|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 9:19 am
произвеждам многоканални контролери за rgb ленти
| Автор |
Съобщение |
|
CarBeta
Ранг: Форумен бог
|
 Re: произвеждам многоканални контролери за rgb ленти
като се видиме и ти ще станеш 
|
| Вто Юли 21, 2015 10:32 am |
|
 |
|
s7ama7
Ранг: Почетен член
|
Каква завист те гони ? За какво да завиждаме ? Ти тоя PIC32 ще го гледаш кат трактор за нафта и два месеца ще се чудиш как да си светнеш диодчето .
|
| Вто Юли 21, 2015 10:35 am |
|
 |
|
karadev
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 7:06 pm Мнения: 337 Местоположение: Varna
|
щи "лея куршум" против напикаване ми са струва 
|
| Вто Юли 21, 2015 10:36 am |
|
 |
|
karadev
|
стамате,  аз пик 32 моа го светна за ден със доста светодиодчета  , а трактори с нафта дал господ
|
| Вто Юли 21, 2015 10:37 am |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
Здравейте @batkoko1, Понеже вашата продукция предизвиква огромен интерес (и завист) у форума, бихте ли обявили адреса, на който заинтересованите могат да видят на живо вашите творения ? ("Text 1" гугъла не го намира на картата!) P.S. 1: поздравления за сайта karadev.net - толкова полезна и изчерпателна информация, поднесена с изискан и неповторим стил ... (не съм очаквам да срещна през живота си) 2: може ли и една снимка от "долната" страна на "платките" на вашите у-ва (ще е поучително за много колеги). 3: мисля, че няма смисъл да слагате "устройствата" си в кутия - в автентичния си 3D - вид те говорят сами за себе си !
|
| Вто Юли 21, 2015 10:40 am |
|
 |
|
timt
|
След регистрация ми беше интересно как се свалят мацки: Заглавие: znam, moga, pravia
Как описва себе си: Калоян Р. Радев - 18.04.1975 - гр. Варна, Зодия Овен. Средно специално образование - Техникум машиностроене и електроника гр. Варна випуск 1994. 1999 - 2001 г. - Дизайн, предпечат и външна реклама - РА " МАУС " 2002 - 2004 г. - Преподавател по компютърна грамотност в учебен център в дисциплините - начална и напреднали. Обучение - Corel Draw, Photoshop, Dreamweaver, Fireworks. 2004 - Изграждане и администрация на компютърните мрежи в училище " Н. Й. Вапцаров " гр. Суворово и училищата в с. Николаевка и с. Чернево по проекта за доставка на компютърна техника на министър Николай Василев. Инсталиране на софтуер - системен и приложен, пълно окабеляване на мрежата, настройка на периферна техника, администриране на локален сървър за интернет и др. Работя в областта на компютърната техника от гимназията, по времето на " ПРАВЕЦ - 8 ", и BASIC, имам богат опит, знания и възможности във всички нива на електрониката и компютрите.
ХОБИ и ИНТЕРЕСИ
Електроника, Печатни платки и монтаж, Проектиране и Изграждане на Мрежи и Администриране, Хардуер, Софтуер и Обучение, LINUX, Internet, Реклама и Уеб Дизайн, Анимации, РС хардуер и Софтуер, Езици за Програмиране - / С++, Скриптове/ , Управление на Машини и Механизми с помощта на Електронни Схеми и Компютър, Стъпкови Двигатели, Светлинни Ефекти. 
|
| Вто Юли 21, 2015 10:41 am |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
 Re: аз казвам ко правя, тез сами са заяждат, ебаси отворковц
Ти на това реклама ли му викаш? Ми аз не видях никакви оптични характеристики и съответните консумирани мощности За чий ми е цветно осветление на тавана? Отделно, че на клиента не му пука какво има вътре, та затова снимките на платките са излишни, защото са си направо антиреклама. Ако потенциален клиент прочете писанията ти - загубил си го. И спри да ръсиш глупости и обиди. Аз не обичам заплахи за силови разправи. Твърде примитивно е. Има къде по-елегантни начини да ти вгорча живата, ако поискам. Един пример. На сайта ти се мъдри телефонен номер. Само няколко реда код са достатъчни да ти спретна позвъняване на този номер толкова често, че ще трябва да го смениш. Като постнеш новия номер на сайта си - пак. 
|
| Вто Юли 21, 2015 10:45 am |
|
 |
|
karadev
|
ше има снимки на долни страни горни страни  всички страни  , споко работиш сас бат коко  , аве мога да покажа жиците отдолу, ама тряа да ги разглобявам, тя сложна работа, болчета , молчета, дълга и широка   таз за ПЛЦ-то е само отгоре, ама ако толкова държиш ше покажа и от другата, ко да има пътечки, малко екранировка, това е 
|
| Вто Юли 21, 2015 10:48 am |
|
 |
|
karadev
|
timt << учи са момче , учи са, как са свалят мацки , надявам са за теб не е късно вече 
|
| Вто Юли 21, 2015 10:49 am |
|
 |
|
timt
|
Ми аз вече имам регистрация заради тебе, направо копи/пейст от твоята страница и селските пръчки като чуят за такъв прославен техник.... 
|
| Вто Юли 21, 2015 10:59 am |
|
 |
|
karadev
|
браво, има напредък  после като понатрупаш малко стаж , ше си направиш промени според теб самия 
|
| Вто Юли 21, 2015 11:03 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
karadev, ти си просто образец на Истински Инженер - интелигентен, образован, добре възпитан... Ще ми се и аз като порасна да мога да говоря така изискано като теб Не бях прав в предния си пост, за което се извинявам. Селското стопанство не е подходящо за теб. В сравнение с теб един средностатистически селянин е като доктор-филолог. Пробвай площадната трудова борса. Там е много вероятно да намериш сродни души, а може дори и клиенти.
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Юли 21, 2015 11:05 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
Абе, момчета, излагате се като кифладжии. Че и с бой се плашите, все едно сте на 15 години... @CarBeta, на умряло куче нож ще вадиш. Бий лошите, не лудите 
_________________ Хайде де!
|
| Вто Юли 21, 2015 11:06 am |
|
 |
|
karadev
|
ееееее най накрая ДАН го каза,  най накрая едно мнение като хората да се чуе  виж ся , аз че не съм добре с централния мозък, това е вярно ,  но все още ми е останал някой електрон у централния процесор  а за кучето, нито съм куче, нито умряло  , нито пък съм лош Н'бабане Гт'муан'га << това как са чете ве човек, изобщо как го прочиташ и ти много ми е интерсно. за инжинер съм, ама нямам висшо , и ся не знам инжинер ли съм , не съм лиии ???? не моа зема решение, може ли някой да ми каже от вас ???? 
Последна промяна karadev на Вто Юли 21, 2015 11:13 am, променена общо 1 път
|
| Вто Юли 21, 2015 11:12 am |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3753 Местоположение: София
|
Аз G и B е тия ленти не видох.  . Но червеното направо изби рибата. Май ще е по-добре Цецо да заключи дневния ред, докато не сме я омазали съвсем. То не че остана още много за омазване ...
|
| Вто Юли 21, 2015 11:12 am |
|
|