Re: светодиодно табло за инфо и реклама :)
dvrachkov >> таблото е направено с базов контролер с пик процесор за запаметяване на 16 кадъра, комуникация с компютърна система, лаптоп през RS-232, за напред ще може да се управлява през лан, имам идея даже да направим през телефона с блутут, мойте колеги са направили няколко такива устройства вече, бачкат перфектно. допълнителни модули като температура и други не са сложени в момента, може, има място на процесора , но за сега е само да се покаже какво може да се прави с това табло, голям зор беше пускането и програмирането, и изобщо китайски полуфабрикат.
памет - 25лц256 - за 16 кадъра, 1 кадър е 1К, може и по голяма памет, знам че знаете.
захранване - импулсно 5 волта, 30 ампера, с такова е дошло работи си няма грижи
целта на публикацията е да се покаже с какво се занимаваме мойта фирма, за всички който иската да знаят цената и други подробности като сертификати и гаранции и т.н. ще има всичко, просто трябва да доставим матрици от китай, говорил съм със завода, просто чакаме парите.
таблото ще бъде на модулен принцип с най-малък размер 4 матрици, това е със 32 матрици, цената ще я видим каква ще бъде, това табло е доста скъпо производство, и лошо направено, имам по добра производствена идея и проект, ще има доста подобрения по конструкцията, обезводняването и изобщо ще има нов продукт с цел продажба за клиенти и колеги и за който иска.
питайте конкретни въпроси , защото не знам какво точно ви интересува и да отговарям точно, не да флудя постоянно
ако аз имам въпроси по конструкцията и/или схемата и софта ще ви питам, нека да дойде ред