| Автор |
Съобщение |
|
pollarize
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Пон Фев 22, 2016 10:51 am Мнения: 17 Местоположение: София
|
 WiFi Микроконтролери & ARM- базирани Комппютри
Здравейте, искам да ви представя един нов уебсайт за микроконтролери и малки Компютри. http://www.DEmbryo.com. В началото като започнах да се занимавам с ембедед елеткроника беше много трудно да намеря материали (Основно на български език) затова реших да направя сайт в който да има информация както на Английски, така и на Български език. По този начин искам да направя по-лесно за другата част от българите които не знаят добре английски и немогат да се оправят с част от туториалите в интернет. Също така сайтът има и Форум в който могат да се обсъждат възниканлите проблеми в хода на програмирането и сглобяванто. А при продажбата на продуктите съм се постарал да има всичко необходимо за да може да се започне веднага (кабели, програматори и т.н.) Приемам критики и възражения! Поздрави П.С Скоро ще имам доставени OrangePI ONE 
|
| Пон Фев 22, 2016 11:05 am |
|
 |
|
Stoi
Ранг: Професионалист
|
 Re: WiFi Микроконтролери & ARM- базирани Комппютри
Като за начало, много скрито и трудно откриваем бутона за българска версия на страничката.
_________________www.ev-bg.com
|
| Пон Фев 22, 2016 11:30 am |
|
 |
|
pollarize
|
Здравейте, Обмислям да го направя с geolocation по този начин в зависимост от IP ще пренасочва към Българската или Английската версия. Поздрави 
|
| Пон Фев 22, 2016 11:42 am |
|
 |
|
Edesign
Ранг: Форумен бог
|
Браво! Супер дизайн! Съвсем в крак с новите тенденции. Това с бутона за български така или иначе трябва да остане, въпреки че от БГ версия едва ли изобщо има смисъл. Успех с начинанието!
|
| Пон Фев 22, 2016 12:25 pm |
|
 |
|
timt
|
Приемам критики и възражения! Поздрави за страничка, на мен ми хареса!
|
| Пон Фев 22, 2016 2:07 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Къде е бутона за български? Никаде не го виждам.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Фев 22, 2016 2:42 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12118 Местоположение: Гьотеборг
|
на дъното на страницата - ЦК ключ тип 
|
| Пон Фев 22, 2016 2:54 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Съжалявам, че трябва да го кажа, но за разлика от съдържанието, английския превод на сайта е на доста непрофесионално ниво. Верно не е като преводите с гугъл транслейт на китайците, но за уеб сайт, който се опитва да продава нещо би трябвало да се отдели малко повече внимание на правописа и граматиката. Иначе като замисъл и изпълнение сайта е добър  .
|
| Пон Фев 22, 2016 3:07 pm |
|
 |
|
sparkybg
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 12:02 pm Мнения: 3070 Местоположение: София
|
На бутона за езика мястото му просто не е там. Никой няма да го търси там, даже целенасочено - не е интуитивно.
Иначе другото кефи.
|
| Пон Фев 22, 2016 3:24 pm |
|
 |
|
pollarize
|
Благодаря за отзивите ! Ще си взема поука и ще преместя бутона за смяна на език на по-достъпно и интуитовно място ! Също така ще оправя граматическите и пунктуационни грешки както в БГ така и в ЕН версиите на сайта! Ако забелжете още някакви проблеми които пречат за нормалното и приятно сърфиране ги напишете ще следя темата. Поздрави
|
| Пон Фев 22, 2016 4:40 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
А каква точно ти е таргет групата за сайта?
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пон Фев 22, 2016 5:40 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Леле, а аз се скъсах да го търся горе в дясно, както на другите сайтове. Търсих знаменце, търсих и с Ctrl+F за "bg" но нищо такова нямаше. Отдолу във футера, никога не бих се сетил да търся. Там пише служебна информация и както и рекламите въобще не поглеждам. pollarize продуктите, които продаваш с колко години гаранция са?
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Фев 22, 2016 5:42 pm |
|
 |
|
pollarize
|
Таргет групата ми е основно студенти, ученици и хора които се занимват с това като хоби. Та за ключа за смяна на езиците разбрах че е трудно за намиране, просто ми хареса като идея вида на ключа да изглежда по този начин. Ще обмисля преместването му но и същевременно да не променя външният изглед на сайта.За момента не предлагам гаранция. Поздрави
|
| Вто Фев 23, 2016 1:07 pm |
|
 |
|
Edesign
|
Споко шегуват се за гарнацията  Че каква гаранция на китайски джушки за 20 лв. И за бутона БГ също ей така да има приказка. На мен ми е интересно някой с дизайнерска професия ли прави изгледа на сайта или е ваше лично виждане? Също и рекламиран ли е някъде навън или целта е България?
|
| Вто Фев 23, 2016 1:11 pm |
|
 |
|
pollarize
|
Е все пак ако предлагам гаранция ще е по - добре както за мен така и за клиентите. Иначе целият сайт сам съм си го правил включително анимациите и обработката на изображенията, подготвям и Туториал поредица в YoutTube които ще бъдат част от раздела "РЕСУРСИ". Не съм изпозлвал CMS при създаването просто защото исках да науча малко за Уеб Разработки. Основно като хоби се занимавам с програмиране но не бях се занимавал с уеб технологии.
|
| Вто Фев 23, 2016 1:33 pm |
|
|