|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 8:32 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Пазете си нивите, колеги, не ги заменяйте за панелка в люлин.  Скоро ще ви изхранват.
|
| Сря Сеп 10, 2014 4:39 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
... Защото зомбитата от люлин няма да дойдат да ви изядът нивите барабар с вас.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Сеп 10, 2014 4:47 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Ко? Не!!! Аз си ги пазя, ама нямам намерение да ги обработвам. За сега съм ги дал на арендатор и получавам рента (ще рече, че съм рентиер  ). Но понеже са в района на авиобаза Граф Игнатиево, а едната е близо до пистата, мисля да си поискам такса "прелитане". Нашите няма да платят, то е ясно (то те колко ли летят), ама хамериканците ще трябва да се бръкнат. 
|
| Сря Сеп 10, 2014 6:06 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Аз за работата и за това кой какво храни нищо не съм казал - просто отговорих на твърдението ти, че населението тук намалявало  . Иначе аз вече 5 месеца търся да наема двама инженера и няма  . То не че няма, ама искат някакви астрономически заплати. Една мадама, дето не беше чувала какво е флайбак диод поиска 40% повече пари от колкото и предложихме  . В същото време оня ден четох една статия, в която се казваше, че за пръв път в историята на щатите над 50% от населението получава някакъв кеш под формата на помощи от правителството и работещите са по-малко от неработещите  .
Последна промяна Dimitar на Сря Сеп 10, 2014 7:33 pm, променена общо 1 път
|
| Сря Сеп 10, 2014 7:31 pm |
|
 |
|
DanielDimov
Ранг: Почетен член
|
значи сте го докарали до комунизъм, но в капиталистическа обвивка 
|
| Сря Сеп 10, 2014 7:33 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
И аз това им казвам всеки път - че уверено отиват там, от където аз идвам  .
|
| Сря Сеп 10, 2014 7:34 pm |
|
 |
|
ike
|
 |  |  |  | Цитат: Кастинг за секретарка.Изисквания-Компютърна грамотност;Английски език;Стенография. Явява се прилично облечена жена на видима възраст около 35 години.Двама мъже я посрещат,разглеждат документите-всичко е по изискванията.Обаче единия пита: - Японски език да знаете? -Ма защо японски,нали английски се изисква?! -Другата седмица във фирмата ще посрещаме японска делегация.Затова вече търсим и с японски. Кандидатурата била отхвърлена. Следващата кандидатка,вече владее и японски език.Красива млада жена на около 30 години.Ония я питат: -Китайски да знаете? -Ее сега пък китайски-нали японски... -Е да,но с японците пристига и китайска делегация,тъй чее.. Третата кандидатка-около20 годишна сладурана със всички екстри(да не се увличам в описания),влиза ,сяда,кръстосва крака и си подава препоръките.Двамата мъже не обръщата никакво внимание на бумагите и веднага отрязват: -Назначена сте! -Ама как така,нищо не ме питате? -Назначена сте госпожице,нали искате работата. -Добре де,поне ми кажете за каква заплата става реч. -Ами,за начало...400 лева -Моляа,за по-малко от 2000,не оставам! -Моля ви,госпожице-та нашия главен инженер взема 2000 лева! -Ами ебете си главния инженер тогава... |  |  |  |  |
|
| Сря Сеп 10, 2014 8:32 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
To това много хубаво, ама нашата мадама беше една черна индийка на около 35-40 г. та и за ебане не ставаше не само за дизайнване  .
|
| Сря Сеп 10, 2014 10:07 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
а езиковата бариера как беше? аз в повечето случаи трудно им разбирам млякането, та ми е интересно дали "колежките" нямат някакво подобрение.
ПС: аз и бяла жена инженер, ставаща за чукане, съм виждал рядко.
|
| Сря Сеп 10, 2014 10:19 pm |
|
 |
|
ike
|
Колко хубаво, че в този форум жени не влизат и ще се разминем с мелодрамите от по другите форуми.
|
| Сря Сеп 10, 2014 10:49 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Дедо, тая не знам тук ли беше родена или не, ама английския и беше на много добро ниво. Иначе и аз трудно им разбирам на някой индийци. Наскоро ми се обажда един и се представя, че бил от данъчните (естествено лъже) и ми вика - има насрочено дело срещу теб за около $25к ако си съгласен сега да се разберем как да платиш част от тях ще спрем делото. Ама докато го разбера това и го карах да ми обяснява 5 пъти и накрая му викам - като научиш английски и като ми пратиш официално писмо по пощата можеш пак да ми се обадиш да си полафим  . Иначе при нас имаме само една инженерка за цвят - асирийка от Ирак. Колкото и за цвят става, толкова и за другите работи  .
|
| Чет Сеп 11, 2014 6:18 am |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Ми добре дошли в клуба 
|
| Чет Сеп 11, 2014 11:17 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Дедо, търси текстилен инДжинер (спирката на трамвая около Японския) или в краен случай Джонсън контролс или както се казват там. Може и някой софтуерни фирми, но да са новопостъпили. И не се надявай да са глупави  А иначе, заповядай насам - тук жените сами те забират, използват и захвърлят. Физически са богини (спорта е религия), умствено зависи на колко студено са расли. Спирам със сексистките изказвания, че може да ме глобят. Но принципно аз почнах преди две седмици и единствените жени наоколо са портиерки, ТРЗ и чистачки - всичките баби, а може и пра-баби вече да са. Тук жена ако се кандидатира за инжинерен отдел и ако може поне малко я глътват като топъл хляб. п.п.с. цвета на кожата няма значение, тук официално не са расисти - но е наистина така, рядко срещано явление са в много краен случай се нареди на опашката за тази кака, тя със сигурност може и транзистори да прави в кухнята https://www.youtube.com/user/jeriellsworth
|
| Пон Сеп 15, 2014 8:47 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
каката бих я хванал за ... характериографа. отдавна се каня да се сдобия с такъв, но е особено тежък и ги има основно по щатите. щом си пада по стари машинки, може пък и да я впечатля с моята колекция. осцилоскопите не са толкова уникални, но ако може да пържи яйца поне (каката) бих взел всичко накуп. нямам нищо против аз да вися на барбекюто а тя да пече транзистори в кухнята.
|
| Вто Сеп 16, 2014 4:10 pm |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
Всеки се реди за друсан кебап ...
|