Отговори на тема  [ 115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
произвеждам многоканални контролери за rgb ленти 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: произвеждам многоканални контролери за rgb ленти
Е, темата - като автора. :lol:

Вто Юли 21, 2015 11:18 am
Профил
Ранг: Популярен
Аватар

ето ти червено, зелено, синьо, шарено , още да показвам ли :)
имам и други снимки , тря да ги кача на сайта , ама да видим кога ше стане :)
с лентите е същото светенето , само подредбата е друга и растера на лентата :)

Прикачени файлове:
leds.jpg
leds.jpg [ 56.38 KiB | Прегледано 1600 пъти ]
led3s.jpg
led3s.jpg [ 55.77 KiB | Прегледано 1600 пъти ]
led2s.jpg
led2s.jpg [ 68.93 KiB | Прегледано 1600 пъти ]
led1s.jpg
led1s.jpg [ 58.64 KiB | Прегледано 1600 пъти ]

Последна промяна karadev на Вто Юли 21, 2015 11:21 am, променена общо 1 път

Вто Юли 21, 2015 11:19 am
Профил WWW
Аватар

desert leo << абер нямаш от автора :) ама и по скоро само ли десерт отколкото лео :) , ама както и да е :)

Вто Юли 21, 2015 11:20 am
Профил WWW
Аватар

Темата е страхотна. =D> Продължавайте в същия дух! =D>

Вто Юли 21, 2015 11:35 am
Профил
Аватар

абе чух, че марешки има проблеми с някаква тента, ама не съм чувал да са му затворили аптеките във Варна?

младежо,
да чукнеш някоя съученичка на 15, когато и двамата още нямате представа кое къде влиза, е едно.
да имаш сериозно гадже е друго.
съвсем трето е да имаш жена, с която да създадете дом, семейство, да отгледате и възпитате деца и после да се радвате на внуци.
ако още не си го разбрал, няма какво да ти се обяснява.
но е малко странно да ръсиш простотии в пуберски формат на 40...

относно 'стоката' (то па една стока):
- може ли да продадете някое от изделията си с фактура, гаранционна карта, касова бележка, иструкции за монтаж и ползване и т.н. формалности?
- ако 'да', стоката има ли СЕ маркировка (задължителна за целия ЕС)? може ли да пуснеш копие от декларация на упълномощено лице за горното?
- ако 'да', съм готов да купя една бройка и да я дам по моя инициатива за проверка за съответствие. имаш ли идея каква е първоначалната глоба, ако нещо в декларацията не отговаря на истината?

ако на някое от грните отговора е 'не' просто тярбва да обявиш 'стоката' за любителска и да я рекламираш в сайтове 'направи си сам', продавалник, бгмама или подобни. в сайтове за запознанства също става, може и да впечатлиш някоя куха лейка. но в никакъв случай не трябва да заблуждаваш потенциалните потребители, че това е 'стока'.

за автомобилния контролер за печка пък въобще не ми се говори. там правилата са още по-строги и за някои класове оборудване, застрашаващи безопастността (пожар в печката определено е такова) може да се стигне и до кауша,, дори и без да сте запалили някоя каруца.

ако някой 'доволен клиент' само ти разбие носа и ти изпочупи кокалите, ще си късметлия.
друг е въпроса, че си заслужаваш горното заради невъзпитания тон. бих казал, че младееш, и то доста. много повече от първите 7 години ти липсват.

да местиш фигурите по шахматната дъска не те прави шахматист. и най-малкото е смешно да претендираш, че си гросмайстор.
ти май и на състезание още ни си ходил?

ако продължаваш в този стил на писане, ще поставиш рекорд във форума за най-бърз бан. списъка с баннати хора в този форум е изключително кратък, просто такова ни е разбирането. ако искаш да продължиш да пишеш тук, просто успокой топката и си подбирай изразните средства.

и един съвет от мен - не ги продавайте тези неща, ако сте в графата 'не'. все ще си намерите майстора някой ден, а на стари години боли повече.

Вто Юли 21, 2015 11:39 am
Профил
Аватар

karadev написа:
за инжинер съм, ама нямам висшо , и ся не знам инжинер ли съм , не съм лиии ???? не моа зема решение, може ли някой да ми каже от вас ???? :)

Висшото ти е най-малкия проблем :D

Аз лично съм против заключването на тая тема. Такова забавление трудно се организира иначе :rolleyes:

Вто Юли 21, 2015 11:44 am
Профил
Аватар

деде , гледай си дедевщината и остай нас младите с 7 или без 7 да са оправяме :)
има всякаква документация , а и доста са самнявам че някой от тоя форум е изкарал СЕ сертификат, ама както и да
иначе ми хареса много кво си написал. :) шах играя добре, :) макар че на последния турнир не участвах щот ма домързя :)
изобщо ..... ше правя кот си искам :) няма страшно за безопасността, а за сайта бгмама, виж там да усетиш нещо забравено отдавна ;) деденце :idea:

Вто Юли 21, 2015 11:46 am
Профил WWW

karadev написа:
с пик 32 термометри за поялници правите , ххахахахахахахахаах за две кирливи започващи човки цял пик32 ли ползвате ве, вие сте супер аматьори , това ше го сабера на един 14 краков пик който кажете.

Имаш месец да го събереш с 14 краков PIC, и да върши същото което върши показаното, по същия или по-добър начин, със същата точност и функционалност. И ще спечелиш 1000 кинта. И във фирмуера ти не трябва да има и ред от моя.

Навит? Когато кажеш.

karadev написа:
и ако си мислите че от рендъра на тъпия протел ше го докарате

Рендера не е на Протел. И на Алтиум не е. Като висш специалист по рендери, открехнете ни, моля, как се прави. :)

Така и не разбрах по какъв повод в тема, в която не съм написал и думичка се плюе мой проект, ама както и да е... Аз оценка на "специалисти", дето не са се научили поне да пишат, нито търся, нито с нещо ще ми е полезна.

ПП: И впрочем, актуалния рендер е тоя:
Прикачени файлове:
UniSolder52_front_OLED_small.jpg
UniSolder52_front_OLED_small.jpg [ 217.92 KiB | Прегледано 1581 пъти ]

Ш'та черпя бира ако направиш подобен. Нали си специалистор. :)

Вто Юли 21, 2015 11:50 am
Профил ICQ
Аватар

Н'бабане Гт'муан'га <<< мдаааа за забавлението си прав, :) трудно се организира със сухари , нещо по така например :drinkers: :partyman: това трябва :)

а за хапчетат от дедо боре, вече не ма хваща, нещо по силно ми трябва :)

Вто Юли 21, 2015 11:51 am
Профил WWW

karadev написа:
а за хапчетат от дедо боре, вече не ма хваща, нещо по силно ми трябва :)

Дали те хваща не знам, ама определено не те пуска. :D

Вто Юли 21, 2015 11:57 am
Профил ICQ
Аватар

проекта ти ми го дадоха за пример, нито съм го плюл нито нищо , не съм гледал кой го е пуснал. рендера си е ок, само че алтиума беше протел едно време , ееее преди отдавна, като го изхвърлих от компа си завинаги, ама не трябва да са впечатлявате чак толкова от това, :) ,други колеги мои го гледаха този проект казаха че с тоя процесор, тоя проект е все едно да управляваш 2 светодиода с кортекс, :) аве ти си знаеш, щом бачка и имаш доволни клиенти, не си като мен , да ми чупят кокалите за няма нищо.

хапчета не ма пускат изобщо :) , ама си ми е добре , даже без да ги пия, представяш ли си на кво ниво съм :D

Вто Юли 21, 2015 12:02 pm
Профил WWW
Аватар

алюзията с шаха беше в друг контекст.
но ако на някой трябва да му обяснявам какво е смешното във вица, обикновено не си прави труда да му разказвам втори.

в същност не си отговорил на въпросите ми с 'да' и 'не':
- можете ли да продадете с фактура и гаранционна карта с подпис и печат? и някаква отговорност срещу нея?

СЕ е задължително условие, за да продаваш на пазара. легално.

Вто Юли 21, 2015 12:22 pm
Профил

karadev написа:
проекта ти ми го дадоха за пример, нито съм го плюл нито нищо

Интересен подход за не-плюене имаш:
karadev написа:
гледам тука
с пик 32 термометри за поялници правите , ххахахахахахахахаах за две кирливи започващи човки цял пик32 ли ползвате ве, вие сте супер аматьори , това ше го сабера на един 14 краков пик който кажете. и ако си мислите че от рендъра на тъпия протел ше го докарате , жестоко са лъжете

Интересно, как ли хвалиш нещо. :)

karadev написа:
...само че алтиума беше протел едно време

Мерси че ни светна. :)

karadev написа:
, ееее преди отдавна, като го изхвърлих от компа си завинаги

Интересно, какво ползваш да правиш платките си? За симулации? Улесни ни, вместо да търсим из необятния нет.

karadev написа:
други колеги мои го гледаха този проект казаха че с тоя процесор, тоя проект е все едно да управляваш 2 светодиода с кортекс,

Офертата по-горе важи и за колегите ти. Същите възможности, същата функционалност, същата прецизност, върху 14 пинов PIC, до 21 август. Без използване на мои схемни и софтуерни решения, без прототипни платки, и споделен където искате, но задължително споделен, със все схемите и всичкия софтуер.

karadev написа:
:) аве ти си знаеш, щом бачка и имаш доволни клиенти

Нямам клиенти, макар че кандидати не липсват. Това е хоби, затова е и споделено. И нямам проблем да дам 30 кинта за платки, и да направя самите платки за 10-20 човекочаса, ей-така, за да си начешам крастата докрай. Нямам проблем и да отделя 1 час за рендерите, които, пак, не са на Altium, и част от 3D обектите по тях, които не са сваляни наготово а правени собственоръчно.

Вто Юли 21, 2015 12:33 pm
Профил ICQ
Аватар

ами хубаво си свършил работа, ама ква е файдата, щом можеш ок, прави си проекти пускай безплатно, ок е това , бачкам с протеус 8 , всичко с него правя , няма пропуск до сега за каквото са сетиш, на сайта всички 3д са от него, сега протеуса има по добър рендер, макар че като ги експортна качеството намалява, освен с 3д студио, всички други са така

за плюенете, както казах , не знаех на кого е, щом е на човек с разсъдъка си нормален , ок, моите адмирации, извинявам се ако съм те засегнал нещо за проекта, но виждал съм запояващи станции с доста по малки процесори. не знам какво прави твоя чак толкова с такъв мощен процесор.

аве както и да е , да бачка там за това си го правил :)

Вто Юли 21, 2015 12:38 pm
Профил WWW
Аватар

Дедо и Спарки, опитвате се да учите абориген на висш пилотаж... :lol:
Калоянчо, как беше връзката? :lol:

Вто Юли 21, 2015 12:54 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща