Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12119 Местоположение: Гьотеборг
Тестов разклонител с автоматичен предпазител(и)
Гледах онзи ден подобни на една изложба (фирмата се казваше Трестон), но така и не си записах модел или продуктов номер.
Имате ли някакви впечатления? Това си е основно, но досега така и не съм си направил. Или "направи-си-сам" панел с индикатор за ток, напрежение, честота и съоветните предпазители или нещо готово? Някакви конкретни модели?
Пет Апр 17, 2015 2:42 pm
dan
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3715 Местоположение: Високо в планината
Re: Тестов разклонител с автоматичен предпазител(и)
Аз и вкъщи и на работата работя с разделителен траф (вкъщи 600 Вт, на работата 3кВт), сложил съм индикатори и за ток и за напрежение + бутони и бутон тип "гъба"
_________________ Хайде де!
Пет Апр 17, 2015 2:48 pm
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12119 Местоположение: Гьотеборг
Re: Тестов разклонител с автоматичен предпазител(и)
да, разделителния траф е тук за бутон гъба - не се бях сетил. но това беше монтирано в алуминиев профил, и със предполагам 5А атоматичен предпазител и (може би) такъв за утечка - RCD
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл