|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 8:03 pm
| Автор |
Съобщение |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
 Re: търся рид бутони....
хаха то с много пари и баба знае  аз едва ли ще му искам нещо, правил ми е доста услуги...
|
| Пет Окт 11, 2013 10:01 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Фанушката клавиатура е с други бутони. Контактният механизъм е направен с пластинка като на бутон тип "пуканка", но е уплътнен (ламиниран) за да не влизат гадости. Другата особеност е че пластината се натиска странично, а не фронтално както е при "пукакните". Казано иначе, и бой да яде, контактната система няма да пострада. Някъде трябва да имам една - две бройки от тоя вид. Ако не забравя, ще ги снимам. За разлика от бутоните с датчик на хол или с рид ампула, тоя тип нямат магнит който да събира магнитните стружки...
От любопитство - какво имаш против тъч клавиатурите? Знам че не са панацея, но си имат и своите предимства.
|
| Съб Окт 12, 2013 1:02 am |
|
 |
|
nik
|
аз лично нямам достатъчно опит с тях за да съм против, всъщност написах че това е чуждо мнение за това реших да му потърся от тези бутони, тия дни като се чуя с него ще видим какво ще реши
|
| Съб Окт 12, 2013 2:07 am |
|
 |
|
nik
|
казах на майстора че съм намерил рид бутони, но нещо не му допадна идеята че са толкова стари... решил е да прави мембранните като тези от поста на stefan63 все пак благодаря на всички
|
| Нед Окт 13, 2013 1:54 am |
|
|