Отговори на тема  [ 16185 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336 ... 1079  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение Re: Новини от страната
itso.t написа:
...в един идеален свят, където тревата е зелена и през зимата и птичките пеят целогодишно... :D

Ами брато описваш ми Ирладия бе, а то е далеч от идеален свят, ама тревата е зелена, и некви пилци тралаликат чат/пат пък то Ноември вече.
Иначе тука ако имаш нарушение - например по-висока скорост - никой не те спира ,те си ти правят акт, обработва се, калкулира се ценово и ти пращат писмо, бихте ли бил така добър да си го платите до еди кога си. ако не си го платиш има лихва и то сериозна. Можеш да кажеш майната ви, - никой няма да ти се кара, но получаваш след известно време призовка от съда и те съдят.
Номера не съм получил писмото - не минава - даже и смотания селски полицай да е забравил да го пусне или е сгрешен адреса - твой проблем - като имаш заведено нарушения трябва да си платиш :)
Сигурно и тука ако познаваш съответните хоха може да се изсулиш. но преди да ти запишат черно на бяло нарушението

Пет Ное 07, 2014 2:16 pm
Профил
Аватар

Спряха 129 скрити сайта у нас
бонго, имаш ли още нет?

Пет Ное 07, 2014 9:10 pm
Профил
Аватар

ДедоБоре написа:
бонго, имаш ли още нет?

Мии не знам - в момента съм на топло.
Край печката на село, де. Но като се върна ще надуя ТОРа до дупка, само за да вгорча живота на дупедавците. Преди години в Германия бяха влязли в няколко къщи и стана международен скандал, но защото местните ченгета си нямали хабер как бачка ТОР.
Е, на мен не ми се подкрепят престъпници, но както се вижда - те са незначителен брой кърлежи. Освен това и самият ТОР затруднява прилепването им.

Пет Ное 07, 2014 10:58 pm
Профил

Митко, прав си не спират за нищо, но те и в БГ рядко вече спират за нищо, особенно извън тия малоумни акции. Обаче по същия начин се крият за д ане ги видиш и засичат, или пък дебнат зада сградата, точно там където единия десен е забранен има постройка която ги крие идеално. Дори и не мръдват колата само ти пускат лампите, е ако не се усетиш ти помагат да се усетиш. Изобщо стоят навсякъде къдеот могат да те издебнат.
В Чикаго знам че е друго, и във Вегас не им дреме много но в Инди са се нахъсали нещо, явно пълнят касичката.

Съб Ное 08, 2014 1:35 am
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Да са ни честити на Софианци новите рег. табели 'CB' на колите :D

http://dnes.dir.bg/news/avtomobili-patn ... 74470?nt=4

Чудо голямо :lol:

Пон Ное 10, 2014 8:15 pm
Профил

Тва за TOR не бях го чувал.Може ли някой да пообясни.
И...само това ли са нелегалните мрежи?

Пон Ное 10, 2014 9:02 pm
Профил
Аватар

Ето ти подробно четиво: https://www.torproject.org/
По едно време бяха спестили това-онова, но вече май не се притесняват от нищо.
Бях принуден да го ползвам от ранните му бета версии и се оказа железен, затова го поддържам от време на време.

Пон Ное 10, 2014 11:38 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

Винаги ми е била необяснима тази система при която редовия гражданин знае кой регистрационен номер от кой КАТ е издаден... според мен това трябва да се знае само от полицията - тоест номерата да са с произволни букви и цифри независимо в кой град се дават.

Вто Ное 11, 2014 12:08 am
Профил
Аватар

Отбраната - в сигурни ръце:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4426124

Пет Ное 14, 2014 11:31 am
Профил
Аватар

Бонго, да та питам - ти за тоя знаеш ли нещо? Щото аз - признавам си - грам незнам. Но подозирам, че ти скачаш като настъпена мотика, само заради фамилията му, а?

И понеже мразя да класифицирам хора, които не познавам, питах Гугъл:

Роден на 16 септември 1979 г.
През 2012 г. придобива академична степен „доцент” въз основа на монографичен труд „Защита на класифицираната информация в условия на кризи – стратегически приоритет на политиката за национална сигурност ”.
Публикации:
Научната продукция включва 25 научни труда с общ обем около 3448 стр. предимно в областите на организирането и управлението на системата за защитата на информацията в организациите в условията на кризи и социални конфликти, оптимизиране на системата за защита на класифицираната информация, формализирането на управлението на документите на бившата Държавна сигурност и разузнавателните служби на БНА, защитата на информацията в компютърните системи и мрежи и приложението на новите информационни технологии в различни предметни области.
През 2009 г. придобива образователна и научна степен „доктор” въз основа на защитена дисертация на тема: „Защита на класифицираната информация в условия на кризи”.
2007 г. - завършва ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”, специалност “Право”.
2005 г. - дипломиране в Академията на МВР по специалността “Защита на националната сигурност”.
Специализира в Canadian Forces Language School Detachment Borden.
2002 г. - военно–команден профил в НВУ “Васил Левски” гр. Велико Търново с военно звание “Лейтенант” и гражданска специалност “Машинен инженер”.
Владее английски език.

Начи, хубаво е преди да плюем по някой да застанем до него и да се премерим. Да не се окаже, че плюем отвесно нагоре, вероятността плюнката да падне върху нас е сериозна.

Просто съвет.

Пет Ное 14, 2014 12:28 pm
Профил ICQ
Аватар

Не съм го плюл с нищо, освен че го е срам да се нарече българин.
Ама да не отваряме тема за последното...

Edit: а бе да туриш турчин в министерството на отбраната е като да пратиш песен на български в Евровизия: не, че е лошо, ама не се прави така.

Пет Ное 14, 2014 1:04 pm
Профил
Аватар

Тоя доцент освен реорганизация на секретна секция, какво друго би могъл да направи?
Що не си стои в някое военно училище и да разваля дрямката на курсантите с лекции.

Аз да питам, каква е концепцията ни за национална сигурност.
Преди време питах кадрови офицер. Той твърде, че е да се бори тероризма. Да де, ама терористите не играят на криеница около мишените на полигона. А иначе самия офицер добре бори ... жена си. Три дечица има, да са му живи и здрави, а е млад та има време за още. :lol:

Пет Ное 14, 2014 1:54 pm
Профил
Аватар

Leo ти колко човека дето да има ясна концепция как да станат нещата в армията познаваш? Аз чисто съредчно си признавам - нито един. Бил съм прост войник и не смея да давам оценки на хора, които са учили във военно училище. Щото колкото и малко да са научили - със сигурно знаят повече от мен по въпроса.

А и репликата ми беше към Бонго, щото той не се впечатлява от това кой и какво е учил, нито кой и какво може. Той не се свени да коментира "компетентно" и армия и политика и жени и електроника и програмиране... абе малко ме подразни, ама що ли му се връзвам и аз на глупости незнам. Просто в последно време "отрицателите" на всичко и всички взеха да ми идват малко нанагорно.

Пет Ное 14, 2014 2:11 pm
Профил ICQ
Аватар

Мии Цецо, като още не си разбрал, че съм "агент-провокатор" - връзвай ми се :)

Пет Ное 14, 2014 2:35 pm
Профил
Аватар

Цитат:
Leo ти колко човека дето да има ясна концепция как да станат нещата в армията познаваш?

Цецо, такива няма, а не би трябвало. Армията ни в сегашното състояние е излишна. А военното училище е правилното място за доцента.

Лично, аз нося ефрейторски пагони, но по стечение на обстоятелствата съм обучавал офицери от няколко армии от различни континенти. Първият път беше след обучение в шуменското училище. Баси мизерията! В Шумен моите "ученици" (от лейтенант до под-полковник), не бяха получили дори елементарни знания за мат. частта. :axe: А аз трябваше само да ги дообучавам. От този случай нататък престанаха да използват услугите на шуменци. Така, че не вземам много на сериозно училите в такива училища. Пък и ти сам си знаеш с какви си учил и колко и какви специалисти са излезли. :wink:

Пет Ное 14, 2014 2:37 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16185 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336 ... 1079  Следваща