Отговори на тема  [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
Дедо .... И кода ако така ти върви ... Няма какво да те мислим поне тебе.
Чудно що никой не гледа световното а се занимава със сивото ежедневие ;-) Ако не друго поне сеира ни е безплатен поне така казват.

Нед Юни 22, 2014 10:55 pm
Профил
Аватар

напоследък съм затънал в тежък хардуерлък...
Прикачени файлове:
шарения.jpg
шарения.jpg [ 691.75 KiB | Прегледано 1767 пъти ]

живота ми е толкова шарен, че не ми стигат цветовете, които мога да различавам. отделно, че се чувствам като след посещение на залата на пикасо в голям музей. трудно въприемам цикламено ухо, излизащо от тюркюазеното коляно на морава жена... един приятел ми каза, че трябвало да мина курс за изкуствоведи, ако продължавам така.

завръщането в сивия свят ми носи успокоение на ограничените ми сетива :rolleyes:

Нед Юни 22, 2014 11:50 pm
Профил

Хмммм .. тц .. нещо не е както трябва, липсва ми цвят но не мога да се сетя кой ....

Пон Юни 23, 2014 12:19 am
Профил
Аватар

Дедо, добре ги къдриш :D . Аз също съм на хард вълна и една мижава платка вече 4-и път я почвам, остават 5% и няма от къде да ги прекарам а не ми дават да вдигна броя на слоевете. Ама тоя път май имам шанс. Не знам за цветовете, ама скоро установих, че схемите като ги отпечатам на А4 и без фенерче не мога да разчитам десигнаторите вече та не знам :? .

Пон Юни 23, 2014 1:21 am
Профил

Еххх абе иа з съм на вълна хардуер ама вашето си е направо като дурвен нож, платки скоро не съм борил, с едни истински железа се разправям, квото ида къдриш го къдриш сам после шанса да стане същото е доста голям .. аз едно чертая, те друго режат и трето огъват .... за заваряванеот няма да говорим, в някой моменти ми идва да си прегриза вените.

п.с. чак почвам да ви завиждам :D

Пон Юни 23, 2014 1:28 am
Профил
Аватар

Dimitar написа:
Не знам за цветовете, ама скоро установих, че схемите като ги отпечатам на А4 и без фенерче не мога да разчитам десигнаторите вече та не знам :? .

След последното ударно рутене, беше някъде нон стоп 1 седмица по 8 часа като количество, забелязвах сериозно влошаване на зрението си. Като цяло се пооправи след това ама май не можах да се върна на 0-та.

Определено развивам мързеливо око, Мухата навремето беше пуснал идеята с въздушната пушка, тука няма как да я извадя, че ще ме арестуват, ама май ще почна обедно време да посещавам някое стрелбище.

Пон Юни 23, 2014 7:46 am
Профил ICQ
Аватар

Пак за банката...

http://www.darikfinance.bg/novini/10765 ... 5%E2%E0%3F

http://www.24chasa.bg/media/Documents/K ... 281%29.jpg

Ако тия данни са верни - за свързаните лица де, то излиза, че мустакатия, даже не си е правил елементарния труд да се крие от банковия надзор. В една нормална държава има достатъчно доводи Искров да му се протъркат гащите в дървения нар.

Пон Юни 23, 2014 8:48 am
Профил ICQ
Аватар

Цецо написа:
...май ще почна обедно време да посещавам някое стрелбище.

Четвъртък от 15:00 до 17:00 ще генерирам гилзи на герена, ако те устройва свиркай. Ако искаш баш по обяд от другата седмица нататък мога да ти измисля и в обедните часове.

Пон Юни 23, 2014 10:34 am
Профил

http://www.spekulanti.com/industrii-fin ... _po_pladne

Пон Юни 23, 2014 10:35 am
Профил ICQ
Аватар

Цецо, не е като да не ходя по стрелбища и то редовно, ама като гледам не помага - егн-то си е егн :D .

Пон Юни 23, 2014 2:04 pm
Профил
Аватар

И AQ group Вестерос, Шведско купува Карат Електроникс във Велико Търново. И понеже централата на AББ тук е във Вестерос, доста неща на АББ вероятно ще се произвеждат във Велико Търново, или поне моето предположение е такова

http://electronics-bulgaria.com/statiad ... px?id=1754

Пон Юни 23, 2014 2:20 pm
Профил

Това го чухме, чудя се за какво им е но ... съвсем скоро пуснаха разширение на завода до пловдив, много по изгодно щеше да им е да си построят още едно вместо да се мъчат с карат но ....ще го разберът твърде късно.

Пон Юни 23, 2014 2:51 pm
Профил
Аватар

не познавам лично Карат или някой от фирмата, но се радвам че ще се произвежда и хората ще имат работа, може и интересна донякъде. като знам на каква лунна повърност заприлича индустриалната зона на Добрич, всяка подобна вест си е за "Наздраве!"

Преди седмица си бях обратно и честно казано - дърпа си ме, само да има някакви елементарни правила и условия, и човек да вижда смисъл в това което прави.

от друга страна - тия от "Златен лев" съм ги срещал 1-2 пъти, и имаха доста сериозно самочувствие

Последна промяна Grubi на Пон Юни 23, 2014 4:18 pm, променена общо 2 пъти

Пон Юни 23, 2014 3:36 pm
Профил
Аватар

като гледаш как само за 3 дена сгазиха една сериозна банка, представи си как се превзема някоя малка фирмичка.
за някои хора, предвид габаритните им размери, ще им е по-лесно да направят това, отколкото да си избършат задника.
финансова стабилност? пху! бизнес климат? хаха!
намалял страх? Ко-нье!

Пон Юни 23, 2014 3:48 pm
Профил
Аватар

Шведите просто си купуват шприцовете и линията за монтаж на платки в Карат. Докато бях в БГ работихме много с тях като им проектирахме касовите апарати, които произвеждат. Самия завод няма и един дизйн инженер, който да може да проектира едно изделие от до. Наскоро си говорих с бившите колеги пак за тях и останах с впечатлението, че нищо не се е променило, от как съм се махнал от БГ. Така че хората просто си купуват едни машини и Златен лев просто се отървава от един воденичен камък на шията си :D . Няма да се учудя ако шведите прекратят нацяло производтсвото на касови апарати и електромери в Карат.
Grubi, не знам какво точно визираш за самочуствието на хората от Златен лев, но аз поне никога не съм имал и ни най-малки проблеми да работя с тях. За разлика от местните хора във великотърсновския завод - някои от тях бяха меко казано доста странни птици :D . Имаше и доста свестни хора, ама те бяха малцинство и на по-ниски позиции.

Последна промяна Dimitar на Пон Юни 23, 2014 4:23 pm, променена общо 1 път

Пон Юни 23, 2014 4:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 1075  Следваща