|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 5:53 am
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Новини от страната
Петиция за награждаване на "провинилите се" граничари: http://www.peticiq.com/127634
|
| Съб Окт 17, 2015 3:10 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Аз все си мисля, че преди да се взима страна, трябва да се изчака разследването. Ако наистина е от рикошет, да невинен е граничаря. Ако обаче се окаже пряко попадение в тила?
И нещо друго ми е интересно - все се говори за група от "здрави, яки младежи",пък убития на 56 години???
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Окт 17, 2015 3:20 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Същите медии казват, че убитият бил тарторът. Сполучлив рикошет! Ама трима с пищовчета срещу 54 амуджи... И как ш*баните журналя веднага му публикуваха биографията, само дето реално следене в Гугъл не му организираха... Нема такава държава!!!
П.С.: пък в Афганистан к'ва война се води напоследък, че официално да ги водим за бежанци и то по тъмна пътека? Така утре и атомна бомба ще тръгнат да вкарват.
|
| Съб Окт 17, 2015 3:55 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Аз се разписах  Трябва да се поощрява изпълнението на служебния дълг, а не да се наказва. Лично на мен изобщо не ми пука рикошет ли е било или не, важното е че си е свършил добре работата човека. Аз не изпитвам абсолютно никакви симпатии към тия т.нар. "бежанци"
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Съб Окт 17, 2015 4:10 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
+1 "Бежанците" са нелегални имигранти Дори да са от Сирия и дори от район с воени действия, те автоматично стават нелегални имигранти с напускане на територията на Турция, където не са застрашени.
|
| Съб Окт 17, 2015 4:29 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Цецо преди 20 години устава си беше същия, имаше убити и никой не е ходил в затвора. Не знам защо но имам едно подозрение че никой не е променил и запетайка. От друга страна ако това се беше случило в САЩ щеше да има не 1 а 10 застреляни а полицая щеше да е съвсем невинен, това е неподчинение и нападение, той е почувствал заплаха за живота си и се е защитил в рамките на закона. Аз лично не обичан полицаи по ред причини, но на бялото черно не можеш да кажеш. А съм почти сигурен че аз колкото бой съм отнесъл от тях целия форум на куп не е.... нямам добри чувства просто обективност. Аз лично съм бил в гората, в пълната тъмница чакайки точно такива. Имаше някои които стрелба по коне, други по други граничари, а един идиот от нашите за малко да разстреля оперативния. Ако срещу тебе има 50 човека аз лично и за секунда няма да се замисля та ако ще да е бял ден и да са с ореолчета. Няма да споменавам че ако 97 не ни бяха свалили от камионите в последния момент със сигурност щеше да има много разстреляни, всички бяхме в пълно бойно, с истински патрони, то ние други нямахме.... та какво остава за шайка маймуни.
|
| Съб Окт 17, 2015 8:19 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Цецо преди 20 години устава си беше същия, имаше убити и никой не е ходил в затвора. Не знам защо но имам едно подозрение че никой не е променил и запетайка. От друга страна ако това се беше случило в САЩ щеше да има не 1 а 10 застреляни а полицая щеше да е съвсем невинен, това е неподчинение и нападение, той е почувствал заплаха за живота си и се е защитил в рамките на закона. Аз лично не обичан полицаи по ред причини, но на бялото черно не можеш да кажеш. А съм почти сигурен че аз колкото бой съм отнесъл от тях целия форум на куп не е.... нямам добри чувства просто обективност. Аз лично съм бил в гората, в пълната тъмница чакайки точно такива. Имаше някои които стрелба по коне, други по други граничари, а един идиот от нашите за малко да разстреля оперативния. Ако срещу тебе има 50 човека аз лично и за секунда няма да се замисля та ако ще да е бял ден и да са с ореолчета. Няма да споменавам че ако 97 не ни бяха свалили от камионите в последния момент със сигурност щеше да има много разстреляни, всички бяхме в пълно бойно, с истински патрони, то ние други нямахме.... та какво остава за шайка маймуни.
|
| Съб Окт 17, 2015 8:19 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Изгледах интервю(та) с афганистанците - наистина мъже в разцвета на силите си. Те бягали от бомби и терористи и никак, ама хич, не им се искало да оставят майките и сестрите си Явно техните майки и сестри имат висока резистенция срещу бомби и терористи 
|
| Съб Окт 17, 2015 8:29 pm |
|
 |
|
timt
|
Днеска казаха че имало една раница, вероятно била на убития и вътре имало огнестрелно оръжие. Тия не са много мигранти.
|
| Съб Окт 17, 2015 8:32 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Тони, ако полицаите бяха действали навремето, както ти препоръчваш, ти нямаше да пишеш в тоя форум, нали си наясно?
Пак казвам - далеч съм от мисълта да обвинявам граничаря, при целия този бливоч от"факти" излят от агенция "една жена каза". Просто не мога да давам категорични оценки, нито да оправдая нечие убийство, само защото убития е циганин, афганистанец или уличен помияр. Ако е убит със случаен рикошет добре. Ако е застрелян с пряко попадение в тила - ТОВА Е УБИЙСТВО! Точка по тоя въпрос.
Едно малко по нещастно стечение на обстоятелствата и ВСЕКИ ОТ ВАС можеше ( а и все още може ) да е в позицията да тропа на чужда врата спасявайки себе си или семейството си! Това не е за конкретния случай, а за генерализирането от типа - тия са сган - всичко да мре, жени, деца, кво ти пука.... Българина в момента е обзет от тотален цинизъм и липса на ценности и от това нищо добро няма да се получи.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Нед Окт 18, 2015 10:00 am |
|
 |
|
timt
|
Все едно да ти дойдат "Гости" да ги нахраниш не през вратата а през прозорците. Проблема тука е друг, ЕС казва вие вземате 800 а ние останалите а нашите глави казват не бе можем 3-5000 да вземем само ни давайте кинти за това. Белгия е типичният пример за разпад на една държава което се очаква и в други държави. Защо Турция не си ги запази и ги спре на тяхна територия нали са от един сорт? Тука по скоро става въпрос не за миграция а за политическа пропаганда и превземане на територии. При така действаща система не мога да си представя след 20 години какво ще представлява Европа. А някой в форума беше казал "ако се притесняваш че ще ти вземат работата по добре се застреляй".
|
| Нед Окт 18, 2015 10:22 am |
|
 |
|
Цецо
|
В Турция са два милиона бежанци! Ако Турция реши да ги изгони, те тогава ще видим кон боб яде ли... Стискай палци да не се фръцне Ердоган на Европата, че...
Последна промяна Цецо на Нед Окт 18, 2015 10:27 am, променена общо 1 път
|
| Нед Окт 18, 2015 10:26 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12902 Местоположение: София
|
Така е. И ще съм с ясното съзнание, че ако тръгна да бия "въоръжен охранител", има голяма вероятност той да ми "надупчи палтенцето". Както и не би трябвало да съм прекалено учуден, че ако прекрача границата, дупките в палтото се окажат факт.
|
| Нед Окт 18, 2015 10:26 am |
|
 |
|
Цецо
|
Мда, нас така са ни отстрелвали навремето, като сме искали да идем на по-доброто място. И май с право са го правили, не сме особенно заслужили да сме там. И пак казвам, оправдавам граничаря, ако го е направил при изпълнение на служебните си задължения. Това което ме дразни е позицията - кво ти пука какво точно е станало, утепал някаква там сган. Добре е така, да имат страх. Апропо, що граничарите не са със стоп патрони?
|
| Нед Окт 18, 2015 10:28 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
Абе повечето българи-емиграти са емигрирали, за да заживеят като "ония" при тях... не са се стремили да променят "техния" начин на живот, нито да им натрапят религията си, нито да легнат на социалните им системи.
_________________ Хайде де!
|
| Нед Окт 18, 2015 11:04 am |
|
|