| Автор |
Съобщение |
|
syscop
Ранг: Форумен бог
|
 Заключен DVR
Някой да знае как се нулира (reset-ва) dvr 4nsys модел: FDS-401HL ?
Историята е следната: преди няколко месеца го настройвах и работеше. Оттогава не е включван. Сега не може да се влезе като администратор. Питането на г-н Google не даде резултат. Писах на производителя - пощенската им кутия "пълна", на всички email-и, които пише на сайта им.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Вто Мар 08, 2016 11:46 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
 Re: Заключен DVR
Аз лично си нямам идея, тия не съм ги и чувал, от къде си го купувал, питай доставчика. Това като гледам май се дистрибутира от DSC но дали е продукт на Tyco .. по скоро не, ако е мога да се свържа със съпорта но ми се струва че не е .
|
| Вто Мар 08, 2016 5:29 pm |
|
 |
|
syscop
|
И DSC питах - не се получи. По системата има лепенки DSC, не съм го купувал аз. На клиент е.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Вто Мар 08, 2016 6:20 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
Ами DSC дистрибутират всичко, особенно тукашното което не е и DSC ами само името изпозлват. Трябва да има няккави дефаултни пароли, поне всички които съм виждал имат, търси ръководство.
|
| Вто Мар 08, 2016 6:29 pm |
|
 |
|
syscop
|
Къде се пазят паролите на това нещо ? Да се опитам да изтрия някоя памет дали няма да помогне ?
|
| Сря Мар 09, 2016 10:12 am |
|
 |
|
goose
Ранг: Популярен
|
4nsys нямат вариант за ресетване на паролата извън завода. Не знам обаче дали са оправдани разходите за пращането до китай и обратно.
_________________ In God we trust. All others must submit an X.509 Certificate
|
| Чет Мар 10, 2016 7:14 pm |
|
 |
|
syscop
|
Какъв завод, те тия маймуняци една поща не могат да си оправят. От един месец им пиша и кутията им все пълна - трагедия. Ще му отделя още малко време и ако не стане заминава в "ламаринения кашон"...
|
| Чет Мар 10, 2016 8:47 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
Ранг: Почетен член
|
Като му отвориш капака няма ли хедър за серийна конзола, през нея ако имаш време за губене може и да се направи нещо ако се вижда целия буут процес и ако след това дава линукс конзола.
|
| Пет Мар 11, 2016 11:49 am |
|
|