Отговори на тема  [ 139 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Как оценявате един проект 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Цитат:
Нима повечето работодатели са стока ? И първата им мисъл не е как да спечелят повече пари на чужд гръб ?

@Пирев само не почвай да цитираш Маркс и закона за принадената стойност (ЗПС) че тука има млади колеги дето не се чували за него :)

Пон Яну 30, 2006 9:35 pm
Профил
Аватар

Мнение 
3aek написа:
@Пирев само не почвай да цитираш Маркс и закона за принадената стойност (ЗПС) че тука има млади колеги дето не се чували за него :)

Нема нищо такова да цитирам ( но мога, тъй като съм ги изучавал и знам за що реч иде) 8O

Пон Яну 30, 2006 9:38 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Как да не сме чували!
Това не беше ли:
zps++;

Пон Яну 30, 2006 10:15 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ако ня някои му трябва работодател които да не му плати или да му плати само част от парите само за да разбере че този човек е тарикат и аз мога да предложа известно количества такива :)

Може би трябва да се напомни че за да почнеш да правиш нещо по смислено ти трябват като минимум 10 години, 5 години учене + 5 години трупане на опит.
В общи линии практиката показва че към 45 години ти писва обикновенно и вече не си продуктивен.
И се оказва че си готов за работа около 28 годишен,оотам нататък имаш в общия случаи наи много 17 години през които да работиш.
Не са особенно много а?
А такова нещо като да си научен в техниката няма,нещата постоянно се сменят. Това което днес е струвало утре не струва. Оказва се че и тия 17 години в които имаш не са ти съвсем 17. Щото трябва да заделиш известно време за преквалификация по някое време.

И ккаво се оказва че ако си съсипеш една година труд и не ти платят за това е отишла съвсем напразно да кажем 1/15 от продуктивния ти живот.
Така че там където не могат да се отрегулират нещата по нормалния начин с договори и законни методи не е за пренебрегване метода шапка.

Пон Яну 30, 2006 10:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 139 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10