|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:45 am
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Тъй де и затова чакат от нас да вкараме първия транш от 200млн. в "общата" ни компания. Ама то това пари ли са...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Юли 16, 2014 12:14 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами по първоначална информация трябва да осигурим между 15 и 20% другото идва от газпром и руска страна. Газпром си плаща неговите 50% а русия осигурява кредит, както казва рек срещу безплатен пренос до изплащането. Сега преноса може да не е съвсем безплатен, но какво пише в договора знаят малко хора.
|
| Сря Юли 16, 2014 3:00 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Та ние даваме трасе, права, караме се с ЕС и какво ще получим - след ХХХ години собственост върху тръба, която вече е амортизирана и трябва да се ремонтира... с нов кредит. Не , благодаря, мерси, данке, спасибо. Ай сиктир .
|
| Сря Юли 16, 2014 9:15 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Абе ... както и да е. Ние не се караме с никого и ЕС не ни се кара, ЕС много добре знае че не може да с екара и няма основания да се кара, ЕС значе че сме путки, и като каже а ния ще го изредим до Я ... и те на ... смао дето пък ние казваме Я, ама още на Б сме спряли, та все едно нищо не сме казали / направили /.
|
| Сря Юли 16, 2014 11:14 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Тони, ти накъде я подкара сега... ЮП няма видима икономическа логика за България. Дори меките разговори с ЕС по темата се ползват за про-тръбна политика. Останалото са комисионни.
|
| Чет Юли 17, 2014 6:00 am |
|
 |
|
ToHu
|
Аз пък имам усрщането че народа толкова го е яд че ще се вземат комисионни че е готов да зачеркне какъвто и да е проект, само и само да не се вземат. Дововодите против едно нещо винаги са повече и по-лесно доказуеми ор тези за. Пък дали народа си прави сметката че тези които днес са против имат единствената цел утре да са за и комисионните да са при тях. Така в крайна сметка каквото е решено пак става но атрува повече и става бавно.
|
| Чет Юли 17, 2014 7:14 am |
|
 |
|
Цецо
|
Тони стига си говорил като политик, в този проект просто НЯМА икономическа логика. Това си е чист геополитически проект на Путин срещу Украйна. Колкото и да го въртиш и сучеш това са фактите.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Юли 17, 2014 8:43 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ееех, да имах един пищов, щеше да видиш ти... ... и моя татко ще набие твоя! тия са ебаси детската градина. измислят някоя щуротия, после ще си изпочупят краката да приемат закон, че да стане щуротията законна. кюлев го отстреляха за значително по-малко, сега каква ли е далаверата? май всички са в лайната до над шия и се давят един друг като ватерболисти. на повърхостта всичко е ОК, под водата/лайната обаче е бутане надолу, сваляне на бански, дращене. който е играл водна топка - знае. всичко е позволено, ако рефера не те види. а рефера е бившия главен касиер на кюлев. и явно помни какво става, ако не свириш "правилно". в обхвата на глагола влиза и отглаголното съществително "свирка"
|
| Чет Юли 17, 2014 11:22 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Това, плюс тъпоумната бетонена русофобия.
|
| Чет Юли 17, 2014 7:46 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Това пък с Русофобията не го разбирам, ама както и да е, то у нас само някави фобии.
|
| Чет Юли 17, 2014 8:40 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Русофобията е като другите небългаро-фобии и филии : отклоняване на и без туй оскъдните ни сили за глупави спорове и подражания.
|
| Чет Юли 17, 2014 9:20 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Бай Бонго отдавна се чуди на акъла на разните фили и фоби, даже ги намрази. Не друго, ама българофили няма!
Ех, заради лятото живна страната: дядото на Джон свири с кавала ръченица и всички холандчета и испанчета са дълбоко впечатлени! Не ми е до смях, защото днес от 5 до след 9 часа следобед бях с малкия на детско заведение и само 1/3 от децата бяха чисти българчета...
Иначе: и друг път съм споменавал колко трудно направих малкия българин (ще ме псува за това), и докато киснех пред псолството какво отношение видях към наши сънародници от чужденеция...! Всъщност: бяхме с уговорен час рано сутринта (няколко бебета от острова), влизахме по обед, и трябваше да го правим два пъти с бебето на ръце... А за да го направя туземец едно посещение при местен нотариус стигаше.
И съвсем без майтап: крайно време е да направят Народното съДрание кръгло, защото правоъгълен цирк наистина на нищо не прилича! Дори дресьорите го отбягват като чумаво.
Последна промяна bongo_x2 на Вто Юли 22, 2014 1:17 am, променена общо 1 път
|
| Вто Юли 22, 2014 12:01 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ами при нас беше лесно, особенно с малкото, ама то на Мария луиза всичко е лесно, имам чуство че за да ти вземат парите ще ти дадът паспорт и да не си Българин  Аз като вадих предния или по предния, не помня международен, отидох без нищо, бях изгубил лична карта, паспорт до тогава нямах, бутнах им някаква бележка от общината че съм под наем, хвърлих им две снимки и станах хем софийски гражданин хем си извадих документи, това за 2 часа ... като имам в предвид че беше ранната 2003 и документите ми бяха вадени в Шумен ме съмнява да са направили пълна проверка на всичко, евентуално са видяли някъде лична карта, ама мойта снимка с тази на изгубената картата нямаха много общо 
|
| Вто Юли 22, 2014 1:05 am |
|
 |
|
Цецо
|
http://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2 ... dopulnena/http://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2 ... stinghaus/Доколкото аз знам... нищо не знаем. Някой там явно нещо е подписвал и обещавал, усвояват си се пари... Гьола си се пълни, шарани не липсват.
|
| Сря Юли 23, 2014 8:35 am |
|
 |
|
xyz
Ранг: Новодошъл
|
В този ред на мисли, може ли от някъде да се намери пълния списък на договорите за които "нищо не знаем", така да се каже са засекретени. Някак много постно изглежда да разглеждаме един договор (за южен поток) от множество подобни. Така например договорите за софийското метро публични ли са?
|
| Сря Юли 23, 2014 10:35 am |
|
|