|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:40 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Бежанците
Е ... да ама това и не е толкова работещо, нали се сещате че много от тия младежи няма да заменят тлъстата цицка за 2 кила TNT и 15 девижци в рая .. или колкото там бяха.
п.с. и още нещо, защо се случва е ясно, има не малко, най-вероянто със сериозно европейско участие, престъпни групи които са усетили келипира, това са много пари които някой трябва да прибере, та според мен това е основната движеща сила на всички тия.
|
| Нед Сеп 06, 2015 4:13 pm |
|
 |
|
nik
|
неееееее терористи ако има те не са самите бежанци, а други използващи тълпата да се промъкнат
а иначе.... фейсбук играе голяма роля за организацията... като видят сите роднини и познати да се снимат доволни настанени в новите жилища.... и следващата вълна потеглят още по уверени...
|
| Нед Сеп 06, 2015 4:51 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Абе да му мисли ЕС, ние сме последна дупка на кавала и никой не иска да се застоява у нас, а тия които останат бързо сигурно ще се преорентират, ако не могта да бъдат преорентирани. Чудно ми е немците как не са писнали още, говоря не за политиците а за населението.
|
| Нед Сеп 06, 2015 7:00 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Е как - имат си работа хората, нямат време за политика Немците са доста толерантни - по-възрастните поне, за хлапетата не знам. Ма то като видиш що пари за гиросите дават тия няма да ги сбъркат.
|
| Нед Сеп 06, 2015 11:15 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Абе гърчулята са си по гръцко, тия са по немско, сега ще ги поемат, ама след 20 години тия може да са по 3 че и по 4 ... ще станат като французите .... ам акакво лошо, като им е кеф да си ги вземат всички на отглеждане, 62 млн могта да поемат поне 10 без да ги усетят.
|
| Нед Сеп 06, 2015 11:34 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
"Властите не знаят какъв е мащабът на този бизнес в България" 103 човека х 2000 ЕВРО = 206 000 ЕВРО - САМО ОТ ЕДИН КУРС! Сега, започва ли да ви се очертава "мащабът"?
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Пон Сеп 07, 2015 3:33 pm |
|
 |
|
ToHu
|
ама това няма много общо, едното е организирана престъпност, но да речем 1 млн по 2000 хил не са много, 2 млрд. С тези пари не можеш да влияеш на европейската политика никак, виж да бяха 200 по иначе но с два .. за кого да остане. Това е добър бизнес за трафикантите които се възползват от условията.
|
| Пон Сеп 07, 2015 5:10 pm |
|
 |
|
dvrachkov
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Вто Сеп 30, 2014 8:20 am Мнения: 231 Местоположение: Bansko
|
Не знам. На мен ми е обидно, че бежанците не искат да останат тук. Толко ремонти напрайхме, и метро...
_________________ "Спасението на давещите се е дело на самите давещи се" - О.Б. "По въпросите ще ги познаете" - В.Б. "'С изкуствен интелект е хубаво да се занимават хора, които имат естествен такъв" - Д.Б.
|
| Сря Сеп 09, 2015 11:27 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Хич не е майтап ... това е обективната оценка на положението в БГ ... Швеция и Германия и това е.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Сря Сеп 09, 2015 12:13 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Който иска да ходи там, на нито еднп от тези места не е добре за живот лично според мен, особенно Германия.Не забравяй че тия имат конкретна цел която лично за мен е супер противна, всичко социално трябва да се унищожи от корен.
|
| Сря Сеп 09, 2015 4:02 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Не следя много БГ медиите и не знам как точно се представят нещата, но от последните няколко дена стана ясно, че една твърде голяма част от "пришълците" са си същински нашественици. Не бежанци, нашественици.
В София има страшно много бедни и бедстващи хора. Аз въпреки това не ги каня в къщи, защото първо, че така няма да им помогна, второ- и моето семейство ще страда. Освен това аз имам право да определя кой за колко време може да ми дойде вкъщи и как да се държи. Ако не ми хареса, мога да му посоча вратата. И едва ли някой здравомислещ човек ще бъде на друго мнение.
Европейските политици трябва да защитят интереса на тези, които са ги избрали, да опазят техния живот и начин на живот. Да опазят нашата европейска къщичка. Добра, лоша, наша си е. Не бива да канят натрапници, които ще се изсерат в кухнята и ще счупят прозорците, защото в хладилника не сме им оставили агнешно, а ние ядем салам с прасе на етикета.
Либерализма, консерватизмът и исляма са генетично несъвместими.
(Левите) либерали от години флиртуват с исляма, радват му се, защитават го. Ислямът, видите ли, не бил войнствен, това били разни извращения, истнинския ислям бил миролюбива религия. Глупости! Левите хомосексуални лобита са толкова късогледи и плиткоумни да не осъзнаят, че същите тези "мирни" мюсюлмани ще ги убият с камъни, стига да имат тази възможност. Западният свят е несъвместим с исляма, както са олиото и водата. Може да си събереш на едно място и да ги разбъркаш, но те никога, никога няма да станат едно цяло. Няма "интегриран" мюсюлманин. Те си остават компактни общности. "интегрираните" просто не ги пускат в джамията. Не дават дъщерите си да се женят за техните "интегрирани" синове.
Запаният свят не може да се спаси, ако не се използва сила. Ако някой дойде на границата ти и хвърля камъни (защото няма друго) по полицаите, защото, видиш ли, нарушаваш човешките му права като не го пускаш, що за дебил трябва да си да го поканиш на своя територия. Като мине границата ще стане по-хрисим ли. Не! Напалм и дълбока оран!
Истината е, че евроамериканската идея за човешките права трябва да стане идея за човешките права на евроамериканците. Поне на наша територия.
Ако искаш мир, готви се за война.
_________________ Хайде де!
|
| Чет Сеп 17, 2015 11:41 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Познай после за кого и защо гласуват всички които лежат на социални помощи ... и кой трябва да работи за да има какво да лапат всичките ...
|
| Чет Сеп 17, 2015 2:46 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
+++На хората постепенно започнаха да им се отварят очите, че всичко е старателно замислен план за ислямизирането на Европа, за да потъне в хаос и да няма силна икономика. Тия които нямат силна икономика автоматично стават потребители и са силно зависими.
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Чет Сеп 17, 2015 11:16 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
В момента само китайците имат икономика. Браво на китайците, щом са успяли да направят такова шоу.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Сеп 17, 2015 11:27 pm |
|
 |
|
palavrov
|
T.e. номера е китайски, така ли 
|
| Пет Сеп 18, 2015 8:52 am |
|
|