Отговори на тема  [ 16185 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 295, 296, 297, 298, 299, 300, 301 ... 1079  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от страната
аз пък не искам да свалям килограми, а да стана 2.40... тогава ще съм с идеални пропорции 8)

стого погледнато, кръга е идеалната форма. овал е най-естествената форма в природата.
значи съм във форма. всички пазят линия, аз пък пазя кръг!

Съб Яну 18, 2014 12:46 pm
Профил

Ама то .... растеж ... печалба .. в проценти ... може 2012 да са имали печалба от 1000 лв а 2013 от 100000 това е 10000% .. както и да са имали 2012 2 клиента а 2013 22, което са 1100% .... :) не съм ги чувал тия и идея си нямам какво правят, може и да правят нещо, но по скоро скубят пари :)

Съб Яну 18, 2014 4:23 pm
Профил
Аватар

да, това с ръста е много относително и заблюждаващо без да прегледаш цялата картинка в абсолютни стойности.

Съб Яну 18, 2014 6:37 pm
Профил

А иначе за линията ... то може би е по лесно да стана по висок, но пък почват други проблеми, я си предстваи ако си 2.4 как ще ползваш котараците.

Съб Яну 18, 2014 7:00 pm
Профил

Чувам че и двамата приятели бб и сс подкрепяли идеята за задължително гласуване, не знам на вас това на какво ви прилича, на мен ми мяза като стремеж да се оттърват от плявата, така дори гласовете на ДПС ще са твърде незначителни и в хора ще пеят или десни или леви, ще изолират и националисти и етнически партии и всички други, само БСП и някакви десни, дали ще са ГЕРБ, ОДС янкакви нови формации или тяхна сборка все тая ... това обаче ще направи почти невъзможно в парламента да влезе нова малка партия, как ви се струва ?

Нед Яну 19, 2014 11:13 pm
Профил
Аватар

айдееее - инженери нов внос
Цитат:
Почти 1/4 от всички "внесени" в България специалисти през 2013 г. са били инженери и технически персонал от Китай, показва справка за издадените разрешения за работа на чужденци в България, изготвена от Агенцията по заетостта. От 706 разрешителни, издадени през 2013 г., 189 са били за китайци.

Нед Яну 19, 2014 11:16 pm
Профил

Абе това занеш ли от кога го мисля, не толкова инжинери ами монтажници, общи, ама документално голям зор да му се невиди. В Дубай го практикуват масово, качествена работна ръка, работят, слушат, не мислят, само не знам да не прихванат вирус тук и да им стане нещо .. той мързела е много заразен. Едно време при бащата работеха виетнамци, по принцип нямам добри отзиви от други места, но тия техните работеха здраво, строяха язовири, правеха сондажи, водопроводи ...

Нед Яну 19, 2014 11:20 pm
Профил
Аватар

Той мързела че е заразен - спор няма. Тук изглежда че е особено заразен, щом чувам от колеги, че и японци са го прихванали.
А относно вносните китайски инженери - подозирам , че повечето са временно (може би) командировани в завода за автомобили.

Пон Яну 20, 2014 11:59 am
Профил

ToHu написа:
работеха виетнамци, по принцип нямам добри отзиви

Едно време в Кремиковци, шеф на цех минава и вижда двама виетнамци да пушат..
- Кво прайте бе?
- Пусим.
- Айде като си изпушите цигарите да преместите ей тая тръба.
Минава след малко и тия пак пушат...
- Кво прайте бе?
- пусим.
- Ами тръбата?
- ТеЗка
- Извикайте още няколко човека и я преместете!
Минава след половин час и гледа тия се наредили няколко човека и "пусат" и тръбата пак била "тезка". Ядосал се той, накарал да излязат всички виетнамци.. Идвв пак след малко и 100-на седят...
- Кво прайте бе?
- пусим.
- Ами тръбата?
- КъСа

Пон Яну 20, 2014 12:17 pm
Профил
Аватар

Мнение Зимна изненада
Не знам как е по вашенско но тук снегорините ловят снежинките във въздуха:

Прикачени файлове:
DSCI2724-M.jpg
DSCI2724-M.jpg [ 67.53 KiB | Прегледано 1262 пъти ]
Нед Яну 26, 2014 3:56 pm
Профил
Аватар

Измайтапих се, де. Комшията-таксиджия вика, че към полунощ спрели да чистят. Снимката е от по обед: изведнъж два снегорина и единият наистина лови снежинки, после почти нищо. Пък дотогава на това кръстовище редовно закъсваха коли, и аз слязох по едно време да бутам, че хората бяха с малки деца - носят ги на болницата.

Нед Яну 26, 2014 6:50 pm
Профил

Почти както в Канада: https://www.youtube.com/watch?v=EnlyJlcCIHo

Нед Яну 26, 2014 7:04 pm
Профил
Аватар

Хехе - не знам това видео от кога е, но аз по коледа ходих до Торонто като карах от неагарския водопад до там и това е било най-страшното каране в живота ми - целия бях на тръни до последно :x . Първо, че от рентакара ми дадоха някакъв глупав Хюндай Елантра, дето уж беше чисто нов пък гумите му бяха като от пластмаса и разпределението на теглото му беше такова, че не ми даваше в снега нито да натисна спирачка нито да ускоря без да тръгне с вратите напред. После пък като влезнах в Канада магистралите до Торонто бяха заринати със сняг и тук там се виждаше някакъв снигорин и въобще не беше като на видеото. Пътя е някъде около 150 км и ми отне три часа и половина да го мина в едната посока и после още толкова на връщане. Карал съм най-много с 35-40 км/час и магистралата от страни беше пълна с коли в канавката. После в самия град Торонто беше даже още по-голяма мъка - едвам тръгвах по кръстовищата. А въобще не валеше кой знае колко сняг. Въобще социализма си казва работа - оплакваха се че не им оставали пари за чистене и снегорините по магистралата само ринеха и нито ръсеха сол нито пръскаха с течност. В същото време в Чикаго валеше бая повече ама дето вика Бонго снежинките ги хващаха още във въздуха :) .
А тук тая година колкото сняг съм изринал никога преди това не е било така - от началото на декември до сега сумарно е паднал над 1 метър сняг и скоро няма изгледи да спира :) .
Ей това е на влаковете в Чикаго греблото за сняг :D :
Изображение

Нед Яну 26, 2014 7:55 pm
Профил
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=fthY3c7mi-M
Криза и липса на кадри... Няма кой да регулира правилно окачването на снегорина...

Нед Яну 26, 2014 11:14 pm
Профил
Аватар

Тия станаха много популярни последно време тук по магистралите, щото един снегорин така чисти малко повече от две ленти, т.е. трябват им вече два пъти по-малко снегорина по магистралите :) .

Пон Яну 27, 2014 12:17 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16185 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 295, 296, 297, 298, 299, 300, 301 ... 1079  Следваща