|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 11:14 pm
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
 Re: Хумор
Което ми напомня, че отдавна не съм го чувал.То dps-a си е повече от ос, той си е написал цяла развойна среда жалко, че спря да пише.
|
| Съб Май 14, 2016 10:27 am |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1756 Местоположение: Варна
|
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Съб Май 14, 2016 2:50 pm |
|
 |
|
HIFI
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Сря Ное 12, 2008 9:59 pm Мнения: 512 Местоположение: София
|
сега приятел ми разказва за един "джедай" и още не мога да спра да се смея..... казвали му Майкъл Джексана, щото бил "крал на Попа".... ще се спукам от смях... крадял на Патриарха всичко (преджобвал там)
_________________ I'm debugging my software mostly with soldering iron....
|
| Пон Май 16, 2016 5:16 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12826 Местоположение: София
|
|
| Пон Май 16, 2016 11:00 pm |
|
 |
|
sides
Ранг: Минаващ
|
Инженер развежда хора на обиколка из фабрика за гумени изделия. - Това е машина за ръкавици! - ТУФ! ТУФ! ТУФ! - на всяко едно "ТУФ!" се прави по една ръкавица. - Това е машина за биберони! - ТУФ! ПУК! ТУФ! ПУК! ТУФ! ПУК! - на всяко едно "ТУФ!" се прави по един биберон, а на всяко "ПУК!" биберонът се дупчи. - А това е машина за презервативи - ТУФ! ТУФ! ПУК! ТУФ! ТУФ! ПУК! - Защо на всяко второ "ТУФ!" има едно "ПУК!"? - пита един от хората. - Абе... напоследък бизнеса с биберони нещо не ни върви...
п.с. itso.t - подобно е ! ;–) ... малко английски звучи, Но : Доживотна Гаранция !!!
|
| Вто Май 17, 2016 12:56 am |
|
 |
|
HIFI
|
|
| Пет Май 20, 2016 2:46 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4588 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Съб Май 21, 2016 8:57 pm |
|
 |
|
bobihot
|
Tsveti Yordanova Моята суперсила е равна на моята супермаса по суперускорението ми.
|
| Нед Май 22, 2016 1:22 pm |
|
 |
|
HIFI
|
https://support.microsoft.com/en-us/kb/3053711High CPU use by taskhost.exe when Windows 8.1 user name contains "user" Resolution: To resolve the issue, do not create a user account contains the string "user" on the computer. бих предложил и друг: Resolution: do not use Windows 8.1
|
| Нед Май 29, 2016 2:54 pm |
|
 |
|
mitko_el
|
 Кога си мислиш, че си готин, а всъщност си ...
|
| Пон Май 30, 2016 9:05 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
оня ден се прибирам в къщи и два етажа надолу чувам пинк флойд - the final cut... влизам - унучето надуло музиката и седи на дивана. - какво правиш? - слушам музика. на таблета у нас не се чува толкова хубаво, колкото при тебе. даже си беше играл с екуалайзера. а не съм го облъчвал за никаква музика - сам си рови по дисковете и си избира. в трети клас е. дано... прави разлика и между стария котарак и младия. очаквах да ми каже, че на задната седалка на стария се спи по-удобно, може да се опъне целия (все още), но ме закова с "вози по-меко, по-мощен е, мърка по-хубаво, пък и е много по-готин". по-малкия му брат веднъж изръси "и аз ще си купя тякава кола, като порастна". защо, питам. защото и ти имаш. батко му го закла: "глупусти! ти ще си купиш БМВ". гледам ги в огледалото и се усмихвам. интересно ще е да гледам отново как човечета растат пред очите ми. тоя сега ще първи клас, но е голям коцкар от сега. ходи на танци (латино и всякакви), има "гаджета" навсякъде, помни всички имена от последните 3 години и къде сме били. където и да отидем, за 15мин е научил имената на всички момичета в околността. вече почвал да ги забравя даже. викам му "като ги забравяш имената, записвай си ги в тефтерче". едвам се нави да тръгне на училище, че да се научи да пише  3+5 круши са му трудни, но ако има 10лв и му дам още 15 веднага ги смята, че и бюджет си прави за какво да ги изхарчи.
|
| Пон Май 30, 2016 11:42 am |
|
 |
|
mitko_el
|
В съда, дело за блудство над пътен полицай... Съдията: -Кажете обвиняеми, какво направихте на полицая, който ви спря за проверка? -Нищо, даже с пръст не съм го докосвал! ...и от задния ред полицая се провиква: -ЗА ПАЛКАТА ГО ПОПИТАЙТЕ, ЗА ПАЛКАТА.
|
| Пон Май 30, 2016 11:43 pm |
|
 |
|
timt
|
Иванчо казал на Марийка: Марийке, аре утре в нас няма да има никой. Марийка отишла, звъняла и нямало никой.
|
| Вто Май 31, 2016 3:59 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4916 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Иванчо и Марийка в парка... Марийка:-Иванчо свали си очилата ще ми скъсаш чорапогащника  след малко -Иванчо сложи си очилата - лижеш пейката 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Май 31, 2016 7:30 pm |
|
 |
|
timt
|
Семеен скандал. Жената се качва на перваза и крещи на съпруга си: - Писна ми от теб! Ще се хвърля през прозореца! Омръзнаха ми твоите изневери, пиянски изпълнения... писна ми да чистя и да ти готвя, а ти да ме ругаеш... И ...престани да ме буташ!
|
| Чет Юни 02, 2016 4:23 pm |
|
|