|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:04 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Абе Тръмп сигурно няма да е толкова зле стига да не започне трета световна, не знам дали не надценява малко възможностите на САЩ. Иначе човека си е доста краен което в много случаи помага, има и не лоши идеи, само дето не знам защо толквоа се е заял с мехиканците, хората поне бачкат, по добре да помисли за неграта и за идиотските им претенции и да вземе най-накрая да вкара един закон против политически коректното говорене, и без това не му е силата.
|
| Сря Мар 02, 2016 6:50 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ако жоржи се кандидатира у нас, ад ще гласувам за него.
поне като каже по телевизора "Българино, не се смей!" ще звучи малко по-сериозно от сегашното "българи, не ми се смейте..."
|
| Сря Мар 02, 2016 6:58 pm |
|
 |
|
syscop
|
+1 На светлинни години напред е от настоящото недоразумение.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Сря Мар 02, 2016 8:43 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Светът се промени. Сега няма нужда от хлъзгави приказки, а от решения. Един решителен идиот днес може да направи много повече от приказлив умник.
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Сря Мар 02, 2016 10:37 pm |
|
 |
|
timt
|
По добре шут от колкото мишок като тоя. И аз ще си дам гласа на него, определено. Нашият мишок в момента никъде го няма а за вицето пък хептен. Вярно е че не сме президентска республик но тия са в гъбите за заплата и облаги и тлъста пенсия. Сега ще правим учения на границата  Учения много странно ми звучи при положение че има незаконно преминаване на граница.
|
| Сря Мар 02, 2016 11:00 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Между другото само - Тръмп въобще не е идиот, а човек дето много добре си е направил сметката и знае какво да говори, за да бъде избран. В крайна сметка това е целта на кампанията му и ако електората иска някой дето се прави на идиот да го управлява, то той много добре се справя. Резултатите сами го показват. Та аз в никакъв случай не го смятам за идиот - никой, който е направил $4 млрд не е идиот. Ония другите, дето нямат две стотинки на кръст и искат просто да се закачат на хранилката - те са идиотите или по-точно те правят нас на идиоти. Тръмп печели във всеки случай - дето викат тук той е с win-win ситуация. Ако стане президент - печели, а ако не стане пак печели, защото сега целия свят говори за него и бизнеса му ще потръгне повече и от преди  .
|
| Чет Мар 03, 2016 1:20 am |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Айде на високия и снажен Ел Президенте: > Жорж Ганчев ще се кандидатира за четвърти път за президент"Не 4 пъти, 10 пъти ще се кандидатирам, докато умра", коментира още той... Всеки ден ще е така до победата!  Тръмп ухажва военните, а покрай тях дефенс контракторите ще захлебите.  Някъде четох, че бил симпатизирал на Путин. Тия двамата ако се обединят...  Впрочем, от изворите: > Ivan Krastev - Why Putin Loves Trump> Putin and Trump: The Not-So-Odd Couple> Why Donald Trump Loves Vladimir Putin 
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Чет Мар 03, 2016 3:42 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Има достатъчно примери на тоя свят за идиоти, които са направили много пари. Естествено, зависи какво се влага в думата идиот, аз определено не вкарвам значение като глупак. Но за мен Тръмп е с поведение на патологичен идиот. Остава ми само да се надявам, че е много добър артист и просто печели електорат. Което ме вкарва в мисли, що за хора са тия дето одобряват подобно поведение, ама нейсе... Така де. Той Хитлер си е перфектното доказателство за твойта теза. Само да не си ти или семейството ти от милионите дето са умрели в доказателство на тая теза. По твоя критерий младия севернокорейски синковец е перфектно попадение - решителен идиот. Един подобен типаж на чело на военния и икономически потенциал на САЩ би бил перфектен, чудно просто. Особенно как отсреща седи оня вманиачения император. Абе внимавайте какво си пожелавате. Много е хубаво да се изтребят хлебарките, проблема е само ако те класифицират като хлебарка.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Мар 03, 2016 4:26 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Хм, лоши са ти примерите. За мен Хитлер не е отрицателен герой, а оня в КНДР не се отличава особено от наследствените кланове в Щатите. Виж Буш например. Даже за разлика от тях поне не заблуждава хората че бил демократичен. За вманиачения император не знам кого имаш предвид. Подозрението ми е че е Путин, но отново - за мен и той не е отрицатален герой (даже напротив)  А за хлебарките, отиваш много на лична вълна. Едва ли има опасност точно пък мен да ме класифицират като хлебарка. Е, освен ако самите хлебарки не са класифициращите, естествено 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Чет Мар 03, 2016 4:53 pm |
|
 |
|
timt
|
Определено не е отрицателен герой. Това което сме чували и чели е изкривено с годините. В момента се ползват в законодателен аспект много от законите приложени от Хитлер. Не само в Бг а и в много държави. Ако се позаинтересувате малко за газовите камери никога никой не е свидетелствал че ги е виждал в действие, и много други. Не че и тогава не е имало мърша.
|
| Чет Мар 03, 2016 5:48 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Евреите, циганите, педерасите и инвалидите сигурно са умрели от смях? Ако другия луд Сталин, не го беше спрял след евреите, щеше да се разправи и със славяните в тези камери дето никой не е излязъл жив от тях за да свидетелства че ги е виждал в действие.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Мар 03, 2016 7:01 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Бе незнам за камерите, ама сигурно щяхте да имате друго мнение за тоя тип хора, ако вие или родата ви бяхте измежду десетките милиони измрели от действията и бездействията на същит тия хора.
Да ви питам ако утре ви мобилизират да се биете за тоя дето духа, а отгоре почнат да се сипят бомби върху децата ви, щото някой се е събудил накриво, толкова ли ще сте отракани.
Човека определено е късопаметно животно. Не е минал и век от последната сериозна война, а много народ почва да няма нищо против следващата. Хора преживели това на живо са ми споделяли и погледа и треперещия глас докато говорят за тия неща, ще ми държи влага до де съм жив. Говорим за мъже, дето са 10 пъти по мъже от всички ни тук взети заедно, плачещи като малки деца.
За хлебарките беше метафора, третираща идеята, че някой видове трябва да бъдат изчистени.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Мар 03, 2016 8:10 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
мдааа.... почти същата теза развиваше баща ми, когато ми обясняваше за големия глад в България между войните. Той е отрасъл на село, те криза не са почувствали, защото стоката им е била в ръцете. криза е имало при ония, които са имали хартиени пари в градовете, защото е трябвало срещу хартийки да получат хляб, месо, яйца, мляко. на село за си разменяли реална стока за релна стока, имали са само проблем да си платят данъците, защото са им трябвали хартийки. друго интересно нещо, което ми каза още преди 10 години: нещо става в България, готвят ни да дойде много народ от някъде. питах го - от къде? не знам, палестинци, евреи, не знам.... оказва се, че почти е уцелил. а аз не вярвах 
|
| Чет Мар 03, 2016 8:22 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
В допълнение, не става дума за чутото от баба/дядо: преди години, още бях в гръчко, обстановката взе генерално да се затопорчва. Най-надъхани бяха албанчетата, гърчулята по-умерени въпреки ежедневните турски провокации, а аз директно си казах, че бих хванал калашника само за да вляза в парламента и... Е-ти вмирисаната глава!!!
|
| Пет Мар 04, 2016 10:44 pm |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
|
| Съб Мар 05, 2016 4:06 pm |