|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 12:55 pm
Търг Ериксон модем Лунд - рунд 5ти
| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12118 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: Търг Ериксон модем Лунд - рунд 5ти
Miro, вярно не бях поглеждал Букурещ - до там е още по-евтино, че и от нашето летище. Кога ли ще отворят Букурещ - Варна? Но този път ще мина през София.
|
| Сря Мар 09, 2016 1:06 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
И как смяташ да изядеш яденето и да изпиеш пиенето което си заслужил и после да хванеш влак в 22ч. Я дай да ти вземем един хотел, после сутринта на самолета и наобед си в Добрич.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Мар 09, 2016 4:13 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12118 Местоположение: Гьотеборг
|
ако сте решили да ядем и пием цяла нощ, няма грижи. ще тръгна в неделя. Но както сте го подкарали, ще трябва да постя наистина 
|
| Сря Мар 09, 2016 4:32 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Ами като се знаем какви сме пиячи, съм сигурен, че няма да е цяла нощ.  Но поне няма да гоним график, а да гониш график на маса е куца работа. Гледам, че има полет в събота (16 ти) наобед, ще имаш време за шкембе и бира сутринта. Единствения кусур е ако искаш да си още сутринта във Варна. Само не разбрах на 15 вечерта какво ще правиш, да ти измилим ли хотел и за тогава или си имаш планирано спане за тогава?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Мар 09, 2016 5:11 pm |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1756 Местоположение: Варна
|
Ми заплюй някоя дата и място , да се дотътрим от наше село активните  То аз и уред имам да земам/плащам , ако го домъкнеш.
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Сря Мар 09, 2016 5:56 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Имам къде да спя. Няма проблем, не бързам за никъде. Не се притеснявайте - само трябва да постя.
|
| Сря Мар 09, 2016 6:22 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Ох Груби, сори, малко съм те заблудил. Аз гледах полет на 16-ти, ама ние на 16ти планираме пиене, нали така? На 17ти обаче полети има само вечерта, късно ли ще ти е? Евентуално можем да придумаме Миро и североизточните колеги да те поемат за втори рунд черпене, направо от летището 
|
| Сря Мар 09, 2016 8:03 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Цецо, ще го измислим. С Миро и другите може да се видим през седмицата или следващата събота. Голямо джумбаре се заформя, само да не ме спрат властите за пренасяне на много стара техника 
|
| Сря Мар 09, 2016 10:45 pm |
|
 |
|
HIFI
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Сря Ное 12, 2008 9:59 pm Мнения: 512 Местоположение: София
|
Като има яснота за срещата в София пишете, ако трява може и резервация да направим Жалко, че няма да се прибирам скоро в Добрич иначе можеше и за двете да присъствам...
_________________ I'm debugging my software mostly with soldering iron....
|
| Сря Мар 09, 2016 11:43 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12826 Местоположение: София
|
Абе Ериксон си е Ериксон. И повод за сбирка организираха... 
|
| Чет Мар 10, 2016 1:32 am |
|
|