутринта е нямало, ама тва си е нормално... част от зимната приказка 
|
| Пет Яну 06, 2017 5:11 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Груби, абе и аз си помислих първите няколко пъти, че чувам по диагонал, обаче уви, оказа се че съвсем добре си чувам .... да ги питаш защо затварят магистрали, вместо да сложат по една глоба от 10 хил за всеки бай-хуй който закъсащото е с летни гуми ли със зимно от миналия век те затварят магистрали .. то така и далавера, няма нужда да ги чистят а парите за това са платени, вместо да минат камионите 5 пъти днес ще минат веднъж утре, има няма едни 7-8 хил.км ще спестят ...
|
| Пет Яну 06, 2017 5:11 pm |
|
 |
|
ToHu
|
п.с. ток няма и при мен /с.Лозен/, или нямаше .. не знам дали още съм на дизел
|