|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Авг 22, 2026 1:02 am
Проблем с Philips Car 400 ...
| Автор |
Съобщение |
|
miro_9703
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Чет Авг 15, 2013 3:07 am Мнения: 101 Местоположение: град Рудозем
|
 Re: Проблем с Philips Car 400 ...
 това е предния панел на касетофона. Мисля, че дясното копче до слота за касетката е за casette stand-by , но не съм сигурен ... Извинявам се за лошото качество на снимката ..
_________________ Тате, днес единствено аз отговорих на въпроса на учителката. -Браво сине, и какъв беше въпроса ? -Кой не си е написал домашното?
|
| Вто Мар 29, 2016 11:35 pm |
|
 |
|
timt
Ранг: Форумен бог
|
Sorry ама тези резачки за омари по родопски ли са?
|
| Вто Мар 29, 2016 11:48 pm |
|
 |
|
miro_9703
Регистриран на: Чет Авг 15, 2013 3:07 am Мнения: 101 Местоположение: град Рудозем
|
Тези резачки съм ги купил преди 4 години за 1.50лв. от магазин всичко по левче ...  Цяло чудо е, че все още не са се счупили като знам какво съм рязал с тях ... от конец, чак до пирон  ама малко се отклонихме от темата май, та някой модератор ако иска да изтрие последните 2 поста ...
_________________ Тате, днес единствено аз отговорих на въпроса на учителката. -Браво сине, и какъв беше въпроса ? -Кой не си е написал домашното?
|
| Вто Мар 29, 2016 11:52 pm |
|
 |
|
tsuko
Ранг: Минаващ
|
Еми разбира се че е той "о" по принцип когато автомобилът е оборудван и с чеинджър се превключва от същият бутон така че по правилно е да го наречем source бутон по спомен тази механика е с няколко превключвателя не ги конфигурираш правилно най вероятно.Запознай се с механиката подробно и ще си изясниш всичко или сложи една празна касета с ремък вътре заради авто стопа и виж какво се случва. . .
|
| Сря Мар 30, 2016 1:11 am |
|
 |
|
miro_9703
|
Здравейте, и съжалявам за късния отговор, но сега ми остана време да се занимавам .... Тъй като прочетох доста, реших да опитам нещо - между маса и + на мотора, свързах намотката на реле, а MUTE-то към маса, го свързах през НО контакта на релето. Оранжевата със зелената и бялата с черната ги свързах накъсо. Така, незнайно защо касетофона проработи точно както се искаше. 
|
| Пон Апр 18, 2016 9:10 pm |
|
 |
|
timt
Ранг: Форумен бог
|
Щеше да си спестиш малко време и нерви 
|
| Вто Апр 19, 2016 1:43 am |