Отговори на тема  [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Тръгвам да се връщам 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: ПЪТЯТ ОКОЛО СОФИЯ
bongo_x2 написа:
Гуглето ми предлага да мина през Орлов мост :weedman:
В общи линии: искам от Благоевград да стигна до Ябланица.
Колкото пъти съм минавал по северното околовръстно ми е яло 3-4 часа и баба Рено е оставала без антифриз.
Колкото пъти съм минавал по южното околовръстно съм попадал в лудница-движение, спират ме катаджии и окривявам по някоя джанта (последно беше ужаст!).

Откъде да премина? ](*,)

Най-прекия път наистина е през орлов мост. Иначе южната дъга. Трябва да си професионален карък за да отметнеш всички стъпки в списъка.
"лудница-движение" - има и такива моменти, все пак е София.
"спират ме катаджии" - има камера на ОМВ Бояна(няма кой да те спре там) и караулка на кръстовището за Панчарево, а и вече спират само при нарушение.
"окривявам по някоя джанта" - ако не караш през бордюрите няма страшно, но пак от теб си зависи де...

Нед Окт 06, 2013 7:05 pm
Профил

Мнение Re: Тръгвам да се връщам
Хммм що бе, има няколко варианта и никой от тях не е свързан с Орлов мост:

Магистрала Люлин - Сливница - Сточна Гара - Ботевградско - Магистрала Хемус, полицаи има само на ботевградско
Магистрала Люлин - Царица Йоана - Тодор Александров - Дондуков - Ботевградско - Магистрала Хемус
Владая - Цар Борис 3 - Околовръстно Южна дъга - Магистрала Хемус, полицаи има на Владая, евентуално някъде по южна дъга на Горубляне или малко след това.

И като цяло, изобщо не мисля че пътувайки към Ябланица има смисъл да се вреш около Орлов мост, той е в друга посока. Северната дъга също става ама е безсмислено удължаване на пътя, а и ако иа камиони си е бавно. Според деня и часът през сливница или през дондуков е малко по бързо в сравнение с Южна дъга, най-вече с оглед че не губиш време около владая и влизането в София.

Нед Окт 06, 2013 7:18 pm
Профил
Аватар

Мнение Спешно!!!
Сега се зазяпах в подробностите: "Люлин" свършва на северната дъга и пътят ми става равнозначен с южната.
Лошото е, че ще съм там по обед-следобед и то събота и много се чудя дали да рискувам със "Сливница" и "Ботевградско" или да си драпам по околовръстното, че си го знам...?

Сря Окт 16, 2013 4:06 pm
Профил
Аватар

Карай през София, нищо не рискуваш! Северната дъга е транзита на тировете, по-скоро там ще се видиш в приключение.

Сря Окт 16, 2013 4:47 pm
Профил

Северна дъга само надвечер и по почивни дни, ама пак си е дърво. Последно я минах цялата преди година, не си губи времето, много път е.,и е безсмислено. Ако влизаш след 10 сутринта, слизай още на перник, от там цар борис, после околовръстното, южна дъга и след помалко от 8 мин си на тракия, от там още 5-6 и си на хемус. Има една камера някъде около шела след като се качиш на околовръстното, там около царско село, и един патрул някъде надолу по пътя. След тракия пак ще има еидн патрул, тия са лоши, дебнат и глобяват, обикновенно са преди/след моста .. уфф имаше там нещо .. забравих как се казваше .. както и да е. Давай от там. През градът може да ти се стъжни, зависи от много неща. Пътувам го доста често, да не говорим че имаме един куп коли които постоянно пътуват, това е най-бързо и лесно.

Сря Окт 16, 2013 10:40 pm
Профил

Цитат:
по северното околовръстно ми е яло 3-4 часа

Ами карай през Перник и Орлов мост по добре, ако не уцелиш Южната дъга :-)

Чет Окт 17, 2013 6:58 am
Профил
Аватар

Абе Бонго ти с някакъв специален товар ли ще се движиш? Човек остава с впечатление че си подбираш пътя все едно ще прекарваш корпус на ядрен реактор.

Абе палиш и караш, кат толкоз те е страх от БГ реалността, за чии чеп си се засилил насам?

Чет Окт 17, 2013 9:47 am
Профил ICQ
Аватар

Цецо, остави го човека да си изживява драмите - тръгвам си, връщам се, тръгвам си, връщам се, от къде да мина, как да мина и т.н. :D .

Чет Окт 17, 2013 3:51 pm
Профил
Аватар

Мии връщам се при домочадието и този път май за винаги.
А ме е страх с право: от над 1300км път точно при София винаги ми се случват случки: последно окривих две джанти след полунощ, пък ми е около средата на пътя...
Довечера поемам, стискайте ми по някой палец ама не между показалеца и средния :)

Чет Окт 17, 2013 4:28 pm
Профил

Абе Бонго, ти трябва да си супер карък, нашите коли навърта по 50 хил км на месец и най-сериозното за последната година ще да е някоя спукана гума, ама и това май няма ... а обикаляме какви ли не селца и паланки по цялата страна. Обаждай се като наближиш ще ти осигурим конвой :)

Чет Окт 17, 2013 5:09 pm
Профил

Цитат:
над 1300км път точно при София винаги ми се случват случки: последно окривих две джанти след полунощ, пък ми е около средата на пътя...

Не знам някоя дестинация в БГ да се намира на 650 км от София.
Дуранкулак е на 603 км.

Лек път!

Чет Окт 17, 2013 5:22 pm
Профил

Зависи от къде минеш, ако тръгнеш по тракия, и от бургас нагоре покрай морето до дуранкулак може и повечко да излезе :)

Чет Окт 17, 2013 5:54 pm
Профил
Аватар

stefan63 написа:
Не знам някоя дестинация в БГ да се намира на 650 км от София.

Тази дестинация в момента се води в гръчко/занзибар.

Чет Окт 17, 2013 6:19 pm
Профил
Аватар

Той така и не каза, кой му е острова, ама нещо ме гложди, че веднъж се изпусна, че е Закинтос. Оттам до Килини с ферибота и после през Йоанина до София, мисля че са около 850км. Така, че е съвсем реално да извърти 1300км, което не е толкова страшно, щото пътя в Гърция му е много спокоен, реално драмите почват на Мурсачево :)

Чет Окт 17, 2013 6:44 pm
Профил ICQ

Стига де драми, не е чак толкова страшно.

Чет Окт 17, 2013 7:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 187 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Следваща