| Автор |
Съобщение |
|
TheHungry
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 03, 2005 11:31 am Мнения: 766 Местоположение: Пловдив
|
 Информация относно Micromaster LV или подобни на ICE Tech
Тези дни не издържах и си купих поредния програматор и сега съм щастлив собственик на Micromaster LV на несъществуващата от 2003 година английска фирма ICE Tech .
Програматора си работи прекрасно , но към него има екстра епром емулатор за който за съжаление нямам кабели . Интересува ме ако някой разполага със подобен модел и има някаква информация да каже нещо , също така ме интересуват ако има някой преходници за чипове с повече от 40 крака да даде едно рамо относно опроводяването . Не че нямам няколко други програматора със съответните преходници ама краста.....
_________________ "I really do like SOLDERING as my programming language." Bob Pease
|
| Сря Апр 23, 2014 7:46 pm |
|
 |
|
miro_atc
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11270 Местоположение: Добрич
|
 Re: Информация относно Micromaster LV или подобни на ICE Tec
аз имам такъв, обаче много години не бях го ползвал и съм му загубил софта. Май WinLV се казваше... ако го имаш ще черпя  Иначе гадовете за всякакви корпуси различни от DIP продаваха приставки и не даваха схеми им. Аз трябва да имам приставка за qfp44 за разни процесорчета на филипс, които отдавна не се произвеждат. И с тая приставка ставаше само такива да се програмират. За други трябва да си купиш друга приставка, с друго опроводяване...
|
| Сря Апр 23, 2014 9:33 pm |
|
 |
|
TheHungry
|
Софта го намерих из нета и имам последната изкарана версия за този модел от 2003 година , кажи къде и ще го пратя . Иначе когато имаш време и възможност ако намериш преходниците и може да им направиш поне една снимка отгоре и отдолу да се опитам да възтановя нещо ше е добре.
_________________ "I really do like SOLDERING as my programming language." Bob Pease
|
| Сря Апр 23, 2014 10:00 pm |
|
 |
|
TheHungry
|
Посредством вградения тест на емулатора и малко играчка си направих кабела за емулатора .Тетстван е работи идеално. Остава да се намярят евентуално няколко преходника за повече от 40 кракови чипове и всичко ще е ок. Ако някой има такива прехоници или информация за тях ще се радвам на всякаква подкрепа.
П.С Миро дай ми адрес къде да ти праят софта.
|
| Пон Апр 28, 2014 11:34 am |
|
 |
|
TheHungry
|
Ако на някой му е интересно ето какво има вътре .
|
| Пон Апр 28, 2014 11:40 am |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
И ко става? Правиш нещо както требе , и си в кереча...  . Бе не е добре работата...
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Пон Апр 28, 2014 11:46 pm |
|
 |
|
bobihot
|
Аз си правих Eprom емулатор с SRAM и TTL-ки и си работеше добре. От как минах на процесори с вграден флаш не ми се е налагало.
|
| Пет Май 02, 2014 12:51 pm |
|
|