Отговори на тема  [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
Ами не знам дали е точно така, примерно на Бургас пешеходната зона пресича няколко улици по които има трафик и не са забранени, поне аз не помня и не занм да са, и не само там съм виждал такива зони, да не говорим че и в София, витошка която е пешеходна зона, пресича улици с трафик. т.е. карайки по Солунска спокойно мога да сгазя някой на пешеходната зона без да съм нарушил знак.

Сря Юни 11, 2014 11:46 pm
Профил

http://dnes.dir.bg/news/stara-zagora-pa ... 60422?nt=4

Ето тоя сгази момченцето...

Чет Юни 12, 2014 1:24 pm
Профил ICQ

ToHu написа:
Ами не знам дали е точно така, примерно на Бургас пешеходната зона пресича няколко улици по които има трафик и не са забранени, поне аз не помня и не занм да са, и не само там съм виждал такива зони, да не говорим че и в София, витошка която е пешеходна зона, пресича улици с трафик. т.е. карайки по Солунска спокойно мога да сгазя някой на пешеходната зона без да съм нарушил знак.

Кога последно ходи по Витошка? Защото поне по Хан Аспарух със сигурнност не можеш да я пресечеш. Предполагам и другите пресечки са така, но без да съм се оглеждал точно за това, ма'айки гащи там. Пресичащи коли също не видях. И трамвай вече няма - станало е като голям площад. Което приветствам.

Чет Юни 12, 2014 3:51 pm
Профил ICQ

Почти всеки ден я пресичам, само хан аспарух я затвориха, евентуално и тази под нея, не съм сигурен, не ми е в посоката, всичко останали са отворени.
А за водача ... ми той тоя явно е неосъзнала се мутра ... ако има връзки ще го изкара лесно, ако не ще мъ скъсат задника, най-вероятно ще го пратят в Пазарджик, там много градски :)

Чет Юни 12, 2014 4:58 pm
Профил
Аватар

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/06/ ... addcomment

Клоуните в цирка ряпа да ядат...

Пет Юни 13, 2014 3:01 pm
Профил ICQ

Прав си Цецо, това не е цирк - няма такава дума измислена за случая - не били компютри а били компоти...

http://dnes.dir.bg/news/tzvetan-vasilev ... 67027?nt=4

Пет Юни 13, 2014 3:57 pm
Профил ICQ
Аватар

Жалко...

Пет Юни 13, 2014 4:04 pm
Профил ICQ
Аватар

И ДПС, и Атака, и другите политици и мутри, и най-вече всички които им се връзват да си изберат някой по-дебел пън и да си го зачукат отзад!!!

Днес бях на Празника на водната лилия в едно забравено от Господ и цар дунавско село Малък преславец - между Силистра и Тутракан.
То си беше жив фолклорен фестивал: повече от осем часа автентичен български фолклор, предимно местен - плътно запълнена програма от самодейци в радиус 50-100 км. От душа и сърце! Участниците бяха повече от публиката, защото организацията е: "Пари нема, действайте!".

Мен ме покърти, че голяма част от съставите бяха от села с 99% от "малцинствата", дори ръководителят им се казва напр. Амджин Хамбарар, ама с кеф и без грешка пееха и играеха автентичен български фолклор, нищо общо с "Бяла роза" или кючеци.
Ай сиктир, драги телезрители, к'во искал народът и с к'во му мътят главата...!

Прикачени файлове:
DSCI3361-LILIA.jpg
DSCI3361-LILIA.jpg [ 175.14 KiB | Прегледано 1813 пъти ]
Нед Юни 15, 2014 1:11 am
Профил

Абе не виждам каква е връзката ама как да е. То политика и реалност винаги доста се разминават, колкото по малко градчето, толкова повече разминаването, така е у нас. Хубаво е че хората правят нещо, а това че са от малцинствата хич не трябва да те учудва.

Нед Юни 15, 2014 12:32 pm
Профил

Grubi написа:
ей ще ме накарате да ходя на кино да видя какво точно пише
дали emergency calls only, с оператор или без оператор
факта е, че пред залите където се продават билетите проблем няма, в самата зала обаче си има ограничение. това не им пречи на разни диваци да играят игри, да гледат други филми и да се снимат. но в театъра и на концерт вече си е пълна диващина

https://www.youtube.com/watch?v=JHixeIr_6BM

Пон Юни 16, 2014 11:41 am
Профил

Рекламата е фейк анд гей.

Пон Юни 16, 2014 1:03 pm
Профил
Аватар

Бах мама му, банката на мустакатия гръмна. Ситуацията явно е сериозна, първо свинчето пищи, че доскорошния му бащица му точи ножа, после бащица отгърмя... И това само защото паднаха преждевременно от власт.

Баси и традицията ... БСП пада от власт с финансово земетресение в държавата...пак.

А как точно мислят да емитират дълг в подобна обстановка (полит-мутренска), ум не ми го побира.

Пет Юни 20, 2014 1:23 pm
Профил ICQ
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

Сега остава народа да се юрне да си тегли спестяванията от всичи банки и честито ви Виденова... оп Орешарско лято. Искрено се надявам да не се случи тоя сценарий...

Пет Юни 20, 2014 4:36 pm
Профил

Цецо написа:
Бах мама му, банката на мустакатия гръмна. Ситуацията явно е сериозна, първо свинчето пищи, че доскорошния му бащица му точи ножа, после бащица отгърмя... И това само защото паднаха преждевременно от власт.

Баси и традицията ... БСП пада от власт с финансово земетресение в държавата...пак.

А как точно мислят да емитират дълг в подобна обстановка (полит-мутренска), ум не ми го побира.

Обратното е. Правителството падна, щото свършиха парите в КТБ и Доган срита Василев. А Станишко застана зад Цветан Василев.

Пет Юни 20, 2014 5:55 pm
Профил

И така баш не е, тая банка е ясна на всички. Банката проблеми нямаше, единия реши да прецака другия, в резултат другия почна да си го връща, тоя пък реши че с новите си стари дружки може да го прецака .. прецакването е взаимно, и не е ясно кой печели и кой губи. Чува се че единия имал задължения за стотици милиони, ама не директно ми от фирми, пък тия фирми това че са свързани с него нищо не значи ... цялата работа в случая тоя път няма нищо общо с БСП а с ДПС, и много вероятно с боко. Медиите много услужливо продължават да игнорират връзката с Герб и да наблягат на тази с БСП, но ако с епогледнат спечелени търгове ще се види много добре при кои правителства кои фирми какви договори са спечелили. та според мен ДПС набират сила и максимално се разграничават от тази зависимост, подготвйки се за новата власт и новия имидж .. ще го видим и него. Няма да се учудя ако тази банка съвсем скоро бъде изкупена от една друга банка....

Пет Юни 20, 2014 7:09 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 1075  Следваща