|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 5:37 pm
| Автор |
Съобщение |
|
DanielDimov
Ранг: Почетен член
|
 Re: Оръжията
Животните с мутации, които ги правят "негодни" за живота просто не оцеляват до полова зрялост, не дават потомство и така мутацията, която не е успешна се пресича.
При хората е по-различно - куцо, кьораво и сакато оцелява защото обществото му е направило благоприятни условия да оцелее и в доста случаи тези хора имат потомство и дефектните гени се предават нататък, макар и малко избледнели...
След една глобална радиационна зараза животните които оцелеят като вид ще се изчистят много по-бързо отколкото хората. Последиците при хората ще се влачат десетки години след като радиацията се е изчистила от въздуха и водите...
|
| Вто Мар 24, 2015 2:58 pm |
|
 |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Доста цинични размисли и страсти тука...
Абе я вижте какъв ден е навън, да ви таковам и в инженерите задръстени!
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Мар 24, 2015 3:46 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30685 Местоположение: София
|
Ммм не знам там как е, тук при мен е топличко и то доста, подухва леко хладен ветрец от към океана, пилета пеят и скоро трябва да тръгвам към офиса че се съмна .... усещането не е никак зле, лошото е че идва зима, но няма да я дочакам 
|
| Вто Мар 24, 2015 4:06 pm |
|
 |
|
petko_sz
Ранг: Напреднал
|
... Димич , не исках да пиша това на всеуслошание , но поста ти ме жегна адски силно - а аз не съм от най-впечатлителните де. Виж сега какво ще ти кажа най-най-добронамерено. Ти викай: "Пази Боже , Чукай на Дърво и Пикай на Камъче" , защото ... защото светът съвсем съвсем не е съвършен. Във всеки от нас живее дефектен ген. Гаранция !!! Мой много близък роднина е генетически увреден и без адекватна съвременна медицинска помощ той не би оцелял в дивите дебри на джунглата (да речем). Но това ,че Съдбата или Господ (кой как предпочита) го е лишила от едно в дадена област означава точно ,че му е дала две в друга. Така ,че не е толкова просто ... всъщност глобално погледнато - добре е ,че светът е Шарен !!!
_________________ Първата жертва на войната пада ... Истината !
|
| Вто Мар 24, 2015 10:52 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30685 Местоположение: София
|
Извинявай колега, разбирам и че имаш и повод да си пристрастен, но фактите са факти, аз лично съм отвсякъде за естетсвеният подбор, и ако не ми е писано да съм сред оцелелите значи няма да съм. Човът с годините губи приспособимостта си и се превръща в едно зависимо от всичко бебе, рано или късно ще бъдем изправени пред ситуация в кояот ще оцелеят само приспособимите, затова и еиднственият начин да продължим да съществуваме е този ... колкото и да не ти харесва, колкот и да се молиш, нищо не можеш да промениш, и ако не ти то твоите деца или внуци ще им се наложи да се приспособяват, така че не ми равивай тия теории, ако искаш родът ти, и изобщо човещкият род да оцелее, със сигурност не е това религията която трябва да изповядваш. Ние сме толквоа малки, нещожни и безсилни че няма на къде, не можем да променим нищо и трябва да се съобразяваме с вселената, включая Земята .... съществуваме от няколко мига и вече сме решили че знаем всичко, можем всичко и всичко заивиси от нас, напротив, нищо не зависи.
|
| Вто Мар 24, 2015 11:08 pm |
|
 |
|
petko_sz
Ранг: Напреднал
|
... темата е много интересна , до не я разводняваме , а да се придържаме към съществото. Та : http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D1% ... 0%B9%D0%BAКъм колко клони "fL" - по мое скромно мнение до тук сме навъртели около 120 години (от откриването електронната лампа да речем) и съм склонен да приема без скептицизъм календара на Майте. (Нещо се променя , дали с ПОВ или ООВ - само Времето знае) Е - сгрешили са с няколко годинки ама от дистанцията на времето ,и в предвид изчислителната мощ на сметалото ... ... ...
_________________ Първата жертва на войната пада ... Истината !
|
| Сря Мар 25, 2015 12:23 am |
|
 |
|
DanielDimov
Ранг: Почетен член
|
Тук в темата се обсъждаше ядрена война и последствията от нея... никой не поставя под съмнение как социалните държави трябва да работят в мирно време.
|
| Сря Мар 25, 2015 12:33 am |
|
 |
|
timt
|
Със социална усмивка. Войната никога не е приключвала просто си сменя формата и стратегиите. Кога е било мирно време и къде?
|
| Сря Мар 25, 2015 12:40 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
_________________ Хайде де!
|
| Пет Мар 27, 2015 8:49 am |
|
 |
|
Цецо
|
Ей срещу тая войничка не бих отказал да "воювам" насаме 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Мар 27, 2015 9:12 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
и кво? половин час ще се борите кой да е отгоре? и после 2 дена ще спорите кой когое е на@@@л. не може да не си срещал такъв тип жени. аз гледам да стоя на 2м от тях и само се усмихвам учтиво.
|
| Пет Мар 27, 2015 9:59 am |
|
 |
|
Цецо
|
Ти си улегнал вече  Ние още влакове взривяваме, знаеш как е.
|
| Пет Мар 27, 2015 10:27 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
абе и на мен ми харесват кюфтата, ама дори и като млад не съм си пъхал пръстите в месомелачката 
|
| Пет Мар 27, 2015 10:35 am |
|
 |
|
quad
Ранг: Новодошъл
|
Някой може ли да ми каже за какво служи джаджата от вътрешната страна на мигача?
_________________ Ти не си някаква атракция на пътя, ти си част от него!
|
| Сря Май 20, 2015 7:58 pm |
|
 |
|
timt
|
Прилича на фар от тези дето не се вижда светлината при осветяване.(насочен фар) В казармата по машините им слагаха такива капачки.
|
| Сря Май 20, 2015 8:01 pm |
|
|