Отговори на тема  [ 115 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
произвеждам многоканални контролери за rgb ленти 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение произвеждам многоканални контролери за rgb ленти
РАЗГЛЕДАЙТЕ СНИМКИТЕ НА САЙТА - Основни дейсности и продукти които предлагам – разработка, производство и монтаж на процесорни управления за светодиодни светлинни решения.

Светодиодни контролери за управление на многоканални светлинни решения. Програмиране от клиента и/или монтажната група с помощта на компютърна система или лаптоп. Управление от телефон /android/ на вече монтиранта и програмирана система.

Продукти – контролери за LED ленти – едноцветни и RGB

12 канален /4 RGB ленти/ канален контролер за RGB ленти с дължина 15 метра, предварително зададени програми, само превключване, без димиране. Ако искате може да използвате контролера за управление на други товари, има допълнителна платка с релета за управление на други товари. При употреба на RGB ленти основните цветове са 7 – червено, зелено, синьо, лилаво, светло синьо, бяло, жълто. При едноцветни ленти цветът свети с цветът на лентата. Захранване 12 волта, препоръчително повече от 0.5 А ампера.

Снимка на прототипа на 12 каналния контролер 18 канален /6 RGB ленти/ канален контролер за RGB ленти с дължина 15 метра, предварително зададени програми, само превключване, без димиране. Контролерът е предвиден за вграждане в окачени тавани / 1 скатни, 2 скатни и много скатни/ като има управление от 4 бутона за ключове за осветление. Ако искате може да използвате контролера за управление на други товари, има допълнителна платка с релета за управление на други товари. Вариант за производство е замяната на 2 от бутоните с порт за зареждане на програмата от компютър. Клиентите сами могат да си правят програми как да светят техните тавани и други светлинни композиции. Софтуерът е безплатен, включва се в пакета на продукта.

Снимка на контролера / прототип/ - заводска платка и монтаж на елементите могат да бъдат изработени при евентуална поръчка. Захранване 12 волта, препоръчително повече от 0.5 А ампера

Клип в youtube - https://www.youtube.com/watch?v=c7Dly8nzCK4

Линк към страницата в сайта - http://www.karadev.net/site/index.php/p ... 2-rgb.html 27 канален /9 RGB ленти/ - всички функции като на по малките модели, с допълнение на порт за програмиране на светенето, голяма памет за съхранение на програмите, бързодействие, допълнителни екстри и разширения са възможни при заявка или запитване.

Снимка на контролера / прототип/ - заводска платка и монтаж на елементите могат да бъдат изработени при евентуална поръчка. Захранване 12 волта, препоръчително повече от 0.5 А ампера

Линк в youtube - https://www.youtube.com/watch?v=idERWtDNr1k

Линк към страницата на сайта - http://www.karadev.net/site/index.php

Различни вариации и допълнителни екстри към всички от контролерите са възможни след подадено задание от страна на клиента и обсъдено с хардуерните и софтуерни специалисти.

Съб Юни 27, 2015 4:46 pm
Профил WWW
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: произвеждам многоканални контролери за rgb ленти
Доста труд си положил.
Само една забележка, надявам се да я приемеш конструктивно - хубаво е като продаваш/рекламираш нещо, да рекламираш крайния продукт. На сайта аз видях само прототипи, които не са особено добре изглеждащи. :wink:
Имаш ли защити по ток на изходите? Какво ще стане ако някой окъси извод с маса, извод с друг извод, извод със захранване?
При тези оголени изводи имаш ли защита от електростатични раряди?
Това нещо как ще се монтира? Има ли кутия?
Какво захранване ще се използва? Клиента ли ще си го осигурява?

Не знам как върви бизнеса с тези ленти, но според мен е хубаво да се предлага цялостно решение - от до. Клиента само купува и монтира. Без допълнителни поръчки, уговорки и т.н.
Просто идея.

Пон Юни 29, 2015 11:35 am
Профил
Аватар

Мнение приемам критиката , но за сега само проекти :(
здр, приемам критиката сериозно, защото в момента разработваме различни версии на контролерите и на други схеми, дано да се появат поръчки да реализираме реални продукти от всичко което правим.
за различните допълнения като защити и други , има време ше ги опрайм. но благодаря за забележките ше са постараем да ги оправим/добавим като различни решения :)

Пон Юни 29, 2015 12:44 pm
Профил WWW
Аватар

Браво за ентусиазма...

В случая няма да е коректно от моя страна в твоята темата и аз да рекламирам нещо подобно но направено както по принцип се правят тия работи.

Няма да е зле, да се рекламираш когато имаш истински готов, работещ и тестван достатъчно дълго време продукт. Не за друго ами тия неща имат доста висок процент на цена на материали (знам го от личен опит) и нямаш голяма възможност за добавена стойност. И когато клиента ти го заблъска в главата става интересно. Другия момент е че си изхарчваш два пъти печалбата да ходиш до "екзотични" места да оправяш недоизкусурени неща.

Дано да приемеш критиката градивно.

Пет Юли 10, 2015 8:10 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение знам че изглежда, неугледно ...
знам че изглежда, неугледно ..., но не се е случвало да ми ги блъскат в главата, щото си работи. :) най- често ги затварям в някоя кутия и повече не са вижда, :).
ше ги направя със заводски платки както трябва , смд , правил съм не веднъж, ама сега трябват пари за друго и за това :)
имам и други проекти за заводска изработка, като съм готов ше ви пусна един два модела ги видите. такава е ситуацията в момента така работим, са опрайм няма страшно.
поръчки ми трябват, от друго нямам нужда . :)

Пет Юли 10, 2015 9:17 am
Профил WWW
Аватар

http://www.mcu-bg.com/mcu_site/viewtopi ... 027#p14027

За толкова години не ти е дошъл акъла. Явно няма да е в този живот. Насочи се към селскостопнска дейност. Ще се почустваш по добре,гарантирано.

Пет Юли 10, 2015 12:19 pm
Профил
Аватар

Поръчки по тоя начин ще имаш - ама някой друг път... Сори пич, ама за продан се предлага продукт - а не идея - аз ако знаеш колко идеи имам !!! Милиардер щях да съм станал досега...

Пет Юли 10, 2015 1:26 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение за толкова години....
за толкова години "форумните богове" сте все същите, ама вие си знаете :) , няма да ви се вържа на приказките, даже не мое са усетите , ама и за още толкова години няма да можете,

и още нещо , за николайчо, форумното богченце някакво, що не вземеш да са изсереш в кенефа и да са наядеш един път за винаги. че никой не го е еня за тъпото ти мение и плюнки в тоя или оня форум. от както не съм писал тука не си мръднал и сантиметър простотията в празната ти тиква.

и да има и да няма бан вие си знаете кви сте , и след 100 години пак ше сте същите, като ви даде някой матриал за плюене и сте кат кокошки на кочан, кълвете докат са пръснете. КЪЛВЕТЕ МИ КОЧАНА !!!! ае , боли ма шпека за вашто мнение :) и изобщо за ваште оценки , ама ми прайте кефа да ви чета простите коментари. :) интересно ше са развие тази тема. :) , ама ми правите кефа с ваште простотии, и преди 10 и след 100 сте същите :) ....

Пет Юли 10, 2015 2:32 pm
Профил WWW
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

ей рошло , къде ти е говняния саит да ти видим продуктите , в Била ли ги продаваш или в Лидл или Кауфланд ? Дай да ти видим насраните платки ве говнар

Пет Юли 10, 2015 3:30 pm
Профил
Аватар

Мнение хахахахаахх :) колегата горе нараво та разби с тоз въпрос !!
хахахахаахх :) колегата горе нараво та разби с тоз въпрос !!! :) НИКОЛАЙЧЕНЦЕЕЕЕ , земи са пострижи че мязаш йети с таз прическа и са обръсни, че колегите тука не могат да таз траят РОШЛИОООООО хахахахахахахаахахаха \:D/ =D> :-D
това не са сетих да ва питам вее "ГОЛЕМИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ" дайте да ви видим ваште проекти дет сте много отворените специалисти и къде ги продавате, и-нет магазини ли имате в ебай ли ги продавате , нали сте големи майстори на електрониката, къде са ви сайтовете с ваще продукти ве малоумници прости , да ва праскам у простите глави тъпи !!!!!!

ари показвайте си мършавите платки и продукти, още сте на транзистори и релета , ако искаш да мръднеш напред за 10 години ела да та науча да пускаш таймер 555 ве ФОРУМЕН БОГ ли си къв грездей си не знам !!!!

мога доста да ва наредя , ама са сдържам щото не ми е във възпитанието да са занимавам с прости хора като тебе , НИКОЛАЙЧО СМОТАНЯКО, и недей да казваш на който и да било с какво да са занимава ами си очисти насраната уста първо !!! разбра ли или да ти повторя малоумник !!!!

че май както колегата , и всички останали ти го казват едно и също !!!!

Пет Юли 10, 2015 3:39 pm
Профил WWW

ех как ги обичам такива отворковци, спри сега, избърши лигите и пяната, и недей да говориш в множествено число щото с Киров може и да ти се размине но някой други приемат нещата малко по лично, да не те изкарам на околовръсното да видиш къде ми и магазина и стоката че и без пари ще те пусна ...

Пет Юли 10, 2015 4:04 pm
Профил
Аватар

Мнение Re: хахахахаахх :) колегата горе нараво та разби с тоз въпро
karadev написа:
...ари показвайте си мършавите платки и продукти, още сте на транзистори и релета...

Какви транзистори бре. Тук някои още карат на лампи... :P

Няма да влизам в тона ти, но е меко казано не съвсем удачен, както и изразните ти средства.
Ще спомена и друга подробност. Имам чувството че не си уцелил подходящото място за реклама на подобен продукт. Тия които не могат да си направят подобен, са единици и вероятно са начинаещи.

Пет Юли 10, 2015 4:16 pm
Профил
Аватар

Мнение така ше говориш на жена си ....
така ше говориш на жена си .... , води я където искаш , изкарвай я на магистралата или на топлата вода на панчерево, а кво ше видя и кво не , не са напъвай много че да не са на акаш. следи мисълта на разговора внимателно и не са обаджай като не става въпрос за тебе тони. гледай си предаването бразди и чопли носа там !!!!!

Пет Юли 10, 2015 4:17 pm
Профил WWW
Аватар

karadev написа:
поръчки ми трябват

Поръчки чакал... 8O

Пет Юли 10, 2015 4:39 pm
Профил

Предполагам че е имал в предвид че чака Пръчки. :D

П.П. не бива така пич! Да си кажа и аз, търсиш клиент а обясняваш на техник има нещо сбъркано в презентацията ти!

Пет Юли 10, 2015 4:42 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 115 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща