|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:59 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Тест на ъплоад мобилен трафик?
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Тест на ъплоад мобилен трафик?
Някой да има хрумка, как да тествам ъплоад трафика на една мобилна карта? В договора говорят само за даунлоад, аз я пускам на един M2M модул, ама основно гоня ъплоад. И нещо не ме кефи скоростта.
Някак приложенийце за Андроид за тест на трафика има ли? Ама да може да ъплоадва в продължение поне на 20-30 минути та да има някаква статистика смислена....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Юни 17, 2014 4:02 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Тест на ъплоад мобилен трафик?
Не съм спец, но от опита ми с няколко УСБ "флашки" ъплоада май е ограничен до 1 мбпс и винаги е чувствително по-малък от даунлоада.
Вчера на село се белосвах с мобилтелката на майка ми и със зор постигнах Д:200кбпс и Ъ:90кбпс според Speedtest.net by Ookla (има го и за Андроид), пък антената е на отсрещния баир. Ама допреди това бе ограничено на 115кбпс - УСБ модем.
Сега гуглосах "net speed android" и доста неща се появиха...
|
| Вто Юни 17, 2014 5:34 pm |
|
 |
|
paregov
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 2:21 pm Мнения: 267 Местоположение: Fort Lauderdale, FL
|
https://play.google.com/store/apps/deta ... .speedtestТова не знам дали ще го приемеш за смислена статистика.
_________________ Всички обичаме да печелим, но колко от нас обичат да тренират!
|
| Вто Юни 17, 2014 5:54 pm |
|
 |
|
bobihot
|
На моя си имаше вграден репорт на трафика и скоростта? Андро 4.1
|
| Вто Юни 17, 2014 7:41 pm |