Отговори на тема  [ 362 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Следваща
Работа в Apple?! 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен

Мнение Re: Работа в Apple?!
ДедоБоре написа:
ябълките нямат клиенти. имат поклонници. все повече заприличват на секта.
и е нормално работещите в храма да са благонадеждни правоверни.

според мен има нещо гнило в ябълката. златен iWatch за повече от $10К :-k
дето, ако си гледаш часа не повече от 6 пъти на час едвам издъжа без зареждане 18 часа?
от друга страна имат $170 милиарда кешовица, а пазарната капитализация гони $700 милиарда.
евала на финансовите гурута в плод-зеленчука (по форест гъмп), обаче връзката инженерен продукт - финансов резултат ми е крайно необяснима.

Не успях да се въздържа, но Дедо +10000 :D Именно 18-те часа са най-големият абсурд който овцо-подобно действащите им клиенти дори не могат да асимилират, какво остава да осъзнаят. А аз много добре се сещам (уви) как Епъл (там мениджъри или директори, каквито се водят) осмиваха и Samsung, и LG с техните 2-4 дена, че някои и повече изкарват спокойно. А сега 18 часа и Е ОК ?!. Лицемерие и идиотизъм на ново ниво.

И спор НЯМА - Икономически и За феновете ВСИЧКО Е ПЕРФЕКТНО ! Продажби ще има, печалби ще има, за(б)лудата и 'сектата' ще си раста. Еми значи всичко е 6 ;-) От техническа гледна точка часовника, както и 6/6+ за пълни боклуци, без извинение. То бива overpriced и obsolete, ама баси. За един SoC вътре и (уж) оптимизиран софтуер се възнесоха някъде при "Зевс", щото то в Епъл по-малък ранг от Godlike няма, има само godlike, god, beyond eternal recognition :D И казвам "Зевс", щото всички са с ранг измежду 3-те, а това си е чист "Политеизъм" хахахах.

Евалата, Дедо !

Щеше да е хубаво, ако не е нужно сега на Епъл овцете да им се припомня постоянно, че 18 часа са по-малко от 1 ден XD Ако излизаш в 7-9 на работа и след работа се прибереш или пък прибереш и веднага излезеш отново навън, тоя часовник е умрял още докато стигнеш театъра/киното/клуба/бара, каквото ще да е :D + трябва много добре електропреносна мрежа, щото иначе може и по-рано или да си носи човек от тухличките дето им викат mobile battery storage :D "Мъка, мъка" :D

ПП: ако неразумните .... послушат акционерите си и купят Тесла ще реализират и повече печалба в бъдещето (и то не особено далечнот, вместо парите да седят, бувално), а и ще генерират (още) повече интерес към себе си (от дори как се викаше по хамерикански 'таргет' групи дето изобщо не са им обръщали внимание и като клиенти, и като партньори), ама на ... проста, пардон сектанска му работа :D Имаше една мисъл ЗАЩО не е хубаво да си първи или отпред (макар че епъл са далеч от това технически), а именно ЗАЩОТО нямаш репер, с какво да се равняваш или да имаш представа колко си в страни, назад и т.н, гледаш напред, айде към върха и вървиш и вървиш нагоре без идея обаче колко си близко да станеш втори или дори последен. А тук направо е ... 5-си, но така си вирнал носа, че си мислиш "тия с колко ги водя" :D мен ми е повече весело вече, ама наистина е*аси лицемерието и лъжите дето сипят към конкурентите си. И самсунг и гоогъл и другите правят идотизми, обаче тия нямат граница.

Последна промяна scout_3pm на Чет Мар 12, 2015 3:42 pm, променена общо 2 пъти

Чет Мар 12, 2015 3:35 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Бе ти уж все няма да пишеш и все пълниш на хората личните съобщения с глупусти и мине се не мине изригнеш и във форума. Очевадно е че го четеш всеки ден, поне не се излагай да ни обясняваш на лични и във форума всяка седмица как не ти пука за форума и за мненията ни и как повече няма да четеш и пишеш. Ако още не си разбрал си баси и пълния смешник. Даже не знам дали си и смешник - просто май още си в детската градина. И само имай късмета да ми пратиш още едно лично съобщение без да съм ти го искал, за да ми обясниш как не те интерисува мнението ми. Тия ти коментари подхождат на клубовете в дир.бе, така че ако обичаш се изказвай така там, не тук. Баси и откачалката - едно време поне ви държаха в специализираните заведения, сега явно са ви пуснали по улиците.
Цитат:
ако неразумните .... послушат акционерите си и купят Тесла ще реализират и повече печалба, и повече интерес, ама на ... проста, пардон сектанска му работа

Ако имаше акъл за поне 2 стотинки, щеше да знаеш, че Тесла за последните 10 г. не е спечелила и една стотинка и постоянно губи пари. И без постоянни инжекции от правителството и от разни венчър капиталисти, до сега да са фалирали 1000 пъти. Ама от къде ще ги знае тия неща кон с капаци като теб :D .

Последна промяна Dimitar на Чет Мар 12, 2015 3:45 pm, променена общо 1 път

Чет Мар 12, 2015 3:40 pm
Профил

Hahah, последният месец съм влизал 4 пъти (дена) - 2 пъти да почета гениалните ти мисли по актуални теми и 2 пъти, заради форума обяви. Не се ласкай/те. + кой те кара да четеш, баси има си ignore/add to block list, тук имаше някакво друго име май (а да 'врагове' hahaha).

едит: ае фен, кой е казал, че ще реализира печалба от продажбата на АВТОМОБИЛА/ите на тесла ?!. Аз съм нямал акъл - нещата отиват към connected коли, къщи до какво ли не . За натурални хамериканци като теб - тоалетната чиния да е готова, след като колата сигнализира гаража ти, че е паркирана в него и слизаш от нея, ти ... хах Аре живей си в изкуствената демокрация и не ми дръж сметка за мнението. Като не си съгласен - ок , като не те и кефи -ок Х2, ама наистина ползвай функцията за игнор, аз те аднах във "врагове", макар че си по-скоро "досадно мрънкало", но едва ли ще може да го преименуваме.

Добре се посмях хх, чел съм всеки ден :XD Има сигурно 5 човека на кръст, заради които влизах тоя изминал месец понеже имаше интересни новини и техн,и иначе, ти сега се радваш, че горе определих мислите ти на гениални. Прости моята толкова Недемократична култура и разбирания да НЕ те толерирам, вече.

Последна промяна scout_3pm на Чет Мар 12, 2015 3:49 pm, променена общо 2 пъти

Чет Мар 12, 2015 3:44 pm
Профил
Аватар

Аз не се лаская - напротив, супер противен си ми като личност и ако не ти харесват мненията ми не разбирам защо трябва да влизаш специално заради тях да ги четеш и да ми пращаш глупави съобщения.

Чет Мар 12, 2015 3:47 pm
Профил

Писах ти ЛС, щото се оплака в една тема, че нямаш инфо какво е в БГ университета, а аз и поне още 4 човека , когато ПИСАХ преди тук казахме какво е в момента, защото сме били скоро там. Ама ти нямаш инфо :D

А предположих, че ще се поласкаеш, затова си редактирах предния пост - хубаво е че си вярваш, че заради теб влизам да чета :D няколко пъти в 4 дена от последните ~30 :D Фен.... Ахх проста работа - да си щастлив ще пиша на Рек да делне профила и да живееш щастливо, кой съм аз да ти развалям кефя и деня. Помня, че вече имаше Няколко такива потребители дето го направиха това. На мен ми е се тая - не бях влизал сигурно от 4 месеца :D И без твоя велик поглед към живота ще мина.

Чет Мар 12, 2015 3:52 pm
Профил
Аватар

Супер - можеш ли да го накараш още днес да ти изтрие профила :D . С хора, дето почват с "Нека да ти кажа какво мисля аз, а какво мислиш ти въобще не ме интерисува ..." нямам никакво желание да общувам, а предполагам и мнозинството съфорумци също :) .

Чет Мар 12, 2015 3:56 pm
Профил
Аватар

Я се върнете на часовниците :)

Моя като си го купувах казаха че ще изкара 87600 часа с едно зареждане. Casio - какво да ги правиш. Напоследък се замислям да го сменям, че вече мяза на гъз, ама пусто вече 11-та година не ще да спира гадината.

Чет Мар 12, 2015 11:46 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение ...
Пък мойто лидълско менте вече четвърта батерия ми иска! Ама той малкият много си играеше с подсветката, иначе издържа 2-3 години с една. Пластмасата се е поотъркала, но някак си на слонова кост мяза :)
Иначе ми показва надморската височина - доста полезно беше на острова.
Сега и часовник не ми требе, то нали навсякъде са ги нацвъкали, пък и аз спрях да гоня Михаля :)

Пет Мар 13, 2015 1:06 am
Профил

https://www.facebook.com/video.php?v=1473033402798359

Пет Мар 13, 2015 1:11 am
Профил
Аватар

Не видиш ли, че е менте?! Нито една ябълка не е нахапана.

Пет Мар 13, 2015 1:21 am
Профил

:D

Пет Мар 13, 2015 1:23 am
Профил
Аватар

Нов продукт на Apple - ново изригване колко е ненужен. За кой ли път същите драми. :D
Както телефоните не са вече телефони, а компютри, както колите не са вече
четири колела с кормило и седалка, а климатизирани, озвучени и автоматизирани
мини-жилища с двуцифрен брой обособени компютри, свързани в локална мрежа,
така и "часовника" на Apple не е чист часовник, а е аксесоар към смартфона,
който само между другото изглежда като часовник и показва времето.

И тук започват страховете и фантасмагориите:

Щели да изчезнат обикновените часовници, швейцарските премиум
механични чудеса не можело да бъдат заменени с играчката-еднодневка,
хората имали златни часовници, предавани от дядо на баща, та чак на син,
други пък от 10 години не са сменявали някакво там Casio или нещо си...
И сега трябва всичко да се загърби и хайде на новото начало. Ужаст! :D

Баси, до вчера на света имаше стотици производители на всякакви часовници,
включително "smart", цените бяха от 1 долар до 2 милиона долара и всичко
си вървеше мирно и тихо. Сега като дойде Apple и сложи по-сочни цени,
кошерът се разжужа. На тази компания пак й се получи да влезе на всички в устите. :D

Пет Мар 13, 2015 1:42 am
Профил

Ами това е ... само че не виждам как някой с истиски часовник ще сложи тази епълска измислица. Мен ме мързи датата да оправям на часовниците а предстваи си какво ще е да го зареждаш всеки ден ...естествено и за това ще има мераклии, но аз за тия пари си предпочитам мойте си ...

Пет Мар 13, 2015 10:01 am
Профил
Аватар

Часовника на ръката ми го сверявам... когато му сменя батерията. Толкова рядко го правя (на ~5 години), че винаги отварям ръководството как се правеше. Сменя си сам лятно/зимно, точността му е задоволителна, не се налага за този период да се сверява. Карм ски с него, плувам в морето, бърникам по колата - въобще не го жаля. Имаше опция за $200 повече да е с титанов корпус, но аз си избрах стоманен, какво като е по-тежък.

Той спора (ако го има въобще) е смартфон или нокия с фенерче. На едното можеш да гледаш филми и да си четеш пощата (аз не мога), на другото просто си говориш по телефона. Едното го зареждаш веднъж на седмица, другото всеки ден. Ако си фен на тамагочита, фермата или фейса и предпочиташ да ходиш с 2-3 батерии в джоба - смартфона е за теб. Аз предпочитам нещата около мен да не ме тормозят. Може и да съм стар веке.

Пет Мар 13, 2015 11:21 am
Профил
Аватар

ДедоБоре написа:
Може и да съм стар веке.
В много теми за модерни технологии това е фундаментална причина. :D

Дядо ми пък изобщо не е носил часовник, имал си е първи и втори петли,
и гега, която като забучи в земята, получава безплатен слънчев часовник.
Но, времената се менят и следващите поколения имаме(искаме) други решения. :D

Прикачени файлове:
20 години по-късно.jpg
20 години по-късно.jpg [ 97.67 KiB | Прегледано 1968 пъти ]

Пет Мар 13, 2015 11:25 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 362 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Следваща