|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:08 am
PIC16F84A включване с обърнат поляритет
| Автор |
Съобщение |
|
MYXATA
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
 Re: PIC16F84A включване с обърнат поляритет
леле мале, то наистина 2014 почва с много глупости  поредното доказателство, че не всики комплекси са жилищни  дали не трябва да се усложни малко начина за регистрация във форума  например няколко петна на Роршах, и въпроси "Кърмили ли са ви като малък", "Колко пъти сте падали на глава" , ще помогнат много за нивото на членската маса 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Съб Яну 04, 2014 6:29 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Добре де, големи мъже сте, сигурно имате деца на възрастта на X0rrify, защо се занимавате с глупости да му се водите по свирката. Той е намерил форума на Майкрочип, там ще му отговарят на въпросите, както в чуждестраннен форум и всички ще са щастливи. Оставете го на мира.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Яну 04, 2014 6:30 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Ike, така е и не е така, не е приятно всяко улично хулиганче да седи и бълва глупости. Бърза справка с любимият ми помощник при намиране на добър квартал за живеене: http://www.crime-statistics.co.uk/postc ... 2012/AprilПоказва голям процент на антисоциални прояви в съответния район даден ни като адрес  Няма какво да се чудим и маем, нека си пита във форума на микрочип със здраве
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Съб Яну 04, 2014 6:42 pm |
|
 |
|
ike
|
В българия са много повече антисоциалните прояви, от полицията даже не си правят труда да ги регистрират, но това не значи, че всички тук сме изроди. Ние сме само нормални програмисти.
|
| Съб Яну 04, 2014 6:59 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
До днес се чудех защо като чуят в Англия "Българин" и все едно виждат таласъм. Вече не...
|
| Съб Яну 04, 2014 7:53 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Хм то не е само там, и въобще не е напразно. Друг е въпроса че те там си имат не по-малки малоумници и то в не малки количества, особенно в UK ...
|
| Съб Яну 04, 2014 8:05 pm |
|
 |
|
ike
|
По чужбина хората си имат аларми против българи, та за това може би реагират така, като им кажеш че си българин.
|
| Съб Яну 04, 2014 8:32 pm |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
А бе аз от цялата тема не разбрах: Кой е с обърнат поляритет ???
|
| Съб Яну 04, 2014 9:06 pm |
|
 |
|
ToHu
|
 почти да .... въореки че истината е че малко преувеличават, нашите имигранти са всичко друго но не и достатъчно хитри да злоупотребяват с помощи, повечето не могат да си напишат и името на английски или езика на страната в която живеят. Това може да се случва при манговците и то организирано, но какво толкова, дори всички да с еизнесът в UK те са толкова малко че бълха ги ухапала, то цялата България да се изнесе не е нищо. В UK малко прекаляват, в крайна сметка с децата сме малко над 6 млн, на фона на 60 млн Великобритания .... всички да се изнесем ще им вдигмен безработицата с 5 % 
|
| Съб Яну 04, 2014 9:09 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
миналата година в холандия първите два месеца се майтапеха с мен - ти що се правиш на българин! - ми аз съм си българин, що да се правя - не е вярно, българите са едни мръсни, миришат, крадат и две думи не могат да обелят на друг език. та се почваха едни обяснения що е то мангал и защо той няма почва никъде.
обаче нямам идея как да обяснявам такива като тоя юнак... то и на български ми е трудно, в синонимния речник ги няма тез думички.
|
| Съб Яну 04, 2014 10:31 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Пък аз пак изтървах шоуто Но всъщност заради подобни юнаци не посещавам БГ форуми и предпочитам да досаждам на вас.
|
| Нед Яну 05, 2014 2:22 am |
|
 |
|
X0rrify
Ранг: Минаващ
|
Английски/Американски форум - питаш и ти отговарят Руски форум - питаш и теб те питат Български форум - питаш ... и ти обясняват колко си тъп и неграмотен.
|
| Нед Яну 05, 2014 12:02 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами то това вече стана ясно. Какво не ти хареса в първия отговор, или си много докачлив. А тук обикновенно код не коригираме, колегата ти е казал че трябва да сменяш банките, имаш и мануал, какво повече ти трябва.
|
| Нед Яну 05, 2014 12:13 pm |
|
 |
|
Vesko
Ранг: Популярен
|
Имаше един лаф: да бръкнеш в човал с п..ки и да хванеш х.я. Ама то зависи как бъркаш, как питаш де:)
|
| Нед Яну 05, 2014 1:56 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
X0rrify, 16F84 e толкова прост процесор, че ако ти е трудно да го разбереш, по-добре не се напъвай изобщо. не бих казал, че е и най-подходящия за прописване на асемблер изобщо, но има много народ, който го намира за очарователен. преглеждайки внимателно първите постове, считам че ти е било отговорено в необходимата степен, за да зацепиш.
вместо това, ти палиш от четвърт оборот и почваш да ръсиш некултурности. лично аз считам, че за "цицките на майка ти" заслужаваш да се ръснеш десетина бона за 2-3 инпланта на нови лицеви зъбки. просто има неща, които дори не трябва да си помисляш да ги казваш, ако и в твоя ареал да са популярни като лафове. все някога ще попаднеш на някой с по-къс фитил от тебе и ще се чудиш какво правиш по гръб на земята. а пък в някои държави може и да не станеш повече, ако попаднеш на правилните "хора".
но както и да е - всеки човек си решава точно колко голям задник да бъде. в някой бар за тираджии или моряци може да се правиш на балкански юнак, дори в дир-а можеш да пишеш подобни простотии, но в този форум май не беше се мяркал екземпляр като тебе.
тука май никой не ти е обяснявал "колко си тъп и неграмотен". щото няма смисъл. аз ти обяснявам колко си невъзпитан, което е друго ниво. това е трябвало да ти го дадат мама и тате преди да тръгнеш на училище още. не мисля и че трябва някой да ти обяснява защо трябва да се извиниш. първо, такива работи обикновено не би трябвало да се обясняват; второ - ако се стигне до обяснения все пак, обекта на обясненията по дефиниция няма да ги разбере поради същите ментални ограничения, заради които се е стигнало до ситуацията да се извинява.
|
| Нед Яну 05, 2014 2:24 pm |
|
|