Отговори на тема  [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Избори 10.2014 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Избори 10.2014
Ами те вариантите ги писаха вече по медиите - бая са. На мене ми се иска да направи кабинет сам, а РБ, ПФ, АБВ да гласуват "за". После ще го гъбаркат както си искат или ако поискат направо да го гътнат. От там на сетне - избори до дупка. Очевидно в момента всички са в неизгодна позиция за нови избори - даже и БСП с недомлъвки говорят за подкрепа на ГЕРБ. Само Местан си лае неговите си притчи.

Ама голяма демагогия тия наште политици - Местан спечелил ... да де ама с 14% от 48% - то реално са 7%. Бойко и той - победа че победа... ама и той като му изчислиш процента подкрепа от всички имащи право на глас - 16%...

Аве няма да ги бъде дълго - те и без това половината говорят да седят две години и пак избори.

Вто Окт 07, 2014 9:56 pm
Профил ICQ

ToHu написа:
Добре де, ще ме вветнете ли какво се случва че съм далеч, кой ще се пробва да ми го вкарва следващите 4 години?

Как кой? Всички :finga: едва ли някой ще ти откаже ...

Вто Окт 07, 2014 10:05 pm
Профил

Нали се сещаш че пари в хазната няма? Тия като вземат пак заеми ние сме по средата, до година ако пак тече толкова вода как ще се кара?
Хора умират на работните си места за 250 лв заплата кел файда че на близките щели да дадат застраховката а самата сделка е за 20 мил.лв.
И пак толкова го криха всички Ковачки защото било офшорка.

Само за инфо отделно от темата да спомена че руснаците чрез пръскане на парада на червеният полощад организираха слънчево време.

Вто Окт 07, 2014 10:09 pm
Профил

palavrov написа:
ToHu написа:
Добре де, ще ме вветнете ли какво се случва че съм далеч, кой ще се пробва да ми го вкарва следващите 4 години?

Как кой? Всички :finga: едва ли някой ще ти откаже ...

:D

Вто Окт 07, 2014 10:10 pm
Профил
Аватар

After_Dark написа:

Това сега го видях, ама аз гласувах за 23-Зелените, а те липсват в списъка :idea:

Аз пък чак днес научих, че Светльо участвал. Иначе и агитка щях да му организирам.
Той обясни за субсидиите: полагат се, ама след като надскочиш 1%. Той взел 300к, но изхарчил само 100к от тях за... да не зная, че се кандидатира. Смятайте големите колко харчат за да не гласуваме за тях :evil:
А пък за онова л*йно Бареков думи немам - пак добре, че малко гласове взе, сега спонсорите ще го бият по дупето.

Вто Окт 07, 2014 11:06 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

Това в Бивол е нещо като интерактивен списък на агентите на ДС измежду кандидат-депутатите. Ако някоя партия я няма - значи нямат сред кандидатите си такива които са били в ДС едно време.

Сря Окт 08, 2014 10:34 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4