|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 5:53 am
| Автор |
Съобщение |
|
timt
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от страната
Без електронен подпис става ли? Дай линк.
|
| Сря Окт 14, 2015 4:06 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
става и без електронен подпис. линкно трябва да утърчиш до някоя регионална каса да ти дадат персонален код. разбира се, сертификата на сайта е световно неизвестен.
|
| Сря Окт 14, 2015 4:26 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Митко, аз знам че вече е задължително, да видим до кога  , не е невъзможно да го разкарат, зависи кой ще захапе кокала. А за многото изследвания, ами то не казвам че това е лошо, въпроса е че идея си нямат какво виждат в много от случаите. Наблюденията не са само от проблема със щерката, там да речем е мнооого неясно, но и с жената и с други близки. Неща които тук си ги диагностицират от първи път там нищо не откриват, а ние никога не се консултираме само с един, винаги с поняколко и то от уж добрите. Не казвам че няма изобщо добри, чат пат се намират, но посто медицината е масовка от там и резултатите. Споделям наблюдения от последните 15 години, верно че аз лично рядко съм там, но както знаеш и децата и други близки живеят там. То не е невъзможно всичко да се дължи и на каръщина, ама все на мен ли да му се невиди  / п.с. а за здравния туризъм, да така е, провери бае за какво идват .. точно за занаятчийските услуги, трансплантации, импланти и др. от сорта. В това спор няма там са водещи, но то и аз макар да не съм авиоинжинер мога да ти кажа че ако двигателя липсва най-вероятно е добре да се монтира нов, но да открия запекла лопатка само с едно врътване на турбината не мога, а съм виждал как го правят. Сега с това задължително осигуряване нищо чудно скоро да стане като тук ..
|
| Сря Окт 14, 2015 6:33 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Тук поне все още е застраховка, докато в БГ-то и по принцип в социалните страни си е данък 
|
| Сря Окт 14, 2015 8:56 pm |
|
 |
|
ToHu
|
За сега ... да се надяваме че няма много д се социализирате .... Сандърс изглежда червен та чак морав, във Вегас не беше много убедителен но не се знае, масовия избирател може да не е готов за нови експерименти, негър .. жена ... не е ясно кой ще е номинираният. Аз съм за Тръмп но реално май няма големи шансове, твърде е директен и краен, а и ако спечели сигурно престоя ми на вторичната проверка ще стане от 2 на 4 часа ... ама ако направят данъците нормално може пък да взема да стана резидент .... въпреки че силно ме съмнява имайки в предвид приключенията с данъчните ви .... ако нашите са безумни тамошните са направо извънземни, някога имах илюзията че там данъчното облагане е доста по гъвкаво и бизнес ориентирано, нищо такова, ужъсссс тук поне мога да натоваря данъчния в багажника ако много се обърка, там и тая опция я няма, пазариш се като циганин, т.е. адвоката се пазари.
|
| Сря Окт 14, 2015 9:13 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Тук с данъците майтап не бива да си правиш 
|
| Сря Окт 14, 2015 9:27 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ама то не е майтап, ние от години изпозлваме само фирми но и те толкова знаят явно ... освен това има разни безумия които нямат никаква логика, а то може и да ги няма но така ги тълкуват, и сега да вярваш ли да не вярваш ли ... а данъчните са лоши там .. много лоши 
|
| Сря Окт 14, 2015 9:59 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Е айде поне нещо по интересно да се случи днес, малко понабихме немците ...
|
| Сря Окт 14, 2015 10:30 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
рекламно клипче от преди 50 години
|
| Пет Окт 16, 2015 1:01 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12155 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Пет Окт 16, 2015 4:41 pm |
|
 |
|
timt
|
Дадоха го на кучетата!Престъпниците им крият лицата, публикуват само инициалите а хората които си вършат работата да не казвам герои но 3 да заловят 53 е точно това. Петиция
|
| Пет Окт 16, 2015 5:04 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Пет Окт 16, 2015 5:46 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ииии голяма работа, аз не знам дали са менили устава, но там буквално пише че трябва да го разстреляш при неподчинение. Старшия на наряда предупреждава стой ще стрелям, младшият произвежда предупредеителен изстрел във въздуха и старшия на наряда може да произведе изстрел по нарушителя. Никой не може да ти каже и копче, поне по наше време така беше, шапкарите ни предупреждаваха да не стреляме но устава си беше в сила и можеш да си го застреляш като куче и не само че няма да те накажат ами ти се полага и отпуска. Освен това има гранична зона, достъпа в нея вече може да става и без открит лист но все така си я има, това че е община средец нищо не значи, редовно прикривахме от към страна на България о международния път Бургас-Малко Търново, и навсякъде в тая зона не можеш, а по устав си длъжен да стреляш.
А журналистите които разкриват името му, заедно с началниците му и пресцентъра на МВР трябва да бъдат публично бити и ебани. Това отдавна трябваше да се случи и то не с един ...
|
| Пет Окт 16, 2015 8:14 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
Тони - имам един познат жандармерист дето го пращат от време на време долу - ще го питам, ама се съмнявам да са променили нещо. Чак не знам защо го хвърлиха на кучетата човека - тия са егати идиотите. Снощи главния секретар им го каза на журналистите - "трима човека нощем срещу 50 - вие как ще се чувствате в такава ситуация" - ама те пак си знаят тяхното. Щото нощем излизат само където е светло. Ако бяха на мястото на граничарите щяха да се насерат, ама от страни е лесно да дрънкат глупости. Чудя се как не са ги разстреляли всичките там... Ама и от гранична полиция са за таковане... - като са знаели че има "пробив" защо са пратили само трима човека ... То ясно че няма хора, ама чак пък толкова. По наше време, като се засечеше група се вдигаше целия личен състав - ние бяхме около 230 във отряда + около 150 старшини и офицери. В поделението оставаха само новобранците и 3-4 старшини за всеки случай. Караула даваше 3-4 дневени наряди - нямаше кой да ги смени.
|
| Съб Окт 17, 2015 8:43 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Тони нещо бъркаш времето с 30 години назаден  Тия неща дето ги пишеш отдавна не са валидни, приемете го. Дали ви харесва или не - няма особенно значение.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Окт 17, 2015 2:08 pm |
|
|