Отговори на тема  [ 8593 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 573  Следваща
Хумор 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Хумор
Бойко спаси банковата система.... Слушайте интервюто, без малко да забравя че карам докато слушах.

Вто Юли 01, 2014 11:13 pm
Профил

Desert Leo написа:
ike написа:
Ако гласувате за БСП, обещавам облака да не е киселинен ами от водка: http://mentalfloss.com/article/51271/th ... ting-space

ike, язека, като си пием уЙски, за кого да гласувам?

Ми, ако пиеш ирландско уЙски гласувай си за ИРА.
Гласувайте за БСП да ви дигнат пенсиите: http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/06/2 ... ef=miniurl

Сря Юли 02, 2014 12:00 pm
Профил
Ранг: Ориентиран
Аватар

http://www.funnyordie.com/articles/c5fe ... oner-logos

Чет Юли 03, 2014 5:34 pm
Профил
Аватар

ike написа:
Desert Leo написа:
ike написа:
Ако гласувате за БСП, обещавам облака да не е киселинен ами от водка: http://mentalfloss.com/article/51271/th ... ting-space

ike, язека, като си пием уЙски, за кого да гласувам?

Ми, ако пиеш ирландско уЙски гласувай си за ИРА.
Гласувайте за БСП да ви дигнат пенсиите: http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/06/2 ... ef=miniurl

Беше шотландско, но свърши... Ся пак на домашна сливовица. Като и гледам цвета, би трябвало да се насоча към НДСВ... ](*,)

Чет Юли 03, 2014 7:56 pm
Профил

На германците проблемите: http://9gag.com/gag/aWZzjjx
Изображение
От коментарите:
Цитат:
the excess is supply is exported into mainly Austria and the Netherlands at negative prices

Цитат:
Yeah, that might be a cool story but most of the time they end up buying France's nuclear electricity...

Пет Юли 04, 2014 10:17 pm
Профил
Аватар

"Светът завижда на САЩ, смята Барак Обама"
http://dnes.dir.bg/news/USA-barak-obama ... 87745?nt=9

Съб Юли 05, 2014 11:14 am
Профил

Директива на Европейския съюз във връзка с информацията за нова терористична заплаха

Както знаете, грях е за един Талибан да види гола друга жена, освен собствената. Неговата вяра му налага да се самоубие, ако това му се случи. Поради тази причина, изисква се от всички жени да се съблекат напълно голи и така да се разхождат в офиса в петък от 16 ч. За да бъдат елиминирани всички терористи във фирмата, от особена важност е те да се разхождат минимум 1 час. От друга страна, наложително е всички мъже да прекъснат работа, като се разположат удобно, за да докажат, че не са Талибани и поддържат своите колежки в тяхната важна мисия. Нещо повече, забранено е на Талибаните да консумират алкохол, ето защо една добре изстудена бира, поставена отстрани стола на всеки мъж, ще бъде най-доброто доказателство, че не е терорист Талибан.

Европейската Общност оценява по достойнство Вашата съпричастност и Ви благодари за Вашите усилия!

Пон Юли 14, 2014 11:14 am
Профил ICQ
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

:D

Прикачени файлове:
14906_674517372633230_4498838379918860701_n.jpg
14906_674517372633230_4498838379918860701_n.jpg [ 52.63 KiB | Прегледано 2094 пъти ]
Нед Юли 27, 2014 9:54 pm
Профил
Аватар

Изображение

Пон Юли 28, 2014 11:20 am
Профил
Аватар

Девойката всъщност е симпатична... Жалко че е от 'лошите' :D

Пон Юли 28, 2014 11:51 am
Профил
Аватар

http://fishki.net/1288235-a-davajte-per ... n-raz.html

Вто Юли 29, 2014 5:20 pm
Профил
Аватар

Цитат:
Ден2. Акванавти.

Лагерът явно започна да става в 6, щото по това време щастливото ми хъркане и пърдене (поне първото) бяха прекъснати от бъбриви досадници. Разтърках кисело очи, и се заех да се опитам да започна деня. И попаднах във вечния си затворен кръг – без да пия кафе съм почти безплезна съвкупност от кости, мускули и тъкани, лишена от контрол и оставена на произвола на неработещ мозък. А за да си направя кафе – трябва поне малко координация. Криво ляво си направих кафето, закуската и понеже знаех, че днешния ден ще е дълъг – рано-рано се изстрелях. Псувах на ум, че обувките са ми влажни от вчера. Прегазване на река, втора, трета, четвърта, пета... а, не, нямаше толкоз реки наоколо, просто... виждали ли сте змии в брачния им период - това правеха пътя и реката горе-долу. Когато и двата ми крака бяха мокри настигнах познат силует... Наката. Успях да покарам за кратко с него. Последваха още амнайсе пресичания на река, в която краката ми бяха толкова мокри, че чак почна да ми харесва. Накрая имаше дори бутане нагоре в стръмна река. Настигнаха ни Шуменци – Анелия почти беше спечелила обиколката на Витоша и дошла на другия ден да отмаря с нас. Разбира се, моят дебел и мързелив гъз бързо бързо изостана от айляшкото им темпо. Изкачихме баира и Атанака Сенсей заяви, че стръмното е свършило и почва гадното. Учудих ли се – не! Все пак клубът е Крив, а вселената – Перпендикулярна. Е, малко след като напече и реших да се напръскам със слънцезащитен крем се смрачи. Посетихме Караджов Камък, реших, че колкото и да е много пътят – мястото е зареждащо, а батерията на телефона ми пада и трябваше да зареждам. Много неща мога да кажа за Караджов Камък, за стръмните стълби, за течащите вади по гладкия камък и паянтовите парапети – но горе си струва да се качи човек. Виждаш много, усещаш още повече. Много хора, писатели, фотографи са се опитвали да опишат красотата на Родопите, но може би само родопските песни успяват да предадат духа на таз планина. А тази година този дух беше разсърден от безразборната сеч и безогледното отношение на хората към природата и този справедлив гняв понесохме и ние този ден. Продължих нагоре с бавното си магарешко темпо – без много почивки и без да се застоявам, хапнах един бърз сандвич на Аква Тепе и продължих. Новата ми Кочка щастливо газеше каменистата пътека на Кончето и ми позволи да я мина с прилично темпо. Трудно можеше човек да изтрие широката усмивка от лицето ми. Е, започващия дъжд се постара. Скоро след Кончето се изсипа и град и изви смразяващ костите вятър. Слезнах в страни от пътя и се скрих на завет до едно по-големичко дърво и спокойно си зъзнех, чакайки градушката да прекрати с перкусиите върху каската ми. Дъжда намаля и продължих да си кретам по пътя. Скоро дъжда отново усили и тъжно се огледах за укритие, но уви – от ляво урва, от дясно – стръмен склон. Дърветата – далече. Видях оставени в страни от пътя бетонни тръби и вече мислех да направя оригами от себе си и да се вместя в някоя от тях, когато видях беседка. Спрях тям и докато дъжд, град и вятър бушуваха наоколо – видях Мария да си крета в рицарските доспехи и се зачудих защо не спря. В последствие ми каза, че като спре замръзва. Е и аз не се потях от жега, но предпочетох завета. Като намаля дъжда продължих и когато бях цялостно подгизнал дойде следващия конник на Дъждокалипсиса – Вятър. Облякох панталона и ветровката си и така малко ми присветна. Скоро дъжда накваси и тях, но аз бях минал на автопилот. Исках просто да стигна до края на това каране. Следваха спускания по черни пътища, каране по било, светкавици, гръмотевици, докато бях в гората един гръм удари толкова близо, че след като изтрещя, видях, че съм клекнал зад колелото си и гледам като питекантроп в метрото. Не беше много приятно (и разумно) карането по билото, когато в съседните склонове природата изливаше гневът си към хората в електрически вид, но просто така исках това да свърши, че просто карах напред без много когнитивна дейност. Малко преди последната пътечка на колелото ми отново му прилоша и ме повърна в една долчинка. Там каската ми и един пън завързаха крепка дружба, а аз се помъчих да разбера 1) как успях да падна толкова глупаво, 2) кое е горе и кое долу и 3) защо лежа в поза, сякаш оплождам майката земя...
Краят на деня представляваше една прекрасна пътечка, но бях толкова уморен, че не я карах, а сурках. Е, разбира се, трябваше да прекосим и една рекичка с вода до коляно, но след като всичко по мен джвакаше – това не беше нещото, което може да ме притесни. Напротив – дори си поизмих колелото. Като стигнах до хижата имаше малко хора, което ме учуди – явно съм или стигнал рано, или нещо не е наред. Там пекна и слънце и всички се разхвърляхме по гащи и оставихме останалото да съхне. Камиона закъсня доста. Нашите Криви приятели успяха да спазарят да ни пуснат по стаите в бунгалата, хората там ни запалиха и камината, около която поникна едно сюрреалистично дрехово-обувчено храстче. Имаше и баня, но нямаше дрехи за преобличане.
По късно, след няколко телефонни разговора, разбрах, че всъщност моето положение си е било даже Айляшко. Групата след мен я е хванала четиридесет минутна градушка, студ, имало е хора с хипотермия, Брадата е можел да мели кафе в устата си и една премръзнала група от хора са взели странното решение да останат да спят в хижата на Аква Тепе. Там Цанко подобри рекорда ми по мрънкане от ПВ4 и представи картината толкова апокалиптично, че моята повест „Изоставени“ изглежда като радостна приказка за зайчета и сърнички.
Разбира се, никой не му умря в ръцете, както беше обрисувал картината там, но доста хора влезнаха в (по късно наречения) клуб „Искам при Мама“ и напуснаха мероприятието на идния ден.
През това време, ние се наслаждавахме на обувчено-чорапените пари, които изпълваха трапезарията на хижата и се радвахме на топлия живот. Аз лично се дупех на камината, с надеждата да затопля калния си гъз. Когато камиона дойде – беше посрещнат по-радушно от заплата. Хората си налазиха багажите, аз побързах да разпъна палатката и пак си легнах с кокошките. Останалите хора спаха по много хора в стая, както и който където го е сварило – в трапезарията.
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=160584&p=990952#p990952

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Съб Авг 02, 2014 10:43 pm
Профил WWW

Гении :)
Изображение

Пон Авг 04, 2014 12:28 pm
Профил
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

http://olx.bg/generator-za-personalna-biozaschita-i2924910

Пет Авг 08, 2014 1:34 pm
Профил

Цитат:
Полето създавано от устройството възстановява аурата на човек и балансира работата на чакрите

Докато са го писали явно устройството е било изключено, че като гледам как са им се разбалансирали чакрите...

Пет Авг 08, 2014 1:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8593 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 573  Следваща