|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:29 am
| Автор |
Съобщение |
|
scout_3pm
Ранг: Популярен
|
 Re: Хумор
GM forbidden words and commercial - http://youtu.be/j6IZ2TroruU 
|
| Вто Ное 04, 2014 4:05 pm |
|
 |
|
am stereo
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Чет Ное 06, 2014 8:26 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Ден след като Тим Кук от Епъл е призна, че е гей, изпълнителният директор на Самсунг обяви, че е по-голям гей... и водоустойчив!
Македонският състезател по фигурно пързаляне донесе сребърен медал на отбора си. Откъде го е взел никой не знае.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Ное 07, 2014 2:06 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Сега явно е много модерно и всички се надпреварват кой по-голям гей да се изкара. Обаче тъй като историята помни само фактите, след години ще ги знаят като най-обикновени педерасти 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Съб Ное 08, 2014 3:16 pm |
|
 |
|
xyz
Ранг: Новодошъл
|
Усещам как Apple пак ще съдят Samsung за нарушение на PR патент... То Тим Кук едва ли се изказал неподготвен (без да патентова идеята на изказването си).
|
| Съб Ное 08, 2014 5:07 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
По случай днешната дата: - Дядо, кога се живееше по-добре: сега или при Сталин? - Иска ли питане, при Сталин! - А защо? - При Сталин и кръста не ме болеше, и пишката ми ставаше... 
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Пон Ное 10, 2014 11:16 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Начало зимы... Пётр Порошенко даёт команду: - В целях подрыва российской экономики перекрыть газопровод! Ночью к нему врывается министр обороны: - Наши пограничные войска разбиты наголову, крупные города подверглись бомбардировке, враг уже под Киевом! - Всё-таки москали посмели на нас напасть!?.. - Это не москали, это немцы!
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Ное 11, 2014 12:41 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11265 Местоположение: Добрич
|
Въпрос: Zdraveite, znete lina4aloto na iuini mesetc kolko gradusa e v Antaliya? Merci Sori za latinskia.
Отговор: Не се самозалъгвайте. Латински е това: Salvete, scitisne mense lunio ineunte quem calorem Antaliae habeamus? Вашето е неграмотност!
|
| Съб Ное 15, 2014 5:36 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Ако първият й телефон е бил с тъчскрийн - малка е за тебе!
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Съб Ное 15, 2014 8:05 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Който не харесва черен хумор е расист!
|
| Съб Ное 15, 2014 8:06 pm |
|
 |
|
palavrov
|
Преди децата ги плашихме с баба Меца, а сега, че ще им спрем интернета...
|
| Съб Ное 15, 2014 8:06 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
1. На щерката първия и телефон не е с тъч скрийн а няма 7 още, тъй че 2. ... 3. ... и телевизията.
|
| Съб Ное 15, 2014 8:39 pm |
|
 |
|
palavrov
|
-Как псува Христо Стоичков след като стана Доктор хонорис кауза? -Алма ви матер!
Майка към дъщеря в деня на сватбата: - И запомни добре, дъще, недей да спориш с мъжа си. Направо започвай да ревеш.
От дневника на дресиращия. Ден първи: Кучето се изпика на килима. Аз му бутнах муцуната в локвата и го изхвърлих през прозореца. Ден втори: Кучето се изпика на килима. Аз му бутнах муцуната в локвата и го изхвърлих през прозореца. Ден трети: Кучето се изпика на килима. Аз отново му бутнах муцуната в локвата и го изхвърлих през прозореца. Ден четвърти: Кучето се изпика на килима. После си бутна муцуната в локвата и скочи през прозореца.
- С какво е свързана твоята работа? - С идиоти!
БТК стана Виваком. Глобул стана Теленор. Само от Мтел не става нищо . . .
Всяка година излизането на нов модел iPhone отприщва огромни вълни от орален секс...
Жена към приятелка : Пътувам днес сутринта с колата - слънчево, топло утро.... На светофара спира до мен един с колата и сваля стъклото. В отговор и аз свалям моето и свенливо му се усмихвам... , а той ми казва : К'во - и ти ли пръдна ?......
Айнщайн попаднал на парти в северен Лондон и намирал тема за разговор с всекиго. - Колко е коефициента ви на интелигентност - попитал той една жена. "200" бил отговорът. "Чудесно, да си поговорим за атомна физика". След малко попитал един мъж:"А колко е вашият?" 150-отвърнал човекът. "Какво мислите за новия лауреат на Нобеловата награда за литература" попитал Айнщайн. Минал на трети: "Колко е вашият К.И.?" Отговор: "45". "Как са Арсенал този сезон?" запитал Айнщайн.
Няма по-мразена кола в България от бяла "Астра", паркирана вляво или вдясно на пътя... пък била тя и лична.
Мъж се прибира в 2 часа през нощта. Жена му вика: - Къде беше до сега? - Уффф, уморен съм! Измисли и ти веднъж някаква версия, де ….
Клиент към нова продавачка в риболовен магазин: - Извинете, добри ли са силиконовите ви примамки? - Простак! Те са ми естествени...!
Съвет за мъже: Когато правите секс и мацката ви прошепне: "Аз свършвам" - изкрещете й силно в ухото: "НЕ В МЕН!"... та да види как е...
Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.
Мъжка вярност - да си женен за четвърти път, а любовницата ти да е една и съща.
|
| Нед Ное 16, 2014 2:12 pm |
|
 |
|
palavrov
|
Вече не е учтиво да се казва "алкохолик", а "човек с нетрадиционна трезвеност"
|
| Нед Ное 16, 2014 11:45 pm |
|
 |
|
scout_3pm
Ранг: Популярен
|
НЕ гледайте преди и след ядене. Също не и преди лягане, освен ако не лягате до красива за Вас женаХерцогинята на Алба - http://life.dir.bg/news.php?id=17828286 Коментарите са също покъртителни :X
|
| Пон Ное 17, 2014 6:31 pm |
|
|