Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
SOLIDWORKS 2014 & WIN 64 & VMWARE 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение SOLIDWORKS 2014 & WIN 64 & VMWARE
Абе досега тая комбинация не съм я правил и не мога да разбера защо ме гъбарка. Проблема е в опресняването на екрана, или поне така си мисля. Това ковто става е че примерно въртя модела но на екрана нищо не се променя, същото е и при зума и при изгледите, и това както с бързи клавиши така и с мишката така и от менютата.
До преди няколко дни на лапатопа бях с 32 битова версия обаче само ми врещи за рам и ресурси та пуснах нова виртуалка и сложих 64 битов боз и 64 битов солид. Определено няма пробелми за сега с това асембли от към ресурси но тоя ефект е много дразнещ и скоро ще счупя нещо :)
Досега съм пускал 32 битова версия както и 64 битова но по стара, не 2014.

Предполагам е нещо с директХ-са ама не мога да се сетя дали има настройка която да помогне.

Пон Дек 29, 2014 9:20 pm
Профил

Мнение Re: SOLIDWORKS 2014 & WIN 64 & VMWARE
Виж какви са изискванията на SOLIDWORKS 2014 за графична карта. Разгледай някое от другите решения за вируализация, например VirtualBox там може да има по-добра подръжка на директХ или опънГЛ.

Пон Дек 29, 2014 9:35 pm
Профил

Мнение Re: SOLIDWORKS 2014 & WIN 64 & VMWARE
Абе това като §е ли е свързно или с двата дисплея или с фулскрийн режима, в прозорец си поиграх известно време и не се получи, също и на фулскрийн но на основния дисплей, работя ли на втория, без зна§ение дали клонирам или екстендед и пробелма се появява. То не е нещо постоянно, получава се примерно на 1 от 10 завъртания ама го има и е доста дразнещо.
Лошото е че нямам време за опити, и вече изгубих еидн ден да инсталирам 64 битова версия, по скоро ще карам така докато се прибера в БГ. Аз на лапатопа солида го използвм смао с основния монитор на макбука и то рядко, работя си на десктопа, сега реших да си свърша малко работа а проекта е голям за десктопа, то става ама ако е в нативната на ретината резолюция, ама там пък контролите мноооого малки :)

Пон Дек 29, 2014 10:04 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]