|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:58 pm
| Автор |
Съобщение |
|
bobihot
Ранг: Форумен бог
|
 Re: 10-ти ноември
"Роман Рачков последният въпрос си го задавам и аз, защо чакаме някой друг да свърши за нас онова, което ние сме длъжни сами да направим за себе си
Jivko Stoyanov Това е огромният проблем. Иначе на японците им падаха атомни бомби, катурнаха им империята, цунами ги удря през година, земетресение всеки понеделник, сряда и петък, ядрена електроцентрала им гръмна и ПАК са по-добре от нас. Много ни е вял народа."
|
| Сря Ное 12, 2014 1:14 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Стига сте плюли народа, бре! Пенсионерите гласуват, и не толкова масово за БКП както преди години. Турците гласуват, но за "своите", защото след ш*баната политика към тях чувството им за самосъхранение е изострено до болка. Циганите гласуват за който плати. Българите в чужбина също искат да гласуват, но почти не го могат. Не гласуват младите, които са продукт на чалгализираната България, ревящата и биеща се в гърдите интелигенция (псевдо?), както и средният беден и обезверен българин. Значи: как искате от малкото останали нормални хора в БГ, налегнати от всекидневен недоимък и грижи, да мислят трезво за бъдещето, след като отвсякъде им се пречи?
|
| Сря Ное 12, 2014 2:31 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Бонго, теорията за добричкия народец, дето се тирани му се падат я знаем. Можеш да си се самосъжалваш в следващите 200 години по тоя начин.
Много по-умната приказка е - "всеки народ си заслжава управниците". Няма кой да спасява давещите се, ако не те самите. Не го ли проумееш това... мреш.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Ное 12, 2014 2:35 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А ти марсиянец ли си? Какво направи да се промени нещо? Това са камъни и в моята градина, но аз се опитвам при всяка възможност.
Всичко тръгва от "назначените за милионери". Те могат да се разкарат (след време) само чрез други политици, които ще дойдат на власт след реални избори: задължителни, мажоритарни, с прости правила и отчитане на мнението на българите в чужбина, щото там са по-добрите и рядко по собствена воля.
|
| Сря Ное 12, 2014 2:51 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
И кои ще са тези мажоритарно избрани. ДедоБоре и Тони ли? Единия за премиер другия за вътрешен министър  Едва ли...
|
| Сря Ное 12, 2014 2:54 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
И що пък не?!
|
| Сря Ное 12, 2014 2:56 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Каквото съм направил, направил съм. Най-малкото плащам данъци в тая държава и храня пенсионерите. А за мнението на българите в чужбина, особенно тия дето ти ги квалифицираш като "по-добри" ми е през оная работа. 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Ное 12, 2014 4:27 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Да ама твоите данъци нещо не стигат до пенсионерите, камо ли до предназначението си. Апатията е обхванала вас, пък плюете мат'риала. Е кой, баба Гичка от Горно Нанадолнище ли да влезе в политиката?! Или Глория Драганова, на 22 години, която едва изписва името си?!
|
| Сря Ное 12, 2014 5:00 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Аз съм ЗА! Само, че Дедо президент на президентска република и едновременно премиер (за колко ще я префасонираме на такава). Тони за вътрешен. Dimitar за външен. Pirev посланик в САЩ и представител в ООН. Цецо - икономика, енергетика и туризам. Бонго - земеделие. Grubi, посланик в ЕС и министър по европейските въпроси (пари). Давайте нататък, че се уморих... 
|
| Сря Ное 12, 2014 5:05 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Нещо си се объркал, пенсиите им не растат по дърветата. Апатия нема. Просто реализъм. Аз храня пенсионерите. Това мога, затова и не се занимавам с политика.
|
| Сря Ное 12, 2014 5:21 pm |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Това ако стане.... милиони микроби ще умрат....
|
| Сря Ное 12, 2014 5:40 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Бонго, стига рева като вдовица за х*й ами се хвани да бачкаш та да плащаш и ти данъци, а не да разчиташ само на Цецовите.. Здрав и прав човек си - срамота е.
|
| Сря Ное 12, 2014 8:00 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Зарежи 
|
| Сря Ное 12, 2014 8:19 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Едва ли ти пука за микробите. И добре, че се обади - ти поемаш комуникациите (от полеви телефони до совалки).  Бонго, и номинацията за земеделски министър ли не те устройва, бре!!! 
|
| Сря Ное 12, 2014 9:12 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
- Добре дошъл, сине! Тъкмо ще прекопаем лозето по-бързо. - Тате, аз съм вече инженер и от толкова учене забравих какво е мотика. Бащата на път за лозето оставил едната мотика насред двора да го подсети. Като се върнал синът го посреща с цицина на челото: - Тате, така ли се оставя мотика, бе?! За стар виц - 20ст глоба 
|
| Сря Ное 12, 2014 11:23 pm |
|
|