|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:15 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
bobihot
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Каталитичното разлагане е доста по-ефективно
|
| Нед Юни 19, 2016 11:10 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
ТоНи, поради съвсем други причини тази вечер си зададох същия въпрос: "Маа му, минахме 1/6-та от 21-и век и нищо ново, само доразвиваме някои неща от 20-ти". И нямало световна конспирация?!
Едит: а бе един нов светодиод не откриха!
|
| Нед Юни 19, 2016 11:48 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Едно време нямаше гей паради, а сега има. Просто си с грешната сексуална ориентация, за да можеш да оцениш напредъка спрямо 20 век.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Нед Юни 19, 2016 11:57 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
От кога се каня да организирам Парад на свободните хуища. Обаче вие и фейсбук нямате, как ще ме подкрепите...?!
Едит: чекайте, че ще ни обвинят в дискриминация: паралелно, по другото платно, ще върви Парад на миризливите и дръгливи вагини, които използват онова лекарство от рекламите.
Последна промяна bongo_x2 на Пон Юни 20, 2016 12:25 am, променена общо 1 път
|
| Пон Юни 20, 2016 12:04 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Остава и фейсбук да си .. каквото се прави, имам gmail, това ми се струва доста адванс, по модерно не ми трябва.
|
| Пон Юни 20, 2016 12:24 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Гей паради е имало още по времето на римската империя  .
|
| Пон Юни 20, 2016 12:33 am |
|
 |
|
timt
|
Едва ли на този парад е имало поне един гей, всички са пед..си. Аз не съм против тях ама защо им трябва да се показват демонстративно. Изобщо кой ги разрешава тези паради? Сигурно някой от тяхният прайд?
|
| Пон Юни 20, 2016 2:21 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Ми, човещинка - показват какво предлагат. 
|
| Пон Юни 20, 2016 7:02 am |
|
 |
|
CarBeta
|
Типичното протестърско мислене - винаги трябва да има НЯКОЙ, който съзнателно и целенасочено е взел някакво решение, което дразни или не допада на някой друг. Тоя гей парад не е по-различен от протестите против Орешарски, например. Има си закон за събранията, митингите и манифестациите, според който всеки може да си организира каквото си ще. Единствено се задължава да уведоми общината, която съгласува мероприятието. Е... общината може и да го забрани ако нарушава някой закон, но досега за забранено мероприятие аз не съм чул. Даже Орешарския протест беше абсолютно незаконен и не го забраниха, та какво остава за гейското шествие...
|
| Пон Юни 20, 2016 9:54 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Абе странни хора сте,веднъж сте против всякакви строеве ограничаващи правата, веднъж сте социалисти, веднъж капиталисти, а сега и гейският парад не ви харесва. Ами на който не му харесва да не ходи, да не гледа .. какъв е проблема, това е свобод, нали свобода искаме ... или вие искате онази по-специфичната свобода и демокрация, и равенство но не по равно ... на мен лично не ми пречат по никакъв начин.
|
| Пон Юни 20, 2016 1:10 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Мойто мнение е като на Тони. Нещо повече - сигурен съм, че ако никой не ги ебава и не им обръща внимание, точно след 2 години ще спрат. Те си казват, че и затова го правят - за да привличат вниманието (реално дразнейки хората).
Иронията е, че в общества като българското, точно с подобни прайди вместо да печелят толератност, радикализират и нормалните хора срещу себе си. Много хора нямат нищо против тях, обаче като почнат да им скачат като маймуни в зоопарк и да търсят внимание... всеки си вика - хубаво де, тя цялата държава кенеф, дискриминация къде ли не, тия какво са седнали да циврят и те...
Те да се радват, че не са у Сърбия, там без як кютек не минава.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Юни 20, 2016 1:32 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Значи, гарантирано ще ми разрешат Парад на свободните хуища, или ще ми поискат да го преименувам в Парад на свободните членове?
Като гледам ТВ-то - що не? За да няма обвинения в дискриминация паралелно ще върви и този с вагините. Следващия месец ще организирам паради за дрисливите и за запечените задници и така... до пълната победа на демокрацията.
|
| Пон Юни 20, 2016 2:21 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
а после двата парада ще се слеят в общ plug-and-play
по еврогейските ценности: 'арт инсталация' е когато някой се изсере, обяви рязултата за уникално произведение на изкуството и го показва на всичките. 'арт перформънс' е когато го прави пред публика
--- Сър Джон си пише нещо в кабинета. чува гълчава на улицата. вика прислужника: - Тобиас, бихте ли били така любезен да погледнета какво става на улицата, моля? - ами ... демонстация, сър. - каква демонстация? - хомосексуалисти, сър - и... какво искат? - (Тобиас чете плакатите) искат равни права, сър. - ха! че те отдавна имат равни права с нас, за какво демострират!? - ами... предерасти, сър...
аз също нямам нещо особено против тях. но ако може да не се пъчат с това си тяхно качество от първия ред в народното събрание. още повече, че за много от тях това е единственото, с което могат да се пъчат (или дупят)
|
| Пон Юни 20, 2016 4:16 pm |
|
 |
|
timt
|
ТоНи, ний сме демократи!  Ама ко да им гледам на тия педали, я каките от плейбой да скочат на мегдана да видим дали ще е толкова отвратително колото гол гъз на педал. 
|
| Пон Юни 20, 2016 4:47 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
Украинките от ФЕМЕН няколко пъти се пускаха дибидюс по центъра на София, пък да си гледал...  А и що гледаш голия задник на педалите, гледай голия задник на лесбийките 
|
| Пон Юни 20, 2016 5:55 pm |
|
|