Ами с flirinstallnet но попромених cmd файла на инсталатора. Има ня няколко места проверки и ако реши че версията е същата не иска да се инсталира. На едно две места пита, но на другите просто излиза, по скоро се чупи, закоментирах тези части и мина force update.
Отделно това може да стане и през телнета, обаче е играчка, то реално тоя cmd файл изпраща команди през телнета, аз отначало тъгнах да го правя на ръка, но после намерих тия проверки и ги коментирах, и инсталацията си мина.
Реших да вдия дали може да се ъпгрейдне до i7, но това което се намира по нета не работи, освен че с хакнатия cfg не прави измервания, софтуера на флир не разпознава снимките, съответно не можеш да правиш нищо с тях освен да ги гледаш. Обаче ако минеш в сервизен режим освен че ти отключва меренето снимките са в 120х120 вместо 100х100, и се разпознават от софтуера им, т.е. може да ги изпозлваш пълноценно.
Това с меренето не съм сигурен дали стана от сервизния режим, или от това че му добавих cfg файла за gui-то, мисля ч меренето се активира и преди да му включа сервизния режим, но беше в 100х100. Това трябва да го проверя, но за 1.30 през ноща толкова помня