Отговори на тема  [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354 ... 1194  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
ToHu написа:
...русофилията не ме притеснявa...

И мен не би ме притеснявала, ако изначално си беше явна, макар никак да не разбирам основанията за съществуването на това явление въобще. Фурнаджийските лопати винаги са ме притеснявали, а тоя не е първия и не е единствения.

Пет Ное 11, 2016 3:16 am
Профил ICQ
Аватар

За мен дилемата е да се изпикам в тъмната стаичка или да си избърша задника с бюлетината. Те толкова тъпи "избори" не е имало от зората на демокрацията.

Пет Ное 11, 2016 9:15 am
Профил ICQ
Ранг: Почетен член

И двете опции са трагични и ще ме е срам като си говоря с някой чужденец да кажа кой ни е президент, но все пак едната опция има допълнителна полза - Бойко щял да си ходи (този път наистина), така че ще я подкрепя с кеф! :)

Пет Ное 11, 2016 9:52 am
Профил

Ами според мен не е чак толкова зле сравнено с предходни. Всъщност първите на които непартиен кандидат има шанс да спечели, винаги преди се е гласувало за партии. Дали генерала е с БСП или АБВ... не е ясно, най-малкото не е като мишока който и той уж независим. Поне има опит и дисциплина, и най-важното ще изглежда доста по-добре от колкото цацата, я си я представи.... В крайма сметка президента няма кой знае какви правомощия, най-важното е да е представителен. Да в случай на война има правомощия но и в този случай е много по-добър от цацата.

Пет Ное 11, 2016 9:54 am
Профил

Даниеле не ми се щя да го кажа, но точно сега бойко по добре да не си ходи. Няма алтернативи, така и така се е поукротил и вече не зависи всичко от него, най-добре да си изкара поне до лятото. Виждаш в момента кой има шансове, ако изключим познатите ме мисля че и Марешки е алтернатива, Марешки не е Тръмп....

Пет Ное 11, 2016 9:58 am
Профил
Аватар

Гледах вчера дебата. Цеца е уникално зле. Просто е тотална скръб.

Генерала е обаче също е пълна трагедия. Не ми пука дали е от БСП или БКП. Просто е трагичен.

Имах чувството, че гледам двама слабоумни да дискутират теми от ядрената физика. Такава липса на логична мисъл рядко се вижда. Речево - тотална скръб. Тотална.

При положение, че всеки от двамата имаше срещу себе си толкова калпав опонент - можеше с две приказки да го смачка и да го направи за смях. Никакъв шанс. Те двамата се състезаваха, кой сам да се орезили повече.

В сравнение с тия двамата сегашния и миналите ни президенти са направо титани на мисълта. Поне могат да почнат и да завършат изречение по смисъл. Даже Волен Сидеров има по-гладка мисъл, баси...

Пет Ное 11, 2016 10:10 am
Профил ICQ

Не се наемам да кажа кой има и кой няма шансове, само мога да кажа, че не искам повече да ни управлява Бойко.

Принципно би било най-добре следващия премиер да е някой който не е бил във властта, не е бил в системата на МВР и не е бил в охранителния бизнес! Има и още много "не е бил", но нямам време да ги изреждам - ясно е че идеални хора няма - просто трябва да се избере най-добрия компромис.

Пет Ное 11, 2016 10:17 am
Профил

DanielDimov написа:
...Бойко щял да си ходи (този път наистина), така че ще я подкрепя с кеф! :)
Що не погледнете малко по-далече от собствения си нос бе хора???? Толкова ли не виждате какво ще стане след като си иде тоя тъпак??? Ще го изгониш с кеф, а после с какво ще гледаш КУРнелия и Ореха, безумния генерал и ВИЦето му???? И всичките останали отрепки като Овчаров, СтаниШЕФ, които отново ще изпълзят от дупките си... Или недай си БОЖЕ новозадаващия се "спасител" гологлавия учиндолски чалгар??? Толкова ли нямате капка разум в главите??? Баси... Извинявам се за острия тон, но направо съм отчаян... :evil: :axe: Колко пъти за тия скапани 27 години червените боклуци опитваха да "управляват" страната и се проваляха с гръм и трясък???? КОЛКО??? И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ПАК ИСКАТЕ ТЕ ДА СЕ ПРОБВАТ???? ЩО ЗА МАЗОХИЗЪМ Е ТОВА???? Баси... :? :cry: Съжалявам още веднъж за изпуснатите нерви, но ТоНи е прав... Не е подходящ момента точно сега тоя да се махне... НО явно ще го разберем това отново по възможно най-трудния начин...

Пет Ное 11, 2016 11:00 am
Профил ICQ
Аватар

8O Бря!!! Откога Бг е в цивилизования свят? :lol:
Очевадно доста хора искат помияра-пожарникар да си ходи, затова резултата на първия тур е такъв. Вероятно ще си остане същия и на втория. Гласовете за другите кандидати ще отидат по-скоро при генерала, отколкото при тетката. А тях двамината не ги съдете толкова строго. Генералът-шофьор на аероплан се е учил да изпълнява, не да разсъждава. А тетката идва от рабфак все пак, не от Магнаурската школа. :lol: Вицетата и те. И нищо страшно няма, ако помияра-пожарникар сдаде властта. За да започнат да се оправят нещата в Бг, задължително трябва да се премине през катастрофа... :(

Пет Ное 11, 2016 11:07 am
Профил

Аз навремето като разправях че с боко ще е зле никой не ми вярваше, сега всички ривът срещу него .... да би било добре да е човек от бизнеса, човек който е сам е създал нещо и е управялвал, не е въпроса дали е имал охранителна фирма, въпроса е дали я е създал и развил или са му я дали. Ако беше Павлов или Кюлев щеше да е в пъти по-добре от протежета като сега. Да нохората трудно гласуват за някой който може, аз направо се учудих че Марешки взе толкова гласове, не казвам че той може, но е от класата която хората мразят, незнайно защо. Има много бизнеснеми в Бългрия които биха били добри държавници, но първо много малко от тях се блазнят от тази идея защото една птичка пролет не прави, и второ защото им е ясна народо психологията. Всеки който кара лъскава кола, има яхта или 100 млн е измамник, лъжец, престъпник, а това не е така.
Та какъв избор имаш, хората избират цървули и мижатурки и после се чудят защо сме на тоя хал, или пък се водят по популисти които говорят само това което се харесва, нищо че за един ден си сменят позицията 50 пъти, така се харесват на всички, това сигурно е тактика. Сутринта казваш ще правя Х и 1/3 от тъпаците ти се радват другите 2/3 те псуват. на обяд казваш не няма да правя Х, първаа 1/3 или не го чува даже, или някак си го приема, втората 1/3 ти се радва, треттат 1/3 та псува, вечерта казваш абе ще помисля дали да правя или да не правя, и вече имаш и последната 1/3 ... на другия ден всички те харесват защото ще правиш, ням да правиш или и ти още не знаеш нещо си .... но всички са чули това което са искали да чуят.

Пет Ное 11, 2016 11:07 am
Профил

Спокойно, това все-още не са парламентарни избори! В неделя ще гласуваме дали Бойко да си ходи и аз съм "ЗА". Кой ще дойде след него е съвсем отделен въпрос, който можем да коментираме надълго и нашироко в отделна тема, когато има насрочени парламентарни избори и когато има някакви заявки за тях...

Пет Ное 11, 2016 11:11 am
Профил

Аз не споделям точно това виждане за управлението на БСП защото не то в много от случаите е било причината за проблеми, ако говорим за Жан, първо това беше неизбежно, и второ това беше сценария, няма какво да си говорим. Не е там въпроса, лошото е че и те няма да урпавляват, ще се появят нови звезди. Смяна трябва да има, но не знам дали сега е най-подходящият момент.
Лео е прав за катастрофата, въпроса е че при нас това не помага, просто сме уфси и това е, и не смао сме увси ами сме и завистливи и алчни увси, те от там идва всичко. Аз не мисля, че има демократичен начин за управление на тази държава при който всичко да ние е наред. Та по-добре да се примирим с фактите и да се надяваме и да си избираме по-малкото зло, ясно е че диктатор тиранин няма да се появи а и никой няма да го остави, освен ако не се сдуши с Тръмп, Путин и Ердоган ....

Пет Ное 11, 2016 11:13 am
Профил

DanielDimov написа:
Спокойно, това все-още не са парламентарни избори! В неделя ще гласуваме дали Бойко да си ходи и аз съм "ЗА". Кой ще дойде след него е съвсем отделен въпрос, който можем да коментираме надълго и нашироко в отделна тема, когато има насрочени парламентарни избори и когато има някакви заявки за тях...

Да това не са парламентарни избории не виждам защо бойко да си ходи изобщо? Защото е бил достатъчно тъп да повярява на цецо че ще спечелят и е казал че ще си ходи ? Или защото Диков е казал така ? Двете неща нямат общо, имат кандидат, добър или лош това е, това са избори, не се гласува за партия или за бойко, гласува се за личност, личността не е удачна ами губи, това не значи, че няма подкрепа за партията .... те ти на оправдание, и е съвсем логично а и следващо закона. Бойко е тъп и се връзва на цецо, ясно е че никой вече няма да гласува за него, най-умното беше да не обвързва изборите с партията и доверието защото законово те нямат нищо общо.
Ако преди 8 години някой ми беше казал че ще защитавам боко и ще искам да остава на власт нямаше да повярвам, но в момента според мен не му е времето, както и не беше времето да се правят протести заради оная свиня пеевски. Но както казах хората са увси, и тук имаме същите завършени млади идиоти каквито ги има навсякъде по света, които не знаят от къде им влиза и от къде им излиза но имат мнение без да са заковали един пирон през живота си или да са изкарали един лев с работа, и естествено всички ония които си мислят че ей така господ ще слезе и ще ги оправи къде за 800 дни, къде за 2 месеца ...

Пет Ное 11, 2016 11:19 am
Профил

DanielDimov написа:
...Бойко щял да си ходи (този път наистина), така че ще я подкрепя с кеф! :)

И после кой друг ще избереш с още по-голям кеф? Кажи та и аз да гласувам за него.

ToHu написа:
...непартиен кандидат...

Тони, слез на земята. :)

DanielDimov написа:
Принципно би било най-добре...

А на практика? На практика парламентарните избори в едната крайност ще са като ония, след които дойде орешарски, само дето с вероятност да сложат за премиер някой още по-голям галфон, а в другата - пак тиквата.

Desert Leo написа:
Очевадно доста хора искат помияра-пожарникар да си ходи, затова резултата на първия тур е такъв.

Всъщност не мисля че искат. Резултата е ор бръмбарите в главата на Тиквата, дето си е решил че която и маймуна да излъчи неговата партия, ще я изберат. Напълно съм убеден че ако бяха издигнали например кмета на Бургас поне от седмица насам нямаше да говорим за избори.

Иначе и аз искам да си ходи. Ама много искам. Въпроса е след това кой ще дойде. А според мен ще дойде пак той, като тоя път ще трябва да се пазари с Марешки, вместо с РБ и сие. Тоя филм сме го гледали и на мен поне не ми е интересен.

ToHu написа:
Аз не споделям точно това виждане за управлението на БСП защото не то в много от случаите е било причината за проблеми, ако говорим за Жан, първо това беше неизбежно, и второ това беше сценария, няма какво да си говорим.

Интересно как все по тяхно време се случват сценариите - 1997-ма, 2007-ма, 2014. Все някой им прави сценарии. Това са тотални нефелници с огромни зависимости от кой ли не, навързани като свински черва до 10-то коляно. Дай ми пример за едно-единствено тяхно действие по време на тяхно управление, дето да е било адекватно на обстановката. Аз например почти съм убеден че ако съставят кабинет ще сложат за финансов министър или премиер тиквата, дето беше заместник финансов министър 97-ма.

ToHu написа:
Та по-добре да се примирим с фактите и да се надяваме и да си избираме по-малкото зло...

Тъй де. Де го по-малкото зло за момента и в обозримо бъдеще?

Пет Ное 11, 2016 11:40 am
Профил ICQ
Аватар

Ннам, но за малко да избираме между Слави и Светльо, ама и това не ни разрешиха...

П.С. сега всички рИвът, то си е за рИване, но защо г-н Никой не можа и 6% да спечели?! Стадо!

Пет Ное 11, 2016 11:54 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354 ... 1194  Следваща