|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:38 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Аз не разбрах 32 млн от какво е печалбата и на кого, но не е нищо кой знае какво, а и за печалба ли говорим или за позитив преди облагане /EBITDA или EBIT/, щото много хора бъркат данните които се изнасят. В крайна сметка 32 млн не са кой зане каква печалба дори и за БГ.
|
| Пон Юли 18, 2016 3:45 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
32 млн на година е печалбата от отрицателната лихва в Япония.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Юли 18, 2016 4:27 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Вто Юли 19, 2016 11:43 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Хм, заглавието няма много общо, ама както и да е. Но в тази връзка половината българки във вегас са точно такива, и не смеят да ходят по обществени фитнеси да не ги засече някой застрахователен дедектив. Всичките са с наранявания от ПТП-та, които не рядко сами причиняват.
|
| Сря Юли 20, 2016 3:54 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
След всички търгове, уволнения и закриване - най-накрая го уволниха VDто на Ериксон (със сигурност си има "златен парашут") http://www.dn.se/ekonomi/ericssons-vd-far-sparken/въпроса е - кой ще е следващия и какво ще направи?
|
| Пон Юли 25, 2016 11:27 am |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Grubi, от тоя сайт вдянах само русата мацка от рекламата... А, и ериксон разчетох.
|
| Пон Юли 25, 2016 12:18 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
google translate има, тъкмо видях и продължението Акциите се качили, а чичото взел 26 милиона за 5 години, а при уволнение 2.8 милиона обезщетение. Евро... Наздраве!
|
| Пон Юли 25, 2016 6:16 pm |
|
 |
|
Grubi
|
ей ви още една от стария ми работодател, електрическо колело от ... всяко колело http://semcon.com/en/Stories/Case-stori ... -electric/
|
| Пон Юли 25, 2016 6:19 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ха! ся си търсят техничарче за директор? предишния правел лъскави отчети към екюти анализаторте, те го аплодирали, а инженерчетата вече не са ония сърцати момчета от миналото. да видим...
|
| Пон Юли 25, 2016 8:14 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Ами всъщност незнам дали предишния (преди този) беше техничар, но обра доста каймак. Те събират доста пари от патенти, все още и набират уж някаква скорост с 5G. A VDта в тая държава, че и в тоя град просто се въртят - Volvo, Astra Zaneca, Ericsson, SAAB. Няма, кой знае какво да се случи - вероятно просто нова ротация, но понякога може тия хора да попаднат на правилните съветници (или шефове в сянка...)
|
| Пон Юли 25, 2016 8:32 pm |
|
 |
|
AA
Ранг: Популярен
|
Това ми напомни на смяна на чаршафите в казармата - първа рота дава на втора, втора на трета, трета на първа.
|
| Вто Юли 26, 2016 7:25 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
дядо ми казваше 'когато нещата в бардака не вървят, смяната на чаршафите не помага' тогава бях малък и нищо не разбрах, просто съм запомнил репликата. беше донесъл от село месо от прясно заклано прасе и с баща ми и още един чичко правеха наденици. малкото момченце явно е гледало с кръгли очи как се мият черва, как бъркат каймата в детското ми корито. как с ръчна месомелачка пълнят червото. разбира се съм запомнил и вкуса на надениците  по-късно разбрах, че третия чичко е бил главния геодезист на София, брат на дядо ми. явно са си говорили за политика, а аз си напъвах детското мозъче за връзката между надениците и чаршафите. така че проблема с хората по високите етажи е отколешен и повсеместен. просто ти трябва време да го прозреш
|
| Вто Юли 26, 2016 10:07 am |
|
 |
|
velio
|
Абе те още по римско време са ги сменяли по тоя начин. Нищо ново.
|
| Вто Юли 26, 2016 11:44 am |
|
 |
|
Grubi
|
VDто е важно, но в случая има управителен съвет, който е решил да го "раздели" от договора му. А управителния съвет се състои от едни други чичковци, които са като ЦК на ШКП (шведската компартия) - VDта на Волво, банки и т.н. Акциите на Ериксон са паднали 23% за година след всички дивотии, които сътвориха и не е ясно кой ще се нагърби с оправянето на кашата.
|
| Вто Юли 26, 2016 11:56 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ами Дедо, то има и другга приказка, че нов бардак със стари курви не се прави ... а тук /по китайско/ гледам масово тия скутерчета прерпавени на електричество, не знам ти като си бил тук как е било, но сега на бензин почти не се виждат. Интересно дали правителството го субсидира или хората сами за икономия го правят, но който ги произвежда тези електроглавини добри парици прави, сигурно само в Шанхай са 10-15 млн скутерчета  Друго също, тук има държавна политика явно за LED осветление, и наливат пари по разни фирми за разработки. Онзи ден ходих при едни които в момента се хвалят че били вторият най-голям производител в света на LED продукти. И наиситна хората си бачкат съвсем професионално. Отдавна казаха че са зарязали алуминия, всичко по телата освен ако няма алуминий за красота е керамика, показваха ми и най-новите си тела вътре няма платка, всичко върху керамиката директно, кераминчно тяло, керамична подложка на леда и там всички ... в БГ май няма техни тела, SANSI май се казваха.
|
| Вто Юли 26, 2016 12:35 pm |
|
|