|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:41 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
Cekins
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
 Re: Новини от цивилизования свят
За да не спорите повече, германците в България преди '44-та година са викали "терористи" на нашите "партизани". Всичко е въпрос на гледна точка.
|
| Пет Яну 16, 2015 2:06 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
И Левски е бил терорист, преследван от полицията и обесен заради терористична дейсност. Терористите са били Founding Fathers, Ганди, Мандела и т.н..
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Яну 16, 2015 2:11 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Пък ние му викаме революционер. Осама Бин Ладен сигурно вече е светец за някой...
|
| Пет Яну 16, 2015 2:13 pm |
|
 |
|
sthx
|
Нека не забравяме, че пророкът на мюсулманите оправдава и насърчава убийствата на неверниците. Толерантност - никаква. И за тези , които се жертват за него, той им обещава живот в рая, където ще го обслужват цяло стадо девици. Това, което става в Ислямската държава е опит да се реализират тези желания на пророка на практика и във възможно "най-чист" вид.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пет Яну 16, 2015 2:22 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Говориш малко не много умни неща. Въобще не съм защитник на мюсулманите, ама не техния пророк го е казал, нито го пише в корана, това е трактовка на книгата и думите  Същото го има и при Християнската религия .
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Яну 16, 2015 2:41 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Това с девиците е от скапан превод на Корана направен от дърти пърчове. В оригинал е било огромни ангели и ядене на грозде  Ама и християните са минали през този период, само дето е било преди векове... А, дублирал съм се с Муъата.
|
| Пет Яну 16, 2015 2:44 pm |
|
 |
|
ike
|
Не съм голям специалист по ислям, но според това видео https://www.youtube.com/watch?v=C9sYgqRtZGg има 2 вида ислям. Подобно на католици, протестанти и ортодоксалните. Юдеима, християнството и исляма тръгват от едно място и ни учат на едно и също. Мохамед се е пробвал по традиционния метод да наложи религията и не станал номера, за това почнал като мутрите: С нас ли си или против нас? И така радикалния ислам завладял доста империи включително и половин европа. Например някой джамии са храмове за молене, а някой са командни центрове и складове за оръжия.
|
| Пет Яну 16, 2015 2:50 pm |
|
 |
|
ike
|
Джихад за някой мюсулмани отзначава кръстоносен поход - изколване на всички неверници. А за други мюсулмани означава да са по-добри във всяко отношение от неверниците, за да може неверниците да им завиждат и да започнат да им подражават. Освен това, както библията има нов и стар завет, така и исляма има няколко книги едно от които е корана но има и още. Единственото ефективно оръжие срещу всички религии е интернета.
|
| Пет Яну 16, 2015 2:56 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
 |  |  |  | ike написа: От железарията можеш ли да си купиш части за автомат? От аптеката можеш ли да си купиш патрони? Има ли причина частите и патроните да са забранени? Войниците от нищото ли се появяват? Цивилните граждани, които раждат(части) и хранят(патрони) войниците имат ли някакво участие във войната? Я сега се постави на мястото на някой козар(козарите из африка или азия са като програмистите из Европа) цял ден си пасеш офцете и вечерта се прибираш и гледаш квартала ти с всичките ти комшии взривени с касетъчна бомба. Отиваш на мястото където е била къщата ти и виждаш женати, родителите ти и децата ти на части. Опитваш се да нагласиш частите, но не успяваш. Какво би направил? 1. Би казал, че това е нещо нормално и живота продължава. 2. Би си купил пушка и ще застанеш срещу редовната армия да стреляш по танковете им с пушката. 3. Би си купил динамит и би се взривил там където са се струпали най-много хора от тези, които са изпратили войниците и самолетите. Или ти си от тези с промитите мозъци, дето са ги убедили, че терористите са хора, дето както са си пасяли козичките, са взели един автомат, изминали са 20 000 километра и са почнали ей-така за удоволствие да стрелят. Потърси малко да видиш щатите и франция, колко пари, оръжия и инструктори са наливали там от където сега им идват терористите. |  |  |  |  |
Това с козичките е сценарий за такива като теб и другия защитник на отрепките и радетел за правата им. Имах някъде клипче как тренират от деца. Като го намеря ще го пусна да гледате. Те си учат децата да стрелят. Вие ако искате учете вашите деца да уважават различните и да ги толерират. Ония със сигурност ще живеят по-дълго от малоумниците дето ги защитават и им съчувстват.
|
| Пет Яну 16, 2015 5:37 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
Не е нужно да търся. Аз съм бил там. Проблема е че не са само щатите и франция. И България има пръст в тая работа и в техните списъци и ние сме по първите редове. А на нас проблема ни е не само че сме лесна мишена като цяло, а и всеки ганьо си мисли, че на него не може да му се случи. Продължавай да им съчувстваш, преклонена главица сабя не я сече!
|
| Пет Яну 16, 2015 5:51 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А бе ник'ва толерастия - бой по чутурата и толкоз! Вчера научих, че на село почнало да се краде яко: от съседните села турците изпъдили няк'ви цингета и те придошли у наше село. А откакто съм жив ако е имало кражби са се дължали на гастрольори с коли, местните цингета станаха по-хора и от българите, защото са яли бой от милисията. През уйкенда отивам за проверка и ако ми липсва ракията - ще се мятат молотовки!!!
|
| Пет Яну 16, 2015 6:05 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
CarBeta абе с теб много често сме на ендо мнение по подобни въпроси, но този път виждам нещата малко по-различно, но може би имам по различно разбиране за толерантност. Аз не защитавам и оправдавам амуджите, обаче пък и не казвам че това което правят не е нормално, според мен зависи изцяло от гледната точка. Имам в предвид следното, аз примерно с нйа-голямо удоволствие бих затрил голяма част от тях, и за мен толерантност е да бъда разбран и да бъде прието че щом ми се е приискало съм ги затрил. Обаче в същото време и те изпитвт едн такива желания, и за мен това е нормално и го приемам. Като цяло нещата не са свързани с религия, отдавна минах тоя етап, религията няма нищо общо, просто тая част от човечеството която ми се струва излишна по едно стечение на обстоятелствата изповядва ислям, хиндуизъм и др., но това не значи че при тях не се присъединяват и купища християнски паразити. Аз приемам каквото става в смисъл такъв не го намирам за ненормално и странно, това е реакция, както занем от Нютон всяко действие има противодействие равно по сила и обратно по посока. В случая те опитват да балансират нещата по начина по който могат, не мисля че имат голям избор, поне за момента. От друга страна ако продават за по 5 млн на ден петрол това ги прави много, ама много опасни. Досега никога не са имали подобно финансиране. Ако приемем че повечето от тях са фанатици, не получават заплати, живеят спартански и не им трябва нищо, то тая сума спокойно може да се приравни на военният бюджет на една средно гояма страна, примерно Германия, за 2010 са изхарчили около 30 млрд, което обаче ако съотнесеш към разходите като нищо може да се приближи до това на амуджите. И амуджите не кууват самолети и кораби, не изхранват администрация .... започва да изглежда .... смущаващо, не ненормално ... редно е да бъдат бастисани.
|
| Пет Яну 16, 2015 7:34 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Само дето те тоя петрол очевадно не го продават на марсианците... Сделките явно стават с мълчаливото одобрение на някой там по върховете. Това е малко като с маковите полета и коката. На теория всички са против дрогата, виждат се от самолет, ама никой не минава да им ръсне отгоре пестицида и да се приключи.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Яну 16, 2015 7:45 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
абе определено мислиме и гледаме в една посока
|
| Пет Яну 16, 2015 7:56 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Имам си любими картинки по темата. Борим дрогата а си еве мамата, митници, полиция, медийни и училищни кампании, ама иначе с държавни пари пазим и реколтата на афганците. Нещо като да борим циганите, крадящи желязо, ама да не виждаме чисто белите собственици на пунктовете за изкупуване на отпадъци, където фактически и съвсем проследимо краденото се превръща в пари.
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Пет Яну 16, 2015 10:36 pm |
|
|