|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 1:45 pm
| Автор |
Съобщение |
|
timt
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от страната
щото, защото  Ми притесняват се хората, може да продаде наркотика и да си купи джип докато се появи в управлението  Луда работа и екшън по БГ То бива тъпи ченгета ама това е върха на простотията, ченге-квартален пласьор и некадърник ама истински шампион. Нека да стачкуват, нали се сещаш че днеска синдиката на полицията подкрепи докторите които ги вдигат като гълаби дпесари и бивши кадри. Типично по Бг да се отклонява внимание - екшън да става а колкото по претрепани в акцията толкова по дълго време ще има новина инак скука само за претрепани по магистралите.
|
| Вто Мар 29, 2016 10:22 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Още по темата: Изнудван студент предал полицаите наркодилъри http://dnes.dir.bg/news/prokuratura-nar ... a-22158415
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Мар 30, 2016 4:25 pm |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
Май тук някой искаше да бори пчелите на входа на кошери... Да не е свързано с това... http://it.dir.bg/news.php?id=22166931#appCommentsЧе гледам и в коментарите под статията някой ги е засякъл вече.... Даам... ето я и темата: viewtopic.php?f=8&t=11653
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Чет Мар 31, 2016 6:35 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Играчки в Lidl от 7ми април.
|
| Пет Апр 01, 2016 6:52 pm |
|
 |
|
timt
|
Предлагам да Съдим Германците за авторски права! 
|
| Съб Апр 02, 2016 7:32 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
|
| Нед Апр 03, 2016 6:12 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Дъвка, дъвка... май ще е интересно. Човека си е историк.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Апр 04, 2016 9:04 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
баща ми беше "малък доктор" по история и "голям" по филология. нямам никакви илюзии каква наука е историята. в ранна възраст дори ме насърчаваше да стана инженер, казваше "при вас поне всичко опира до физични величини и може да се измери". в историята, всичко се свежда до субективния мироглед на историка и той не веднъж е признавал, че неговите трудове отразяват неговото виждане на събитията. как това мнение корелира към мнението на другите е въпрос на семинари, дискусии и конференции. и потчи винаги не отразява безпристрастно обективната истина. имаше и един приятел философ. никога не ми отговори на въпроса (само се смееше) "как изглежда в края на месеца, когато се подписва за заплатата, един продукт философ?" изфилософтваното квадратно ли е, какъв цвят има, може ли да се пипне или измери в литри, килограми... казваше ми "един ден ще разбереш". напоследък започвам да си мисля, че философията няма смисъл да се изучава на млади години. често се усещам че изпадам във философски уклони напоследък 
|
| Пон Апр 04, 2016 10:07 am |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1757 Местоположение: Варна
|
Срещат се двама съученици вече студенти. Единият пита другия какво учи и той му отговаря: - Логика, психология и философия. - Че то каква е разликата?! - Ей сега ще ти обясня. Значи срещаш двама мъже - един чист и един мръсен. Кой ще се изкъпе? - Мръсният. - Не е вярно! Ще се изкъпе чистият, защото така е свикнал! Това е психология. Значи, пак срещаш двама мъже - чист и мръсен. Кой ще се изкъпе? - Чистият! - Не е вярно! Ще се изкъпе мръсният, защото е мръсен! Това е логика. Значи, пак срещаш двама мъже - чист и мръсен. Кой ще се изкъпе? - Че е*а ли му майката!!! - А! Ето това е вече философия!
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Пон Апр 04, 2016 11:06 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Още в антична гърция, са обикаляли философи и срещу скромна сума, по филосовски са могли да докажат всякаква глупост, например че кравите са птици, след това срещу малко повече пари, пак по филосовски са доказвали, че кравите не са птици, ами са всъщност риби, след това, че кравите не са риби ами са богове и т.н. Какъв е извода? Който плаща, той поръчва музиката(филосовстването).
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Апр 04, 2016 11:09 am |
|
 |
|
bongo_x2
|
Ами! Още от дете съм се убедил, че философията е имала смисъл единствено в древния свят, когато познанията са били малко и е можело един ум да ги обхване донякъде. Днес: дали е философ или горски - все до дърво опираме.
А бат'Божо си го уважавам по причини, които няма да спомена, че ще стане една....
Иначе, за заплатата и труда (и друг път съм го казвал): довеждах до бяс личната ми докторка (приятелка на жената) като и давах директни примери как аз обръщам повече внимание на един телевизор отколкото лекар на пациент.
|
| Пон Апр 04, 2016 8:54 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Един як пич: http://vbox7.com/user:chavdar_nikolovИ е-ти държавата: земята е плоска в... Челопечене: http://vbox7.com/user:konspiraciiП.С.: много добре направени филмчета за да са от чист ентусиазъм.
|
| Съб Апр 09, 2016 7:37 pm |
|
 |
|
bobihot
|
|
| Сря Апр 13, 2016 2:42 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Пък пичът от по-горе вече е с 0 (нула) клипчета, но "конспирациите" си стоят - е-ти държавата!
|
| Пет Апр 15, 2016 12:18 am |
|
 |
|
AA
Ранг: Популярен
|
Тази сутрин зададох въпроса на жена си. Отговора беше - и двамата. Тя по първо образование е инженер а понастоящем - счетоводител.
|
| Пет Апр 15, 2016 8:01 am |
|
|