Отговори на тема  [ 8611 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270 ... 575  Следваща
Хумор 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Хумор
Детенце влита вкъщи при майка си:
- Мамо, мамо, бикът опъна кравата!
- Ама, не се говори така, моето дете! Ще кажеш - "бикът изненада кравата"!
След малко детето пак влита с вик:
- Мамо, мамо, бикът изненада всички крави!
- Ама, как така изненадал всички крави?
- Ами, опъна коня!
---
- Според мен имате нужда от алкохол и секс.
- А според мен, вие сте прекрасен лекар.
===
Върви си лисицата през гората и гледа една врана, която лети назад.
- Ей, Врано, ти да не си се побъркала нещо, ма? Защо летиш назад?
- Защото, Лисо, сега е демокрация!
Лисицата седи и си мисли:
- “Щом е демокрация и аз ще взема да вървя назад.” Станала и тръгнала назад. Върви си тя на заден ход по пътеката и изведнъж от едни храсти изскача вълкът, и както си върви тя заднешком я сграбчва, и й хвърля едно яко ч*кане.
Върви лисицата отново през гората и едвам се държи на краката си. Гледа враната лети отново назад.
- К'ва е тая демокрация, ма? Вълкът преди малко ми строши лагерите...
- Ами, лисо, тя демокрацията е за тия горе, тия дето са долу и с демокрация и без демокрация, все ще им трошат лагерите...
---
- Приятел, ти за таблетки "Виагра" чувал ли си?
- Ааа, за какво са те?
- За да го правиш по два-три пъти на нощ!
- Успокоително някакво, така ли?
---
Всъщност, Кама Сутра е била просто един учебник по борба. После някакъв простак до рисувал п*шки на картинките и станало страшно…

Нед Ное 29, 2015 10:15 pm
Профил ICQ

nik написа:
не си разбрал.....

В момента само ми потвърждаваш думите. Китайците са безикат с белите, а белите купуват, като невидели. Ако беше менте, щяха да си спестят от ламаринката, болтчето и резисторчето. И е факт, че ако сложиш заземяваща жица с форк клема си става напълно работеща гривна, която върши същата работа, като тази http://www.techni-tool.com/105ST206 за $24.

bongo_x2 написа:
Тъкмо се чудех как да забогатея, а как най-евтино се мига светодиод

Можеш ли да го направиш по-евтино от $2.60 ... за 100 броя: http://www.ebay.com/itm/100pcs-5mm-RGB- ... Swl8NVYF-6

Нед Ное 29, 2015 10:45 pm
Профил
Аватар

Ба си, това RGB как се управлява ???

Нед Ное 29, 2015 11:24 pm
Профил ICQ
Аватар

ако на мигащите светодиоди им изведат трето краче за кондензатора, който определя честотата на мигане, цена няма да имат
а иначе това сигурно е ws2812 в режим на диагностика ;)

Нед Ное 29, 2015 11:48 pm
Профил

bateAz написа:
Ба си, това RGB как се управлява ???

Има ток - мига, няма ток - не мига.

Пон Ное 30, 2015 12:02 am
Профил

Петокласник разказва на съседа си по чин:
- Вчера татко ме би два пъти...
- А, защо два пъти?
- Първия път ме би като му показах бележника пълен с двойки, а втория - като разбра, че това е неговия бележник от едно време.

Вто Дек 01, 2015 10:51 pm
Профил
Аватар

Ерген към бащата:
- Искам п*тката на дъщеря ви!
- Младеж, много са искали ръката на дъщеря ми и аз съм отказвал...
- Правилно, тате, шибани ч*киджии!

Вто Дек 01, 2015 11:49 pm
Профил

В еврейската приказка, Равин Худ вземал парите на богатите и ги раздавал на бедните, с малка лихва...

Сря Дек 02, 2015 4:04 pm
Профил
Аватар

http://dreal.net/wiki/index.php/Desync

Прикачени файлове:
Коментар на файл: ATOMA SE DELI
it's a sony GIF.gif
it's a sony GIF.gif [ 861.67 KiB | Прегледано 3311 пъти ]

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D
Пет Дек 04, 2015 10:01 am
Профил WWW

Понякога просто се раждаш с малък хуй и докато на улицата можеш да се размахваш с 10 тонен джип тип камион, като се прибереш вкъщи е малко трудно да вкараш и возилото. Но учените разбира се са намерили решение и на този проблем.
Вече може и в хола да покажеш на близки и приятели, колко ти е малък пениса: https://www.youtube.com/watch?v=o-eANv_Qxv0

Нед Дек 06, 2015 1:53 am
Профил

Абе това може би си заслужава парите, не мисли само за техническата част, въпреки че и тя е важна, важно е цялостното усещане. То е същото като при часовниците, определено има голяма разлика между такъв за 1000 и за 100.000 евра, и зобщо не става въпрос за марка, или скъпоценни камъни, става въпрос за цялостно усещане, за красота. Не казвам че всички скъпи часовници са хубави, в никакъв случай, повечето от тях са чист кич, но има някои които си заслужават всеки цент. И с тези слушалки е същото, мен лично новият дизайн изобщо не ме кефи, особенно с тия движещи се части, но при тези и звука ще е друг, слагал съм стария модел и наистина са уникални. В момента дали ще съм с такива или с други за 2 лв май е все там, вече съм глух и едва ли ще усетя разлика :)
А пишкомеренето .... не е въпрос само на пишкомерене, просто го погледни от друга страна, ако тия слушалки са ти седмичната заплата защо да не си гу купиш, хубави, красиви .... ако един часовник е месечната ти заплата защо дане си го купиш .... вече всеки се разкарва със смартфон за 1000 лв, не е ли същото ? Много от хората които купуват го правят просто за удоловствието да имат нещо красиво, за тях това не е безумен разход тъй каот могат да си го позволят финансово. Същото е и с колите, но тма да речем има малко повечко нашенско изкривяване, но естетсвено че ще си купя 10 тонен джип, вместо консервена кутия, и за това мога да ти кажа няколко много съществени причини, но пък не ми пречи 99% от времето да си карам консервената кутия. Със сигурност предпочитма да возя децата в нещо голямо, тежко и здраво, не ми пука дали този когото блъсна или този който се блъсне в мен ще се размаже като муха, важното е децата да са максимално защитени. Ето това за мен е и основната причина да предпочитам гоелми и тежки коли за семейни возила ... въпреки че последния път взехме доста по леко, дано не съжалявам, просто ландкруизера не ме спечели с нищо освен с размера и здравината.
За мен пишкомерене има един друг аспект ... и е най-интересно когато хора с малки пишки и плитки джобове се опитват да го компенсират купувайки неща далеч извън бюджета и възможностите им.

Нед Дек 06, 2015 12:33 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
...ако един часовник е месечната ти заплата защо дане си го купиш...
Сериозен проблем в наши дни е да виждаш как друг е изкъртил
някакви пари, с която да си купи нещо за 1000 лева и в същото
време да не остане на леб и вода. В същия момент се виждаш,
че не можеш да направиш същото, без да останеш на леб и вода,
и някак естествено започваш да сочиш другите за малкопишковци. :D

Нед Дек 06, 2015 4:56 pm
Профил

Сериозен проблем е манията на хората да имат неща които просто не са им във възможностите и всичко което се поражда от това. Това някак си е много нашенско, не знам какво го поражда но при нас е силно разпространено, не сме разбира се единствената нация. В така наречените бели страни това май донякъде е зачезнало като в много почти го няма. Най-задълбочени разбира се са ми впечатленията от САЩ, и точно там където ако не всеки то почти всеки може да си купи почти всичко в рамките на разумното то не се прави. Едва ли има американец средна класа че дори и под средната който да не може да си купи Порше, БМВ или Мерцедес, да но не го правят, или пък часовник за 5 или 10 хил но и тов ане правят. Практически биха могли, на някои ще им е зор но ще го изплатят без да са на хляб и вода. Хората купуват това което не само могат да платят на всяка цена но и за което виждат някакъв реален смисъл. У нас смисълът е станал не това да претежаваш нещо а това другите да те видят че го притежаваш, от там и всичко останало.
Трудно ми е да разбера но ... не съм живял в богато семейство за да си помислиш че съм имал всичко, или по скоро то беше богато но точно по времето на прехода доста обедня. Никога съм нямал мерака да нося маратонки найк или дънки ливайс, а като бях ученик това беше страшно модерно и буквално хората не ядяха за да си ги купят, аз съм ходил с дрехи от магазини втора употреба и изобщо не ми пукаше от това, аз и сега доста от времето ходя с работното облекло и карам служебната кола и изобщо не ми пука кой какво ще си помисли. От там тръгва всичко, маратонки, дънки, телефон ... иван си купил верту .. тънкопишковец е иван, драган си купил ландкруизер и той тънкопишковец ... нещо не ми се връзва. Да има ги такива които с еопитват да избиват комплекси но точно тия го правят по посредствен начин винаги можеш да разбереш. Да купил си е часовник ама .. менте, взел си айфон ама без wifi и памет ... изобщо .. трябва да покажеш, дали работи и върши работа не е важно .. някой ден може и да се оправим, може и да не се.
Хората са казали всяка жаба да си зане гьола, тукашните жаби само по чужди гьолове гледат.

Нед Дек 06, 2015 6:55 pm
Профил
Аватар

45 сек, decibel megawatts... и тия взеха да сменят персонала
https://www.youtube.com/watch?v=pXKOaMhpz5g

Нед Дек 06, 2015 9:15 pm
Профил
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=Zf-wCNOYRDM

тва дрънчи ли

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Нед Дек 06, 2015 10:09 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8611 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270 ... 575  Следваща