Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Брандиране на детайл 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Брандиране на детайл
Ами имам за тестове, ще се тества :) Навремето така беше с боядисването. Първо викам дай да пробвам с Бг продукти, гледах гледах и избрах най-ндустриланите. Звъня на технолога в оргахим и викам дай точна технология, трици ... в последствие разбрах че то и да ти дадът технология все тая, няма две партиди боя еднакви. После реших ще карам на вносни, и там дърво. От преди година си намерих нов доставчик, тоя път май уцелих на боя, като имам в предвид че първата на оргахим не изкара и 6 месеца хем по тяхната "технология" тия новите са доста здрави поне на адхезия като мериш и драскане, да видим след 3-4 години как ще е.
Хората масово не се интересуват май какво предлагат като качество, а цените им не са ниски, напоследък повечето рекламни химикалки, запалки, и др. подобни ги купуваме от САЩ, хем по евтино хем качеството на брандинга доста по-добро, но за тия камери няма как, освен да си куя 1000 козирки и да ги пусна на брнадинг.

Пон Май 16, 2016 12:13 am
Профил

Измисли го с лепенки, "ако го мина отгоре с полиуретанов лак ще стане, иначе не, другите нещо мрънкаха относно външните условия." Пластмаса и полиуретанов лак доста гадна комбинация без филер или поне ацетонова боя за такъв. Пробвай ако искаш с УВ боя поне е здрава но пак се гони адхезия.

Пон Май 16, 2016 1:28 am
Профил

Да ти кажа пластмаси не съм боядисвал, освен някакви инцидентни случаи. Не помислих за съвместимоста, може и да не са, но това са ми някакви последни варианти. Материала иначе е techpolimer.

Пон Май 16, 2016 7:06 am
Профил

Вече сме на етапа донесете да видим ... интеренсо че всички казват едно и също, предлагам им точен 3д модел ама не, да видят, то ако всеки направи по 2 мостри ... може и без пари да ми излезе, поне печата, бензина ще го компенсира :D

Пон Май 16, 2016 10:15 pm
Профил
Аватар

Ааа, има и нещо още по-готино - всеки детайл ще е уникален. Бутиково производство. Как да не се изкефи клиента... :D

Пон Май 16, 2016 10:46 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2